Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alverca Futebol Clube FC Kačer
nouze Tactiek moje
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 46.2
good Schieten solid
good Passen adequate
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Potier geeft de bal voor. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Franěk is nu in balbezit. Gilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Křiček verovert de bal door een tackle van achteren. Křiček passt de bal in één keer door. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:1

21e minuut.
Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek passt de bal in één keer door. Franěk geeft de bal voor. Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gasco kopt de bal weg. Hanysek rent richting de bal. Hanysek passt de bal zonder na te denken. Žejdlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Žejdlík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Hanysek de bal. Hanysek passt de bal zonder na te denken. Anliker speelt de bal door. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kenda is nu in balbezit. Benzon onderschept slim de pass. Hanysek verovert de bal door een tackle van achteren. Kenda is nu in balbezit. Kenda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kenda stond buitenspel. Benzon neemt vlug de vrije trap. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 49%, FC Kačer 51%.
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:2

46e minuut.
Dudáček komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hanysek onderschept slim de pass. Strobel onderschept slim de pass. Strobel met een sublieme pass. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Hanysek speelt de bal door. Daar is Strobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strobel onderschept slim de pass. Nygaard rent richting de bal. Nygaard geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Hanysek rent richting de bal. Hanysek passt de bal met de wreef. Gilewski rent richting de bal. Gilewski schiet op doel. Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:3

84e minuut.
Strobel probeert naar een medespeler te passen. Gasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasco met een sublieme pass. Anliker is nu in balbezit. Anliker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 59%, FC Kačer 41%.
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:3