Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kktníci OPATOVICE
Normal Tactiek Tomík 4-4-2
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 56
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 57.2
matig Schieten solide
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Sochour rent richting de bal. Sochour geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulatov geeft de bal voor. Šešule bokst de bal weg. Zharov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:1

5e minuut.
Bulatov met een sublieme pass. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar passt de bal met de wreef. Zharov is nu in balbezit. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:2

7e minuut.
Sochour heeft problemen om de bal te vangen. Cook rent richting de bal. Cook passt de bal in één keer door. Kilar rent richting de bal. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kilar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pohádka de bal onder controle te krijgen. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ogiński met een snelle inworp. Bulatov geeft een hoge lob. Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zharov draait met de bal, schiet en ... Šešule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:3

11e minuut.
Cook met een sublieme pass. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochour rent richting de bal. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov draait met de bal, schiet en ... Šešule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov passt de bal in één keer door. Kilar is nu in balbezit. Kilar schiet op doel. Šešule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:4

17e minuut.
Farář controleert de bal met de borst. Zharov onderschept slim de pass. Zharov speelt de bal door. Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yudenich speelt de bal door. Klungelig pakt Zharov de bal. Kilar is nu in balbezit. Kilar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pohádka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ogiński neemt de hoekschop. Zharov rent richting de bal. De bal raakt de paal. Zharov is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Zharov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:5

19e minuut.
Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar met een sublieme pass. Zharov rent richting de bal. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:6

24e minuut.
Bulatov geeft de bal voor. Pohádka heeft problemen om de bal te vangen. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel. Šešule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:7

27e minuut.
Ogiński probeert naar een medespeler te passen. Zharov is nu in balbezit. Zharov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:8

29e minuut.
Ogiński is nu in balbezit. Ogiński probeert naar een medespeler te passen. Zharov rent richting de bal. Kilar is nu in balbezit. Kilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:9

30e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov heeft problemen om de bal te vangen. Kilar is nu in balbezit. Kilar draait met de bal, schiet en ... Šešule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:10

33e minuut.
Sochour is nu in balbezit. Cook onderschept slim de pass. Cook passt de bal zonder na te denken. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ogiński probeert naar een medespeler te passen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohádka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kilar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:11

35e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Kilar speelt de bal door. Bulnes rent richting de bal. Bulnes geeft een hoge lob. Kilar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes geeft een lange en hoge pass. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:12

38e minuut.
Řepka verovert de bal door een tackle van achteren. Řepka passt de bal zonder na te denken. Jalovec is nu in balbezit. Ogiński onderschept slim de pass. Ogiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yudenich kopt de bal weg. Ogiński probeert de bal met de borst te controleren. Jalovec is nu in balbezit. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ogiński geeft een hoge lob. Kilar rent richting de bal. Pohádka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kilar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Šešule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kktníci 89%, OPATOVICE 11%.
kktníci - OPATOVICE 0:13

46e minuut.
Zharov met een sublieme pass. Kilar is nu in balbezit. Kilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Sochour rent richting de bal. Kilar onderschept slim de pass. Kilar passt de bal met de wreef. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Šešule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:14

48e minuut.
Yudenich kopt de bal weg. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński geeft de bal voor. Zharov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:15

51e minuut.
Bulatov passt de bal in één keer door. Hádek rent richting de bal. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:16

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Bulnes de bal onder controle te krijgen. Uhlár rent richting de bal. Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal zonder na te denken. Bulnes geeft de bal voor. Šešule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šešule speelt de bal door. Melnik kopt de bal weg. Bulnes geeft een hoge lob. Šešule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar is nu in balbezit. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kilar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulnes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kilar springt en kopt de bal. Šešule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zharov is nu in balbezit. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:17

57e minuut.
Ogiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yudenich rent richting de bal. Yudenich geeft de bal voor. Daar is Pohádka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zharov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:18

58e minuut.
Ogiński rent richting de bal. Strážnický begaat een overtreding. Ogiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Ogiński met een snel genomen vrije trap. Zharov probeert de bal met de borst te controleren. Kilar is nu in balbezit. Kilar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pohádka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:19

59e minuut.
Sochour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jalovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar onderschept slim de pass. Kilar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Bulnes geeft een lange en hoge pass. Bulnes kan de bal niet met de borst controleren. Bulnes passt de bal met de wreef. Zharov is nu in balbezit. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:20

66e minuut.
Bulatov rent richting de bal. Bulatov geeft een lange en hoge pass. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar draait met de bal, schiet en ... Šešule probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bulnes geeft een hoge lob. Kilar rent richting de bal. Kilar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yuyun geeft de bal voor. Zharov kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:21

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pohádka trapt de bal weg. Ogiński kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ogiński passt de bal in één keer door. Zharov rent richting de bal. Hádek rent richting de bal. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Šešule trapt de bal weg. Bulatov kopt de bal weg. Zharov heeft problemen om de bal te vangen. Kilar rent richting de bal. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yudenich rent richting de bal. Vačák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yudenich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yudenich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zharov kopt de bal weg. Kilar rent richting de bal. Kilar draait met de bal, schiet en ... Šešule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:22

78e minuut.
Ogiński is nu in balbezit. Ogiński geeft een lange en hoge pass. Šešule probeert naar een medespeler te passen. Yudenich rent richting de bal. Yudenich geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:23

82e minuut.
Ogiński passt de bal met de wreef. Zharov rent richting de bal. Zharov passt de bal in één keer door. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar draait met de bal, schiet en ... Šešule bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal zonder na te denken. Bulnes speelt de bal door. Kilar is nu in balbezit. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kktníci 90%, OPATOVICE 10%.
kktníci - OPATOVICE 0:24