Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollo de Manchester Ajax Trnava
Normal Tactiek onemanflying
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 39.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Mržljaković speelt de bal door. Daar is Ambersley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starka is nu in balbezit. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:1

4e minuut.
Mržljaković rent richting de bal. Mržljaković geeft een lange en hoge pass. Ambersley rent richting de bal. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:2

5e minuut.
Křikava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mržljaković verovert de bal door een tackle van achteren. Mržljaković met een sublieme pass. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mržljaković rent richting de bal. Mržljaković geeft een lange en hoge pass. Belyj controleert de bal met de borst. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:3

14e minuut.
Vogel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nosák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley verovert de bal door een tackle van achteren. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Konačar rent richting de bal. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu geeft een lange en hoge pass. Ambersley krijgt zijn hoofd ertegen. Seka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:4

20e minuut.
Starka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křikava bereikt de bal nog maar net als eerste. Starka verovert de bal door een tackle van achteren. Starka draait met de bal, schiet en ... Honzíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Popp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley rent richting de bal. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:5

22e minuut.
Belyj rent richting de bal. Buleatã onderschept slim de pass. Buleatã passt de bal in één keer door. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:6

32e minuut.
Křikava probeert naar een medespeler te passen. Nejezchleba is nu in balbezit. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley schiet op doel. Na een snelle pass probeert Popp de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Seka onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Starka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ambersley de bal. Ambersley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollo de Manchester 81%, Ajax Trnava 19%.
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:6

49e minuut.
Starka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buleatã rent richting de bal. Buleatã geeft de bal voor. Mržljaković heeft problemen om de bal te vangen. Mržljaković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bačkora speelt de bal door. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley passt de bal in één keer door. Mržljaković is nu in balbezit. Mržljaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mržljaković met de inworp. Egyed heeft problemen om de bal te vangen. Egyed geeft een hoge lob. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:7

60e minuut.
Klungelig pakt Starka de bal. Starka speelt de bal door. Ambersley rent richting de bal. Ambersley haalt uit met een fantastische trap. Honzíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:8

66e minuut.
Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Mržljaković probeert naar een medespeler te passen. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Popp de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Starka neemt de hoekschop. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Guilmot met een sublieme pass. Mržljaković is nu in balbezit. Mržljaković speelt de bal door. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Křikava rent richting de bal. Mržljaković onderschept slim de pass. Mržljaković met een sublieme pass. Ambersley rent richting de bal. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Honzíček trapt de bal weg. Mržljaković kopt de bal weg. Seka heeft problemen om de bal te vangen. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Egyed rent richting de bal. Egyed passt de bal met de wreef. Buleatã met een sublieme pass. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:9

85e minuut.
Guilmot is nu in balbezit. Starka is nu in balbezit. Starka passt de bal in één keer door. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mržljaković geeft de bal voor. Klungelig pakt Buleatã de bal. Buleatã passt de bal zonder na te denken. Mržljaković rent richting de bal. Mržljaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollo de Manchester 82%, Ajax Trnava 18%.
Apollo de Manchester - Ajax Trnava 0:10