Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culé Prague team
Sweep Tactiek Xaomi
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 43.3
poor Schieten formidable
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Goujon speelt de bal door. Daar is Alkış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkış passt de bal in één keer door. Belović rent richting de bal. Belović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Babor is nu in balbezit. Czagala onderschept slim de pass. Czagala probeert naar een medespeler te passen. Alkış is nu in balbezit. Alkış haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Horčička speelt de bal door. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço geeft een hoge lob. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horčička trapt de bal weg. Goujon speelt de bal door. Klungelig pakt Belović de bal. Belović draait met de bal, schiet en ... Horčička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Wilson geeft een lange en hoge pass. Alkış kopt de bal weg. Daar is Belović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belović schiet op doel. Horčička werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 0:1

15e minuut.
Daar is Gáblík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czagala is nu in balbezit. Czagala passt de bal met de wreef. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Alkış is nu in balbezit. Alkış speelt de bal door. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović draait met de bal, schiet en ... Horčička maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 0:2

19e minuut.
Oupic is nu in balbezit. Oupic passt de bal in één keer door. Drastich rent richting de bal. Alkış onderschept slim de pass. Alkış draait met de bal, schiet en ... Horčička bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 0:3

20e minuut.
Babor is nu in balbezit. Belović onderschept slim de pass. Belović met een sublieme pass. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Golda rent richting de bal. Goujon onderschept slim de pass. Goujon passt de bal in één keer door. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 0:4

23e minuut.
Víček bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović onderschept slim de pass. Belović passt de bal zonder na te denken. Alkış is nu in balbezit. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alkış is nu in balbezit. Víček speelt de bal door. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Caroço passt de bal in één keer door. Goujon rent richting de bal. Goujon met een sublieme pass. Alkış is nu in balbezit. Alkış schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Golda met een sublieme pass. Drastich bereikt de bal nog maar net als eerste. Drastich passt de bal in één keer door. Babor is nu in balbezit. Babor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 1:4

42e minuut.
Ippoliti onderschept slim de pass. Ippoliti met een sublieme pass. Goujon met een sublieme pass. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Goujon met de inworp. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço passt de bal zonder na te denken. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culé 73%, Prague team 27%.
Culé - Prague team 1:4

46e minuut.
Belović passt de bal zonder na te denken. Czagala is nu in balbezit. Czagala passt de bal zonder na te denken. Belović rent richting de bal. Belović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Goujon is nu in balbezit. Goujon probeert naar een medespeler te passen. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Horčička werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Caroço met een sublieme pass. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış schiet op doel. Horčička probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Czagala verovert de bal door een tackle van achteren. Czagala passt de bal met de wreef. Belović rent richting de bal. Belović haalt uit met een fantastische trap. Horčička maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Belović de bal onder controle te krijgen. Czagala rent richting de bal. Czagala passt de bal in één keer door. Belović rent richting de bal. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 1:5

57e minuut.
Czagala verovert de bal door een tackle van achteren. Czagala passt de bal met de wreef. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 1:6

61e minuut.
Gáblík verovert de bal door een tackle van achteren. Gáblík geeft een lange en hoge pass. Piwoński speelt de bal door. Goujon is nu in balbezit. Goujon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Alkış geeft de bal voor. Horčička probeert naar een medespeler te passen. Goujon speelt de bal door. Alkış rent richting de bal. Alkış draait met de bal, schiet en ... Horčička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 1:7

71e minuut.
Belović passt de bal in één keer door. Czagala heeft problemen om de bal te vangen. Czagala met een sublieme pass. Belović rent richting de bal. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 1:8

75e minuut.
Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović passt de bal in één keer door. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel. Horčička werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 1:9

78e minuut.
Caroço passt de bal zonder na te denken. Goujon rent richting de bal. Goujon met een sublieme pass. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Goujon met een sublieme pass. Alkış rent richting de bal. Met opzet legt Drastich zijn tegenspeler op de grond. Drastich krijgt een gele kaart. Alkış is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goujon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kubelik trapt de bal weg. Czagala heeft problemen om de bal te vangen. Czagala met een sublieme pass. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović haalt uit met een fantastische trap. Horčička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 1:10

84e minuut.
Czagala rent richting de bal. Czagala probeert naar een medespeler te passen. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Drastich kopt de bal weg. Klungelig pakt Goujon de bal. Goujon met een sublieme pass. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culé - Prague team 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culé 73%, Prague team 27%.
Culé - Prague team 1:11