Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovánek FC Kundapárek
1 Tactiek guláš s osmi
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
33.5 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Semorád probeert naar een medespeler te passen. Kubasan rent richting de bal. Kloboučník is nu in balbezit. Kloboučník schiet op doel. Tomáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kepler passt de bal met de wreef. Semorád is nu in balbezit. Semorád passt de bal met de wreef. Kloboučník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloboučník draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kloboučník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloboučník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:1

12e minuut.
Komsa verovert de bal door een tackle van achteren. Komsa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kloboučník de bal. Kubasan rent richting de bal. Kubasan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:2

15e minuut.
Kubasan geeft een lange en hoge pass. Semorád kopt de bal weg. Kloboučník is nu in balbezit. Kloboučník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:3

20e minuut.
Jandera rent richting de bal. Jandera geeft een hoge lob. Semorád probeert naar een medespeler te passen. Kubasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubasan draait met de bal, schiet en ... Tomáček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:4

26e minuut.
Šembera probeert naar een medespeler te passen. Semorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Semorád passt de bal zonder na te denken. Kloboučník is nu in balbezit. Kloboučník schiet op doel. Tomáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kloboučník is nu in balbezit. Kloboučník haalt uit met een fantastische trap. Tomáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubasan is nu in balbezit. Kubasan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:5

35e minuut.
Kubasan passt de bal met de wreef. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Semorád is nu in balbezit. Klungelig pakt Semorád de bal. Semorád draait met de bal, schiet en ... Tomáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kloboučník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloboučník schiet op doel. Tomáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kepler is nu in balbezit. Kepler met een sublieme pass. Kubasan is nu in balbezit. Kubasan draait met de bal, schiet en ... Tomáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:6

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Lucassen de bal onder controle te krijgen. Semorád speelt de bal door. Daar is Kiemlicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloboučník is nu in balbezit. Kloboučník schiet op doel. Tomáček bokst de bal weg. Kubasan rent richting de bal. Kubasan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:7

45e minuut.
Semorád rent richting de bal. Semorád passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kloboučník de bal. Kloboučník draait met de bal, schiet en ... Tomáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovánek 81%, FC Kundapárek 19%.
Slovánek - FC Kundapárek 0:7

48e minuut.
Bouloubasis speelt de bal door. Komsa met een sublieme pass. Kepler probeert naar een medespeler te passen. Kloboučník rent richting de bal. Kloboučník haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:8

49e minuut.
Bouloubasis rent richting de bal. Bouloubasis geeft een hoge lob. Daar is Kiemlicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloboučník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloboučník draait met de bal, schiet en ... Tomáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubasan rent richting de bal. Kubasan draait met de bal, schiet en ... Semorád speelt de bal door. Klungelig pakt Kloboučník de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kubasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Komsa speelt de bal door. Kubasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubasan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:9

57e minuut.
Salmela rent richting de bal. Komsa probeert naar een medespeler te passen. Kubasan is nu in balbezit. Kubasan haalt uit met een fantastische trap. Tomáček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:10

61e minuut.
Komsa rent richting de bal. Komsa geeft een lange en hoge pass. Kloboučník is nu in balbezit. Kloboučník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - FC Kundapárek 0:11

64e minuut.
Kepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepler passt de bal in één keer door. Kloboučník is nu in balbezit. Kubasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubasan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Šembera heeft problemen om de bal te vangen. Šembera speelt de bal door. Klungelig pakt Kloboučník de bal. Kloboučník haalt uit met een fantastische trap. Tomáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jandera probeert de bal met de borst te controleren. Kepler rent richting de bal. Kepler passt de bal zonder na te denken. Kubasan rent richting de bal. Kubasan schiet op doel. Tomáček bokst de bal weg.

81e minuut.
Salmela is nu in balbezit. Kepler verovert de bal door een tackle van achteren. Kepler met een sublieme pass. Kubasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubasan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bouloubasis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kepler de bal. Salmela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kepler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kubasan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovánek 73%, FC Kundapárek 27%.
Slovánek - FC Kundapárek 0:11