Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rentiéři Oderberg Salvajes
433 Tactiek G8
34% Balbezit 66%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 47.7
zwak Schieten solide
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Drahkovský geeft een hoge lob. Daar is Velvara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frisone geeft de bal voor. Marlia heeft problemen om de bal te vangen. Marlia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kula geeft een hoge lob. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei geeft de bal voor. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Strácel met een sublieme pass. Skládaný heeft problemen om de bal te vangen. Pavlica is nu in balbezit. Strácel onderschept slim de pass. Strácel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Marlia is nu in balbezit. Marlia geeft de bal voor. Amatori heeft problemen om de bal te vangen. Amatori schiet op doel. Serafín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kałuża kopt de bal weg. Daar is Amatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatori passt de bal in één keer door. Skládaný is nu in balbezit. Skládaný haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serafín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Marlia geeft een lange en hoge pass. Klučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori verovert de bal door een tackle van achteren. Amatori schiet op doel. Serafín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - Salvajes 0:1

36e minuut.
Skládaný geeft een lange en hoge pass. Birsöz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kula de bal. Marlia is nu in balbezit. Marlia schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amatori rent richting de bal. Amatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - Salvajes 0:2

40e minuut.
Marlia geeft een hoge lob. Amatori is nu in balbezit. Amatori schiet op doel. Adipo probeert de bal aan de voet te houden. Serafín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - Salvajes 0:3

41e minuut.
Chvála kopt de bal weg. Skládaný rent richting de bal. Drahkovský maakt een afschuwelijke overtreding. Drahkovský krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kałuża onderschept slim de pass. Kałuża passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Skládaný de bal onder controle te krijgen. Amatori rent richting de bal. Amatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - Salvajes 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 77%, Salvajes 23%.
FC Rentiéři Oderberg - Salvajes 0:4

46e minuut.
Amatori probeert naar een medespeler te passen. Birsöz rent richting de bal. Birsöz passt de bal zonder na te denken. Skládaný is nu in balbezit. Skládaný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kałuża met een sublieme pass. Strácel met een sublieme pass. Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skládaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Skládaný schiet op doel. Serafín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amatori rent richting de bal. Amatori schiet op doel. Serafín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - Salvajes 0:5

72e minuut.
Klučka geeft de bal voor. Agăfiţei rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strácel met de inworp. Amatori geeft de bal voor. Serafín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Amatori geeft een lange en hoge pass. Klučka heeft problemen om de bal te vangen. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori geeft een lange en hoge pass. Skládaný springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klučka geeft de bal voor. Inworp. Strácel met een snelle inworp. Skládaný is nu in balbezit. Skládaný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlia verovert de bal door een tackle van achteren. Marlia passt de bal zonder na te denken. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chvála rent richting de bal. Chvála geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Marlia de bal onder controle te krijgen. Skládaný rent richting de bal. Skládaný schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - Salvajes 0:6

89e minuut.
Strácel geeft een hoge lob. Mahameru heeft problemen om de bal te vangen. Marlia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - Salvajes 0:7

90e minuut.
Kula geeft de bal voor. Inworp. Birsöz met de inworp. Marlia rent richting de bal. Marlia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 81%, Salvajes 19%.
FC Rentiéři Oderberg - Salvajes 0:7