Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
koninnn FC Camp Nou
Normal Tactiek Que cono!
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 54
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Banin heeft problemen om de bal te vangen. Banin speelt de bal door. Ceolin speelt de bal door. Gorun is nu in balbezit. Gorun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Ceolin de bal. Ručka rent richting de bal. Ručka passt de bal in één keer door. Ceolin rent richting de bal. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:2

4e minuut.
Crhák rent richting de bal. Crhák geeft een lange en hoge pass. Nesrsta heeft problemen om de bal te vangen. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:3

7e minuut.
Houfek speelt de bal door. Gorun kopt de bal weg. Crhák speelt de bal door. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Rozhon geeft een hoge lob. Ručka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ručka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ceolin de bal. Ceolin schiet op doel. De bal raakt de paal. Ceolin rent richting de bal. Ceolin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nesrsta de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Houfek bokst de bal weg.

10e minuut.
Crhák is nu in balbezit. Crhák passt de bal met de wreef. Gorun heeft problemen om de bal te vangen. Gorun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:4

11e minuut.
Balko heeft problemen om de bal te vangen. Gorun speelt de bal door. Bülow probeert naar een medespeler te passen. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:5

14e minuut.
Crhák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ručka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ručka speelt de bal door. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:6

19e minuut.
Inworp. Braithwaite met een snelle inworp. Banin met een sublieme pass. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Braithwaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Braithwaite speelt de bal door. Ručka speelt de bal door. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:7

23e minuut.
Crhák is nu in balbezit. Crhák met een sublieme pass. Klungelig pakt Ručka de bal. Ceolin rent richting de bal. Ceolin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:8

24e minuut.
Tarone speelt de bal door. Gorun speelt de bal door. Crhák probeert naar een medespeler te passen. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tarone rent richting de bal. Krpata is nu in balbezit. Tarone verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun is nu in balbezit. Gorun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Krpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone geeft de bal voor. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin haalt uit met een fantastische trap. Houfek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Michna rent richting de bal. Ručka verovert de bal door een tackle van achteren. Ručka met een sublieme pass. Ceolin rent richting de bal. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:9

31e minuut.
Crhák passt de bal zonder na te denken. Ceolin rent richting de bal. Gorun is nu in balbezit. Gorun draait met de bal, schiet en ... Houfek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:10

34e minuut.
Rozhon rent richting de bal. Crhák rent richting de bal. Crhák geeft een hoge lob. Ceolin heeft problemen om de bal te vangen. Ceolin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Krpata rent richting de bal. Banin onderschept slim de pass. Banin probeert naar een medespeler te passen. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Houfek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Houfek speelt de bal door. Crhák kopt de bal weg. Ručka probeert naar een medespeler te passen. Gorun is nu in balbezit. Gorun draait met de bal, schiet en ... Houfek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Šoulet de bal. Crhák rent richting de bal. Crhák speelt de bal door. Ručka is nu in balbezit. Ručka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Metelka kan de bal niet met de borst controleren. Metelka met een sublieme pass. Daar is Ceolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorun is nu in balbezit. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Houfek bokst de bal weg.

43e minuut.
Houfek trapt de bal weg. Crhák rent richting de bal. Crhák geeft de bal voor. Ceolin heeft problemen om de bal te vangen. Ceolin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koninnn 85%, FC Camp Nou 15%.
koninnn - FC Camp Nou 0:10

46e minuut.
Crhák met een sublieme pass. Leni rent richting de bal. Leni geeft de bal voor. Gorun rent richting de bal. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Banin met een sublieme pass. Gorun rent richting de bal. Gorun passt de bal met de wreef. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:11

53e minuut.
Hacker probeert de bal aan de voet te houden. Crhák met een sublieme pass. Hacker heeft problemen om de bal te vangen. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Lávka kopt de bal weg. Crhák bereikt de bal nog maar net als eerste. Crhák passt de bal in één keer door. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel. Houfek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Ceolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šoulet met een sublieme pass. Banin geeft een hoge lob. Gorun is nu in balbezit. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Houfek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ručka rent richting de bal. Ručka haalt uit met een fantastische trap. Houfek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:12

59e minuut.
Gorun met een sublieme pass. Ceolin heeft problemen om de bal te vangen. Ceolin passt de bal in één keer door. Ručka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ručka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:13

62e minuut.
Ručka rent richting de bal. Ručka speelt de bal door. Crhák bereikt de bal nog maar net als eerste. Crhák geeft een hoge lob. Ceolin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin schiet op doel. Houfek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Crhák probeert naar een medespeler te passen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun passt de bal zonder na te denken. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hacker rent richting de bal. Ručka verovert de bal door een tackle van achteren. Ručka passt de bal met de wreef. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:14

69e minuut.
Inworp. Tarone met de inworp. Crhák geeft een hoge lob. Ceolin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:15

70e minuut.
Ručka geeft de bal voor. Hacker kopt de bal weg. Crhák met een sublieme pass. Ceolin rent richting de bal. Ceolin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ceolin geeft de bal voor. Nesrsta is nu in balbezit. Ceolin onderschept slim de pass. Ceolin draait met de bal, schiet en ... Houfek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:16

75e minuut.
Daar is Ručka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banin rent richting de bal. Banin passt de bal met de wreef. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Crhák passt de bal zonder na te denken. Ručka rent richting de bal. Ručka met een sublieme pass. Ceolin rent richting de bal. Ceolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - FC Camp Nou 0:17

84e minuut.
Michna is nu in balbezit. Ručka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ručka geeft een lange en hoge pass. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koninnn 81%, FC Camp Nou 19%.
koninnn - FC Camp Nou 0:17