Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FK Sokol Batelov FC ZBROJOVKA Kuřim
Attack Tactiek Kuba Řezníček
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
39.8 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Křemenáč met een snelle inworp. Šašlik rent richting de bal. Gîrbaciu geeft een hoge lob. Moya maakt een snoekduik en kopt de bal. Rusiecki bokst de bal weg.

4e minuut.
Šašlik speelt de bal door. Pelyněk is nu in balbezit. Pelyněk met een sublieme pass. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Moya rent richting de bal. Moya passt de bal zonder na te denken. Pereiro Pérez is nu in balbezit. Moya is nu in balbezit. Moya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rusiecki probeert naar een medespeler te passen. Matos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Křemenáč. Křemenáč krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu met een sublieme pass. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Sokol Batelov - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:1

14e minuut.
Máša kopt de bal weg. Jakubec geeft de bal voor. Křemenáč kopt de bal weg. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Plotár met een sublieme pass. Otava rent richting de bal. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya draait met de bal, schiet en ... Rusiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vracaj niet meer kan verder spelen. Blovský komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Šašlik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Křemenáč geeft een hoge lob. Kardauskas kopt de bal weg. Otava probeert naar een medespeler te passen. Pelyněk geeft de bal voor. Rusiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pelyněk neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pereiro Pérez de bal. Plotár rent richting de bal. Plotár haalt uit met een fantastische trap. Rusiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Sokol Batelov - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:2

27e minuut.
Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Křemenáč met een sublieme pass. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya haalt uit met een fantastische trap. Rusiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Sokol Batelov - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:3

30e minuut.
Inworp. Pelyněk met een snelle inworp. Šašlik geeft een lange en hoge pass. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Šašlik met een sublieme pass. Pelyněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelyněk met een sublieme pass. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Panczak kopt de bal weg. Pečinka probeert naar een medespeler te passen. Křemenáč met een sublieme pass. Moya is nu in balbezit. Moya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Sokol Batelov 70%, FC ZBROJOVKA Kuřim 30%.
1.FK Sokol Batelov - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:3

56e minuut.
Pečinka verovert de bal door een tackle van achteren. Pečinka geeft een lange en hoge pass. Panczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tajima komt het veld opgelopen. Konečník komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Kuchár komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascoal komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Panczak de bal. Minh Ðạt rent richting de bal. Panczak is nu in balbezit. Minh Ðạt rent richting de bal. Minh Ðạt haalt uit met een fantastische trap. Blovský bokst de bal weg.

67e minuut.
Pascoal met een sublieme pass. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereiro Pérez begaat een overtreding. Pereiro Pérez krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Matos is nu in balbezit. Culínek geeft een hoge lob. Plotár rent richting de bal. Plotár haalt uit met een fantastische trap. Rusiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Sokol Batelov - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:4

75e minuut.
Pereiro Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereiro Pérez geeft een hoge lob. Inworp. Pelyněk met de inworp. Šašlik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kuchár kopt de bal weg. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoal speelt de bal door. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pelyněk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuchár de bal. Kuchár met een sublieme pass. Konečník rent richting de bal. Konečník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pascoal is nu in balbezit. Konečník rent richting de bal. Matos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konečník raakt geblesseerd tijdens het duel. Konečník neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Praděd rent richting de bal. Šašlik verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoal met een sublieme pass. Plotár rent richting de bal. Plotár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Sokol Batelov 65%, FC ZBROJOVKA Kuřim 35%.
1.FK Sokol Batelov - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:4