Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Mostecko Funky Gorilla
Normal Tactiek FOside
39% Balbezit 61%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 53.6
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vostrý geeft een lange en hoge pass. Remeš kopt de bal weg. Klungelig pakt Horvath de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Lédl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:1

5e minuut.
Horvath schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mrva de bal onder controle te krijgen. Remeš rent richting de bal. Remeš geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kincl de bal onder controle te krijgen. Lédl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ernster kopt de bal weg. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna geeft een lange en hoge pass. Daar is Horvath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:2

9e minuut.
Pagani onderschept slim de pass. Pagani passt de bal met de wreef. Cába bereikt de bal nog maar net als eerste. Cába geeft een lange en hoge pass. Foldyna kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ernster kopt de bal weg. Foldyna rent richting de bal. Foldyna met een sublieme pass. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Daar is Foldyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna onderschept slim de pass. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Lédl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:3

14e minuut.
Cába is nu in balbezit. Cába probeert naar een medespeler te passen. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kebula de bal. Pagani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lédl trapt de bal weg van het doel. Remeš met een sublieme pass. Jirák met een sublieme pass. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Horvath draait met de bal, schiet en ... Lédl bokst de bal weg. Foldyna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:4

19e minuut.
Foldyna rent richting de bal. Vostrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna onderschept slim de pass. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:5

20e minuut.
Ernster is nu in balbezit. Ernster geeft een lange en hoge pass. Foldyna kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mrva speelt de bal door. Inworp. Ernster met een snelle inworp. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:6

23e minuut.
Remeš verovert de bal door een tackle van achteren. Remeš probeert naar een medespeler te passen. Pagani speelt de bal door. Ernster geeft de bal voor. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal. Lédl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Jirák speelt de bal door. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mrva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:7

27e minuut.
Remeš passt de bal in één keer door. Neprakta rent richting de bal. Jirák onderschept slim de pass. Jirák speelt de bal door. Foldyna rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:8

28e minuut.
Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák met een sublieme pass. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. Lédl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:9

31e minuut.
Cába probeert naar een medespeler te passen. Remeš is nu in balbezit. Remeš geeft de bal voor. Ernster geeft een hoge lob. Horvath krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák passt de bal met de wreef. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:10

36e minuut.
Jirák passt de bal zonder na te denken. Otava rent richting de bal. Ernster onderschept slim de pass. Ernster geeft een lange en hoge pass. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Remeš met een snelle inworp. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák passt de bal met de wreef. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pagani passt de bal met de wreef. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster probeert naar een medespeler te passen. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:11

40e minuut.
Sluníčko speelt de bal door. Brich bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vostrý de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ernster passt de bal in één keer door. Daar is Cába, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cába passt de bal met de wreef. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna schiet op doel. Lédl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Mostecko 90%, Funky Gorilla 10%.
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:11

47e minuut.
Jirák speelt de bal door. Ernster is nu in balbezit. Ernster geeft een lange en hoge pass. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Remeš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jirák met een sublieme pass. Otava speelt de bal door. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:12

50e minuut.
Sluníčko speelt de bal door. Klungelig pakt Brich de bal. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Horvath passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Neprakta de bal onder controle te krijgen. Pagani probeert naar een medespeler te passen. Jirák rent richting de bal. Jirák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:13

58e minuut.
Remeš met een sublieme pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrva rent richting de bal. Horvath onderschept slim de pass. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Lédl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foldyna rent richting de bal. Foldyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:14

62e minuut.
Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges geeft de bal voor. Remeš kopt de bal weg. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vostrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna onderschept slim de pass. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:15

63e minuut.
Sluníčko passt de bal in één keer door. Remeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeš probeert naar een medespeler te passen. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Lédl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:16

66e minuut.
Ernster speelt de bal door. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák met een sublieme pass. Klungelig pakt Horvath de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Remeš met een sublieme pass. Kincl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jirák is nu in balbezit. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:17

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lédl trapt de bal weg. Cába kopt de bal weg. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:18

72e minuut.
Jirák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foldyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldyna speelt de bal door. Jirák probeert de bal met de borst te controleren. Jirák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ernster verovert de bal door een tackle van achteren. Ernster geeft een hoge lob. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. Lédl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lédl trapt de bal weg. Jirák kopt de bal weg. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Lédl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:19

78e minuut.
Cába passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ernster de bal. Ernster speelt de bal door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:20

81e minuut.
Horvath is nu in balbezit. Horvath met een sublieme pass. Pagani met een sublieme pass. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:21

83e minuut.
Remeš kopt de bal weg. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jirák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jirák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Horvath rent richting de bal. Horvath geeft een lange en hoge pass. Cába met een sublieme pass. Klungelig pakt Foldyna de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lédl met een harde bal richting middenveld. Pagani kopt de bal weg. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna schiet op doel. Lédl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jirák geeft de bal voor. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kincl heeft problemen om de bal te vangen. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeš speelt de bal door. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:22

89e minuut.
Brich is nu in balbezit. Cába verovert de bal door een tackle van achteren. Cába speelt de bal door. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Mostecko 92%, Funky Gorilla 8%.
1.FC Mostecko - Funky Gorilla 0:22