Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AVE FE AC Oranjes
Main Tactiek OOKK
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 50.8
redelijk Schieten goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos probeert naar een medespeler te passen. Puk is nu in balbezit. Puk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:0

6e minuut.
Bajor probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás passt de bal in één keer door. Daar is Milne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milne draait met de bal, schiet en ... Tomsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Caballero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eresov de bal. Eresov met een sublieme pass. Milne heeft problemen om de bal te vangen. Milne draait met de bal, schiet en ... Tomsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eresov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:1

17e minuut.
Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás passt de bal zonder na te denken. Milne is nu in balbezit. Milne schiet op doel. Tomsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Dale de bal. Fernández Nicolás verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Nicolás met een sublieme pass. Milne is nu in balbezit. Milne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Caballero geeft de bal voor. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne haalt uit met een fantastische trap. Tomsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:2

35e minuut.
Fernández Nicolás bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás passt de bal zonder na te denken. Eresov heeft problemen om de bal te vangen. Eresov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:3

37e minuut.
Milne rent richting de bal. Milne draait met de bal, schiet en ... Bozkurt heeft problemen om de bal te vangen. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:4

41e minuut.
Tankyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tankyan geeft een lange en hoge pass. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne is nu in balbezit. Milne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Garboń verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bajor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kuzio de bal. Kuzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AVE FE 71%, AC Oranjes 29%.
FC AVE FE - AC Oranjes 1:5

49e minuut.
Fernández Nicolás rent richting de bal. Fernández Nicolás met een sublieme pass. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov passt de bal met de wreef. Bajor probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:6

55e minuut.
Caballero probeert naar een medespeler te passen. Eresov is nu in balbezit. Eresov passt de bal met de wreef. Milne rent richting de bal. Milne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Caballero met een snelle inworp. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Bajor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fernández Nicolás passt de bal zonder na te denken. Milne rent richting de bal. Bajor is nu in balbezit. Bajor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:7

65e minuut.
Eresov passt de bal met de wreef. Gabbio verovert de bal door een tackle van achteren. Bajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Caballero met een sublieme pass. Bajor is nu in balbezit. Bajor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eresov de bal. Eresov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Barbés trapt de bal weg van het doel. Kuzio rent richting de bal. Kuzio speelt de bal door. Milne rent richting de bal. Milne draait met de bal, schiet en ... Tomsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gabbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milne rent richting de bal. Milne schiet op doel. Tomsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Eresov onderschept slim de pass. Fernández Nicolás rent richting de bal. Fernández Nicolás speelt de bal door. Kuzio heeft problemen om de bal te vangen. Kuzio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Eresov passt de bal met de wreef. Milne is nu in balbezit. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milne is nu in balbezit. Milne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:8

82e minuut.
Tankyan rent richting de bal. Tankyan met een sublieme pass. Bajor met een sublieme pass. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE FE - AC Oranjes 1:9

84e minuut.
Kuzio met een sublieme pass. Eresov is nu in balbezit. Kuzio geeft een hoge lob. Milne is nu in balbezit. Milne haalt uit met een fantastische trap. Tomsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Játro kopt de bal weg. Tankyan probeert naar een medespeler te passen. Romaszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Puk rent richting de bal. Puk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Garboń probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuzio de bal. Kuzio geeft de bal voor. Bajor is nu in balbezit. Bajor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Garboń de bal onder controle te krijgen. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AVE FE 81%, AC Oranjes 19%.
FC AVE FE - AC Oranjes 1:9