Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Všeň Kladeruby nad Oslavou
HHEHEH Tactiek Pokus
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
24.5 gemiddelde waardering 51
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gia Huy geeft de bal voor. Rukavytsya kopt de bal weg. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap. Januš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - Kladeruby nad Oslavou 0:1

10e minuut.
Prispichilo probeert naar een medespeler te passen. Puştea verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prispichilo zal de hoekschop nemen. Rukavytsya springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Prispichilo probeert naar een medespeler te passen. Puştea speelt de bal door. Martini rent richting de bal. Martini draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Gigot is nu in balbezit. Chancellor onderschept slim de pass. Chancellor geeft een lange en hoge pass. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Simantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens passt de bal in één keer door. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap. Januš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Prispichilo speelt de bal door. Klungelig pakt Rukavytsya de bal. Rukavytsya met een sublieme pass. Ćetković rent richting de bal. Ćetković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ficek trapt de bal weg van het doel. Gia Huy kopt de bal weg. Hoefkens speelt de bal door. Klungelig pakt Prispichilo de bal. Prispichilo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Prispichilo onderschept slim de pass. Prispichilo probeert naar een medespeler te passen. Ćetković geeft een hoge lob. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - Kladeruby nad Oslavou 0:2

29e minuut.
Rabachol is nu in balbezit. Gia Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy passt de bal met de wreef. Daar is Prispichilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prispichilo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Prispichilo geeft een hoge lob. Ficek kopt de bal weg. Kovařík heeft problemen om de bal te vangen. Ćetković rent richting de bal. Ćetković geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Januš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rukavytsya springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - Kladeruby nad Oslavou 0:3

35e minuut.
Prispichilo met een sublieme pass. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya geeft een lange en hoge pass. Ćetković is nu in balbezit. Ćetković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bobrov rent richting de bal. Duy Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrov onderschept slim de pass. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens passt de bal met de wreef. Daar is Ćetković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćetković geeft een lange en hoge pass. Martini springt en kopt de bal. Januš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ... Januš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Všeň 79%, Kladeruby nad Oslavou 21%.
AC Všeň - Kladeruby nad Oslavou 0:3

53e minuut.
Hoefkens speelt de bal door. Daar is Prispichilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prispichilo geeft een hoge lob. Ćetković is nu in balbezit. Ćetković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo geeft een lange en hoge pass. Rukavytsya krijgt zijn hoofd ertegen. Januš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Musílek de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Kovařík de bal. Hoefkens onderschept slim de pass. Hoefkens speelt de bal door. Martini rent richting de bal. Martini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Musílek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gia Huy geeft een lange en hoge pass. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel. Januš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - Kladeruby nad Oslavou 0:4

63e minuut.
Ćetković is nu in balbezit. Ćetković met een sublieme pass. Hoefkens probeert naar een medespeler te passen. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rabachol onderschept slim de pass. Rabachol probeert naar een medespeler te passen. Ćetković probeert naar een medespeler te passen. Martini is nu in balbezit. Martini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Palčák heeft problemen om de bal te vangen. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens passt de bal in één keer door. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo geeft een lange en hoge pass. Januš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bobrov speelt de bal door. Gia Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy passt de bal met de wreef. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens geeft de bal voor. Januš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ćetković is nu in balbezit. Ćetković met een sublieme pass. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - Kladeruby nad Oslavou 0:5

78e minuut.
Simantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy met een sublieme pass. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gia Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prispichilo de bal. Prispichilo geeft een lange en hoge pass. Martini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya geeft een lange en hoge pass. Hoefkens kopt de bal weg. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hoefkens probeert naar een medespeler te passen. Ćetković speelt de bal door. Rukavytsya rent richting de bal. Martini rent richting de bal. Martini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Všeň 82%, Kladeruby nad Oslavou 18%.
AC Všeň - Kladeruby nad Oslavou 0:5