Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nac Mac Feegle FC Sigma Ježci Bušín 2006
442 Tactiek Prometheus
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
23.8 gemiddelde waardering 44.6
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kornout trapt de bal weg van het doel. Balšánek kan de bal niet met de borst controleren. Augusta rent richting de bal. Augusta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kornout bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čihák neemt de hoekschop. Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:1

4e minuut.
Papachristoforou is nu in balbezit. Šimfelt onderschept slim de pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt onderschept slim de pass. Šimfelt geeft de bal voor. Kornout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Čihák is nu in balbezit. Čihák passt de bal zonder na te denken. Šomek geeft de bal voor. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ... Kornout bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Svojsík rent richting de bal. Svojsík geeft een hoge lob. Španiel kopt de bal weg. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Augusta is nu in balbezit. Augusta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Svojsík de bal onder controle te krijgen. Kornout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Šomek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta speelt de bal door. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:2

16e minuut.
Valenzuela met een sublieme pass. Čihák is nu in balbezit. Voříšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čihák onderschept slim de pass. Čihák geeft een hoge lob. Kornout bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Šomek probeert naar een medespeler te passen. Čihák is nu in balbezit. Čihák probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Kornout bokst de bal weg.

20e minuut.
Španiel verovert de bal door een tackle van achteren. Španiel probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... Kornout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:3

21e minuut.
Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta is nu in balbezit. Augusta met een sublieme pass. Šimfelt heeft problemen om de bal te vangen. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:4

23e minuut.
Augusta onderschept slim de pass. Augusta speelt de bal door. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Kornout probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:5

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Augusta de bal onder controle te krijgen. Šomek geeft een lange en hoge pass. Augusta maakt een snoekduik en kopt de bal. Rakovec kopt de bal weg. Šomek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Šimfelt passt de bal zonder na te denken. Augusta rent richting de bal. Svojsík begaat een overtreding. Augusta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Augusta komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šimfelt is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Valenzuela ... Strafschop! Šimfelt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Augusta neemt zijn aanloop. Kornout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:6

28e minuut.
Jirsák is nu in balbezit. Šimfelt onderschept slim de pass. Šimfelt probeert naar een medespeler te passen. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Svojsík onderschept slim de pass. Valenzuela is nu in balbezit. Španiel is nu in balbezit. Španiel passt de bal zonder na te denken. Augusta is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šomek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šimfelt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kornout probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:7

40e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Šomek met een sublieme pass. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Kornout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:8

41e minuut.
Augusta verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal met de wreef. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šomek verovert de bal door een tackle van achteren. Šomek speelt de bal door. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nac Mac Feegle 81%, FC Sigma Ježci Bušín 2006 19%.
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:9

48e minuut.
Voříšek rent richting de bal. Čihák verovert de bal door een tackle van achteren. Čihák speelt de bal door. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Krombholc heeft problemen om de bal te vangen. Šomek is nu in balbezit. Šomek passt de bal zonder na te denken. Čihák rent richting de bal. Čihák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Šomek geeft een lange en hoge pass. Šimfelt kopt de bal weg. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Augusta is nu in balbezit. Augusta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Čihák geeft een lange en hoge pass. Balšánek heeft problemen om de bal te vangen. Augusta rent richting de bal. Augusta draait met de bal, schiet en ... Kornout probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:10

63e minuut.
Šimfelt kopt de bal weg. Čihák bereikt de bal nog maar net als eerste. Čihák probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:11

63e minuut.
Daar is Jirsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čihák rent richting de bal. Jirsák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jirsák krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bochovský is nu in balbezit. Šomek geeft een hoge lob. Šimfelt met een sublieme pass. Augusta is nu in balbezit. Augusta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Kornout probeert naar een medespeler te passen. Balšánek kopt de bal weg. Španiel met een sublieme pass. Augusta controleert de bal met de borst. Augusta draait met de bal, schiet en ... Kornout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Španiel rent richting de bal. Španiel passt de bal in één keer door. Šomek probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Kornout bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:12

71e minuut.
Čihák rent richting de bal. Čihák geeft de bal voor. Svojsík rent richting de bal. Augusta verovert de bal door een tackle van achteren. Augusta schiet op doel. Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Voříšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čihák is nu in balbezit. Čihák geeft een lange en hoge pass. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Borovský kopt de bal weg. Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek geeft de bal voor. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt schiet op doel. Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:13

75e minuut.
Borovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovský geeft de bal voor. Balšánek kopt de bal weg. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rakovec kopt de bal weg. Šimfelt rent richting de bal. Klungelig pakt Šimfelt de bal. Šimfelt schiet op doel. Kornout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:14

80e minuut.
Španiel probeert naar een medespeler te passen. Šomek probeert naar een medespeler te passen. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta draait met de bal, schiet en ... Kornout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:15

81e minuut.
Krombholc bereikt de bal nog maar net als eerste. Krombholc passt de bal met de wreef. Ervín heeft problemen om de bal te vangen. Augusta onderschept slim de pass. Augusta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Čihák geeft de bal voor. Kornout probeert naar een medespeler te passen. Španiel kopt de bal weg. Šomek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šomek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šimfelt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:16

85e minuut.
Papachristoforou speelt de bal door. Jirsák rent richting de bal. Šimfelt onderschept slim de pass. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:17

89e minuut.
Čihák is nu in balbezit. Čihák probeert naar een medespeler te passen. Svojsík bereikt de bal nog maar net als eerste. Svojsík passt de bal met de wreef. Šomek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nac Mac Feegle 84%, FC Sigma Ježci Bušín 2006 16%.
Nac Mac Feegle - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:17