Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemka Praha FC HNĚVOTÍN
Normal Tactiek hara kiri
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 36.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Oupic geeft een hoge lob. Mikulenka kopt de bal weg. Váraljai met een sublieme pass. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek schiet op doel. Hadač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:1

6e minuut.
Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vírava is nu in balbezit. Váraljai onderschept slim de pass. Jarolímek is nu in balbezit. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Njeguš met een sublieme pass. Váraljai rent richting de bal. Váraljai speelt de bal door. Jarolímek is nu in balbezit. Jarolímek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:2

11e minuut.
Sak rent richting de bal. Njeguš geeft een lange en hoge pass. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:3

12e minuut.
Soulié met de inworp. Njeguš is nu in balbezit. Njeguš geeft de bal voor. Váraljai rent richting de bal. Váraljai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:4

13e minuut.
Vírava probeert naar een medespeler te passen. Pulkert is nu in balbezit. Muić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Jarolímek rent richting de bal. Jarolímek geeft de bal voor. Valecký heeft problemen om de bal te vangen. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai schiet op doel. Hadač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jarolímek rent richting de bal. Jarolímek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:5

25e minuut.
Váraljai rent richting de bal. Váraljai passt de bal met de wreef. Jarolímek heeft problemen om de bal te vangen. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:6

27e minuut.
Muić rent richting de bal. Muić passt de bal in één keer door. Váraljai speelt de bal door. Daar is Jarolímek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:7

42e minuut.
Šimůnek rent richting de bal. Šimůnek passt de bal met de wreef. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valecký de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:8

43e minuut.
Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai passt de bal zonder na te denken. Jarolímek rent richting de bal. Jarolímek schiet op doel. Hadač werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:9

44e minuut.
Jarolímek verovert de bal door een tackle van achteren. Jarolímek passt de bal in één keer door. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemka Praha 67%, FC HNĚVOTÍN 33%.
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:9

48e minuut.
Muić passt de bal met de wreef. Hadač speelt de bal door. Soulié kopt de bal weg. Váraljai rent richting de bal. Váraljai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:10

56e minuut.
Neagu trapt de bal weg. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai probeert naar een medespeler te passen. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek draait met de bal, schiet en ... Hadač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jarolímek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarolímek draait met de bal, schiet en ... Hadač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai haalt uit met een fantastische trap. Hadač werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:11

63e minuut.
Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek passt de bal zonder na te denken. Váraljai heeft problemen om de bal te vangen. Váraljai draait met de bal, schiet en ... Hadač maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:12

67e minuut.
Daar is Soulié, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soulié passt de bal met de wreef. Valecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai onderschept slim de pass. Váraljai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pulkert met de inworp. Daar is Njeguš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vírava begaat een overtreding. Vírava krijgt een gele kaart. Njeguš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neagu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jarolímek kopt de bal weg. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:13

71e minuut.
Netolický probeert naar een medespeler te passen. Valecký rent richting de bal. Valecký geeft de bal voor. Šimůnek heeft problemen om de bal te vangen. Šimůnek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hadač trapt de bal weg van het doel. Daar is Soulié, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soulié speelt de bal door. Daar is Váraljai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váraljai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:14

78e minuut.
Soulié probeert naar een medespeler te passen. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai passt de bal zonder na te denken. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Valecký geeft de bal voor. Neagu kopt de bal weg. Leština bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai verovert de bal door een tackle van achteren. Váraljai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šimůnek is nu in balbezit. Šimůnek schiet op doel. Hadač werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:15

86e minuut.
Njeguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Njeguš passt de bal zonder na te denken. Daar is Váraljai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váraljai haalt uit met een fantastische trap. Hadač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:16

89e minuut.
Váraljai speelt de bal door. Klungelig pakt Jarolímek de bal. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemka Praha 75%, FC HNĚVOTÍN 25%.
Bohemka Praha - FC HNĚVOTÍN 0:17