Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Planet Express FC Kinyo
Classic 442 Tactiek italska of
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
36 gemiddelde waardering 51
good Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Hricek met een sublieme pass. Býček kopt de bal weg. Sidor rent richting de bal. Sidor schiet op doel. Hricek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:1

5e minuut.
Rubáš kopt de bal weg. Sidor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Býček met een sublieme pass. Sidor is nu in balbezit. Sidor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:2

9e minuut.
Rubáš passt de bal zonder na te denken. Sidor rent richting de bal. Sidor passt de bal zonder na te denken. Daar is Rubáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubáš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Olič onderschept slim de pass. Olič probeert naar een medespeler te passen. Schmalz speelt de bal door. Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fuchs trapt de bal weg van het doel. Býček probeert naar een medespeler te passen. Sidor rent richting de bal. Sidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:3

28e minuut.
Olič is nu in balbezit. Olič passt de bal met de wreef. Rubáš is nu in balbezit. Rubáš draait met de bal, schiet en ... Hricek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:4

33e minuut.
Daar is Stromovous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prohonil is nu in balbezit. Prohonil geeft een lange en hoge pass. Sidor is nu in balbezit. Sidor haalt uit met een fantastische trap. Hricek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sirový geeft de bal voor. Inworp. Kravička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Býček rent richting de bal. Býček geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sirový trapt de bal weg van het doel. Krupník kopt de bal weg. Býček met een sublieme pass. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš schiet op doel. Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Krupník speelt de bal door. Poredský is nu in balbezit. Poredský passt de bal met de wreef. Krupník is nu in balbezit. Krupník draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krupník heeft problemen om de bal te vangen. Krupník probeert naar een medespeler te passen. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš schiet op doel. Hricek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:5

44e minuut.
Býček bereikt de bal nog maar net als eerste. Býček geeft de bal voor. Sidor rent richting de bal. Rubáš rent richting de bal. Rubáš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nařezal geeft een hoge lob. Inworp. Kravička met de inworp. Býček bereikt de bal nog maar net als eerste. Býček passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 70%, FC Kinyo 30%.
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:5

51e minuut.
Mejstřík kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupník met de inworp. Linda is nu in balbezit. Linda schiet op doel. Fuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Prohonil passt de bal zonder na te denken. Daar is Krupník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupník speelt de bal door. Sidor is nu in balbezit. Sidor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hricek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rubáš rent richting de bal. Rubáš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:6

53e minuut.
Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz passt de bal in één keer door. Zrzavecký heeft problemen om de bal te vangen. Rubáš rent richting de bal. Rubáš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hricek trapt de bal weg van het doel. Prohonil rent richting de bal. Prohonil geeft een lange en hoge pass. Sidor rent richting de bal. Sidor haalt uit met een fantastische trap. Hricek bokst de bal weg.

61e minuut.
Kravička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravička geeft de bal voor. Krupník heeft problemen om de bal te vangen. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Prohonil is nu in balbezit. Prohonil probeert naar een medespeler te passen. Sidor is nu in balbezit. Sidor schiet op doel. Hricek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:7

70e minuut.
Olič met de inworp. Stromovous speelt de bal door. Kravička heeft problemen om de bal te vangen. Kravička probeert naar een medespeler te passen. Sidor bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Sirový trapt de bal weg van het doel. Býček met een sublieme pass. Sidor is nu in balbezit. Sidor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Olič rent richting de bal. Býček onderschept slim de pass. Kravička rent richting de bal. Kravička geeft een hoge lob. Rubáš springt en kopt de bal. Hricek bokst de bal weg. Sidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidor haalt uit met een fantastische trap. Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Nařezal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kravička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Býček speelt de bal door. Hricek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:8

87e minuut.
Daar is Krupník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupník geeft een lange en hoge pass. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš schiet op doel. Hricek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 60%, FC Kinyo 40%.
1.FC Planet Express - FC Kinyo 0:9