Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Slezská Hrabůvka Green Team
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 60
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 53.4
slecht Schieten uitmuntend
matig Passen uitmuntend
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Queixada met een sublieme pass. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kerr ... Strafschop! Kerr krijgt een gele kaart. Leroy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leroy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:1

6e minuut.
Fundakowski geeft de bal voor. Němec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:2

7e minuut.
Queixada is nu in balbezit. Queixada passt de bal met de wreef. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Mlateček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:3

7e minuut.
Nevole met een sublieme pass. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevole bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pollert rent richting de bal. Queixada onderschept slim de pass. Štěrbák bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada onderschept slim de pass. Queixada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:4

10e minuut.
Nevole speelt de bal door. Snopek rent richting de bal. Leroy rent richting de bal. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Leroy geeft de bal voor. Pavlovský kan de bal niet met de borst controleren. Queixada is nu in balbezit. Queixada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:5

13e minuut.
Daar is Trzeciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzeciak geeft een hoge lob. Queixada is nu in balbezit. Queixada haalt uit met een fantastische trap. Mlateček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:6

16e minuut.
Escalante kopt de bal weg. Queixada probeert de bal met de borst te controleren. Queixada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Leroy de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:7

17e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak passt de bal in één keer door. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:8

19e minuut.
Queixada rent richting de bal. Queixada passt de bal in één keer door. Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Mlateček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:9

24e minuut.
Albergo is nu in balbezit. Albergo passt de bal met de wreef. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ... Mlateček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kerr is nu in balbezit. Kerr geeft de bal voor. Inworp. Fundakowski met de inworp. Trzeciak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:10

28e minuut.
Inworp. Albergo met een snelle inworp. Trzeciak geeft de bal voor. Queixada springt en kopt de bal. Mlateček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:11

31e minuut.
Bellion onderschept slim de pass. Bellion speelt de bal door. Albergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Albergo geeft een lange en hoge pass. Queixada maakt een snoekduik en kopt de bal. Mlateček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Vláčil is nu in balbezit. Vláčil passt de bal in één keer door. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leroy is nu in balbezit. Kerr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leroy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leroy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Trzeciak speelt de bal door. Albergo probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak speelt de bal door. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:12

37e minuut.
Trzeciak passt de bal in één keer door. Fundakowski is nu in balbezit. Fundakowski passt de bal met de wreef. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fundakowski geeft een lange en hoge pass. Leroy kopt de bal weg. Queixada is nu in balbezit. Queixada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kerr de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Escalante kopt de bal weg. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal in één keer door. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Escalante geeft de bal voor. Leroy kopt de bal weg. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:13

45e minuut.
Mlateček met een sublieme pass. Escalante kopt de bal weg. Queixada heeft problemen om de bal te vangen. Queixada passt de bal in één keer door. Fundakowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slezská Hrabůvka 84%, Green Team 16%.
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:14

47e minuut.
Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada probeert naar een medespeler te passen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:15

48e minuut.
Nevole probeert naar een medespeler te passen. Snopek rent richting de bal. Leroy verovert de bal door een tackle van achteren. Leroy schiet op doel. Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:16

49e minuut.
Nevole speelt de bal door. Daar is Snopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Queixada de bal. Queixada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Fundakowski de bal. Fundakowski passt de bal zonder na te denken. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:17

53e minuut.
Fundakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundakowski probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak met een sublieme pass. Queixada is nu in balbezit. Queixada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mlateček trapt de bal weg van het doel. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Fundakowski probeert naar een medespeler te passen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Queixada de bal. Queixada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Queixada heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak is nu in balbezit. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:18

59e minuut.
Albergo probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal met de wreef. Queixada rent richting de bal. Queixada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Albergo is nu in balbezit. Albergo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollert rent richting de bal. Queixada verovert de bal door een tackle van achteren. Queixada heeft problemen om de bal te vangen. Queixada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fundakowski geeft een lange en hoge pass. Pavlovský kopt de bal weg. Mănăilă met een sublieme pass. Leroy is nu in balbezit. Leroy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Albergo met een sublieme pass. Queixada is nu in balbezit. Queixada met een sublieme pass. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Mlateček bokst de bal weg.

67e minuut.
Kerr passt de bal met de wreef. Escalante rent richting de bal. Escalante geeft de bal voor. Leroy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:19

68e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Leroy rent richting de bal. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:20

69e minuut.
Nevole passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fundakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escalante geeft de bal voor. Leroy springt en kopt de bal. Mlateček bokst de bal weg.

71e minuut.
Fundakowski probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak met een sublieme pass. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Mlateček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Mlateček met een sublieme pass. Mănăilă kopt de bal weg. Kerr rent richting de bal. Queixada onderschept slim de pass. Queixada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štěrbák rent richting de bal. Leroy onderschept slim de pass. Leroy draait met de bal, schiet en ... Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:21

77e minuut.
Peçanha geeft een hoge lob. Mlateček probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak kopt de bal weg. Leroy heeft problemen om de bal te vangen. Leroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vláčil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albergo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leroy rent richting de bal. Leroy geeft een lange en hoge pass. Mlateček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Mezaroş kopt de bal weg. Daar is Pollert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy speelt de bal door. Queixada rent richting de bal. Queixada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mlateček met een harde bal richting middenveld. Albergo is nu in balbezit. Albergo met een sublieme pass. Queixada rent richting de bal. Queixada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Leroy geeft de bal voor. Štěrbák kan de bal niet met de borst controleren. Queixada rent richting de bal. Queixada haalt uit met een fantastische trap. Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:22

85e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundakowski geeft een hoge lob. Leroy springt en kopt de bal. Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:23

87e minuut.
Fundakowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy probeert naar een medespeler te passen. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada haalt uit met een fantastische trap. Mlateček bokst de bal weg. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slezská Hrabůvka 86%, Green Team 14%.
SK Slezská Hrabůvka - Green Team 0:24