Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx WOODFOOT
Tactiek WW 2
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
30 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Klátič de bal. Vela is nu in balbezit. Konětopa maakt een afschuwelijke overtreding. Konětopa krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Vela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koclęga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Diblík de bal onder controle te krijgen. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa haalt uit met een fantastische trap. Novosad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

4e minuut.
Evans passt de bal met de wreef. Bignotti is nu in balbezit. Bignotti passt de bal met de wreef. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Michalski onderschept slim de pass. Michalski geeft een lange en hoge pass. Vela is nu in balbezit. Vela draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Batatina met een sublieme pass. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans geeft de bal voor. Vela is nu in balbezit. Vela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Batatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatina passt de bal zonder na te denken. Evans rent richting de bal. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Konětopa is nu in balbezit. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga geeft de bal voor. Vela rent richting de bal. Vela haalt uit met een fantastische trap. Novosad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 77%, WOODFOOT 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Borek Maxx - WOODFOOT 0:0

50e minuut.
Bignotti speelt de bal door. Aldosa rent richting de bal. Aldosa passt de bal met de wreef. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Evans passt de bal in één keer door. Koclęga rent richting de bal. Koclęga geeft een lange en hoge pass. Vela rent richting de bal. Vela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Diblík rent richting de bal. Vela is nu in balbezit. Vela draait met de bal, schiet en ... Novosad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bignotti speelt de bal door. Aldosa rent richting de bal. Aldosa passt de bal zonder na te denken. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - WOODFOOT 0:1

60e minuut.
Vela heeft problemen om de bal te vangen. Bidlo rent richting de bal. Bidlo passt de bal in één keer door. Vela rent richting de bal. Vela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - WOODFOOT 0:2

67e minuut.
Aldosa probeert naar een medespeler te passen. Evans rent richting de bal. Evans geeft de bal voor. Vela rent richting de bal. Vela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koclęga met een snelle inworp. Evans probeert naar een medespeler te passen. Feitosa rent richting de bal. Feitosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Matula rent richting de bal. Evans onderschept slim de pass. Evans probeert naar een medespeler te passen. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 74%, WOODFOOT 26%.
FC Borek Maxx - WOODFOOT 0:2