Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jobsko FJ Rad
základní Tactiek Sniper
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten formidable
average Passen good
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Caraiman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuřínek de bal. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ... Glos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - FJ Rad 0:1

7e minuut.
Rufino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Constantin de bal. Constantin passt de bal in één keer door. Rufino is nu in balbezit. Rufino draait met de bal, schiet en ... Glos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rajzer zal de hoekschop nemen. Glos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rufino krijgt zijn hoofd ertegen. Glos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Obajdin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - FJ Rad 0:2

11e minuut.
Zacharda speelt de bal door. Kohn rent richting de bal. Kohn probeert naar een medespeler te passen. Zemančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemančík geeft een hoge lob. Prus bokst de bal weg.

21e minuut.
Kohn is nu in balbezit. Puis verovert de bal door een tackle van achteren. Puis probeert naar een medespeler te passen. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino geeft een hoge lob. Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin draait met de bal, schiet en ... Glos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - FJ Rad 0:3

29e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Zacharda rent richting de bal. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman passt de bal zonder na te denken. Rufino speelt de bal door. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... Glos bokst de bal weg. Caraiman rent richting de bal. Caraiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Zacharda verovert de bal door een tackle van achteren. Zacharda geeft een lange en hoge pass. Maczó probeert de bal met de borst te controleren. Pistolka rent richting de bal. Pistolka schiet op doel. Prus bokst de bal weg. Zékány kopt de bal weg. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer passt de bal zonder na te denken. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel. Glos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - FJ Rad 0:4

40e minuut.
Rufino passt de bal zonder na te denken. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman speelt de bal door. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - FJ Rad 0:5

45e minuut.
Doeltrap. Glos trapt de bal weg. Wdowiak met een sublieme pass. Rufino is nu in balbezit. Rufino haalt uit met een fantastische trap. Glos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jobsko 72%, FJ Rad 28%.
Jobsko - FJ Rad 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Puis de bal. Puis geeft een lange en hoge pass. Zacharda controleert de bal met de borst. Wdowiak rent richting de bal. Wdowiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zékány rent richting de bal. Zékány geeft een lange en hoge pass. Rufino probeert naar een medespeler te passen. Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Obajdin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rajzer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman geeft een hoge lob. Constantin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Sandifer kopt de bal weg. Puis rent richting de bal. Puis passt de bal in één keer door. Constantin rent richting de bal. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Glos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Constantin de bal. Zemančík rent richting de bal. Puis begaat een overtreding. Puis krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Caraiman speelt de bal door. Rufino is nu in balbezit. Rufino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Constantin de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - FJ Rad 0:6

66e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Zacharda verovert de bal door een tackle van achteren. Zacharda met een sublieme pass. Rufino probeert de bal met de borst te controleren. Rufino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Rajzer de bal onder controle te krijgen. Wdowiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obajdin de bal. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tuřínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin is nu in balbezit. Constantin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - FJ Rad 0:7

74e minuut.
Inworp. Kardaš met een snelle inworp. Kornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornel passt de bal in één keer door. Zemančík geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Sandifer de bal onder controle te krijgen. Pistolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistolka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Chitic kopt de bal weg. Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin met een sublieme pass. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Caraiman met een sublieme pass. Rufino is nu in balbezit. Rufino passt de bal zonder na te denken. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Wdowiak rent richting de bal. Wdowiak passt de bal zonder na te denken. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kardaš de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jobsko 68%, FJ Rad 32%.
Jobsko - FJ Rad 0:7