Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Remedyyy AC Sparta Praha
Normal Tactiek co je kua
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 45.7
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Bradu passt de bal zonder na te denken. Špeluňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Špeluňka geeft een lange en hoge pass. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:1

4e minuut.
Mourál rent richting de bal. Sádlo onderschept slim de pass. Martínez onderschept slim de pass. Martínez geeft een hoge lob. Bradu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:2

7e minuut.
Špeluňka met een sublieme pass. Daar is O`Sullivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Sullivan passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Krapétek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Martínez met een sublieme pass. O`Sullivan is nu in balbezit. Ryč bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Sullivan is nu in balbezit. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:3

12e minuut.
Špeluňka passt de bal zonder na te denken. Botek is nu in balbezit. O`Sullivan onderschept slim de pass. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:4

20e minuut.
O`Sullivan is nu in balbezit. Bleha is nu in balbezit. O`Sullivan onderschept slim de pass. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Krapétek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Sádlo rent richting de bal. Martínez onderschept slim de pass. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Daar is O`Sullivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:5

23e minuut.
Špeluňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Špeluňka passt de bal zonder na te denken. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan schiet op doel. Krapétek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Martínez kopt de bal weg. O`Sullivan probeert de bal met de borst te controleren. Hartmann rent richting de bal. O`Sullivan onderschept slim de pass. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bleha de bal. Krapétek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:6

30e minuut.
O`Sullivan speelt de bal door. Bleha is nu in balbezit. Bradu onderschept slim de pass. Bradu schiet op doel. Krapétek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Peralta geeft de bal voor. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan probeert naar een medespeler te passen. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Palarz met een snelle inworp. Klungelig pakt O`Sullivan de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Ryč probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Daar is Bleha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:7

35e minuut.
Palarz is nu in balbezit. Botek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palarz met een snel genomen vrije trap. O`Sullivan kopt de bal weg. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:8

36e minuut.
Botek rent richting de bal. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz speelt de bal door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Palarz is nu in balbezit. Peralta speelt de bal door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap. Krapétek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Špeluňka neemt de hoekschop. Bradu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Machala kopt de bal weg. O`Sullivan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Sullivan passt de bal zonder na te denken. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Hartmann geeft een lange en hoge pass. Špeluňka rent richting de bal. Špeluňka geeft een hoge lob. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Palarz probeert naar een medespeler te passen. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu rent richting de bal. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap. Krapétek bokst de bal weg. Klungelig pakt Bleha de bal. Krapétek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Remedyyy 74%, AC Sparta Praha 26%.
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:9

46e minuut.
Bradu is nu in balbezit. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:10

49e minuut.
Palarz is nu in balbezit. Palarz geeft een lange en hoge pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. Krapétek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:11

53e minuut.
Zoubek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Botek rent richting de bal. Palarz onderschept slim de pass. Palarz passt de bal met de wreef. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Krapétek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:12

58e minuut.
Szöllősi verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz geeft een hoge lob. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Krapétek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Bleha geeft de bal voor. Inworp. Palarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Machala kopt de bal weg. Palarz is nu in balbezit. Palarz passt de bal met de wreef. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... Krapétek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan schiet op doel. Krapétek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:13

67e minuut.
O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan met een sublieme pass. Bradu rent richting de bal. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:14

69e minuut.
Martínez rent richting de bal. Martínez passt de bal met de wreef. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:15

74e minuut.
Szöllősi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szöllősi geeft de bal voor. Daar is Bleha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bleha passt de bal met de wreef. Daar is Mourál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ryč de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:16

76e minuut.
Kostečka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Potocký de bal. O`Sullivan rent richting de bal. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mourál geeft een hoge lob. Špeluňka probeert de bal met de borst te controleren. Špeluňka passt de bal in één keer door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. Krapétek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:17

80e minuut.
Klungelig pakt Kostečka de bal. Kostečka probeert naar een medespeler te passen. Botek rent richting de bal. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Zoubek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sádlo de bal. Ryč rent richting de bal. O`Sullivan onderschept slim de pass. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Špeluňka rent richting de bal. Špeluňka passt de bal met de wreef. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:18

85e minuut.
Palarz rent richting de bal. Palarz met een sublieme pass. Szöllősi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:19

88e minuut.
O`Sullivan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Botek. O`Sullivan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palarz met een snel genomen vrije trap. Bradu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Remedyyy 85%, AC Sparta Praha 15%.
AC Remedyyy - AC Sparta Praha 0:19