Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mezci FC Atlantis
Normal Tactiek D
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Gjaferi de bal. Gjaferi probeert naar een medespeler te passen. Michl is nu in balbezit. Frček verovert de bal door een tackle van achteren. Frček geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Frček met een sublieme pass. Gjaferi is nu in balbezit. Gansloser rent richting de bal. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Rozehnal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:1

6e minuut.
Obajdin geeft een lange en hoge pass. Nahlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahlik geeft een hoge lob. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gansloser rent richting de bal. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obajdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi onderschept slim de pass. Gjaferi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozehnal trapt de bal weg. Fečko kopt de bal weg. Gjaferi is nu in balbezit. Gjaferi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gansloser heeft problemen om de bal te vangen. Gansloser speelt de bal door. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Obajdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obajdin verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Horváth verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Fečko zijn tegenspeler op de grond. Horváth raakt geblesseerd tijdens het duel. Kraják zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gjaferi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:2

15e minuut.
Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă geeft een hoge lob. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Rozehnal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Gjaferi de bal. Račka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gjaferi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gjaferi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Daar is Šubrta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh passt de bal zonder na te denken. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:4

22e minuut.
Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček geeft een hoge lob. Klungelig pakt Račka de bal. Marangao rent richting de bal. Marangao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:5

23e minuut.
Frček met de inworp. Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh passt de bal zonder na te denken. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fahandizh verovert de bal door een tackle van achteren. Fahandizh passt de bal met de wreef. Frček probeert naar een medespeler te passen. Gansloser heeft problemen om de bal te vangen. Gansloser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozehnal met een harde bal richting middenveld. Daar is Michl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček schiet op doel. De bal raakt de paal. Gansloser heeft problemen om de bal te vangen. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Fahandizh passt de bal met de wreef. Kraják bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraják geeft een hoge lob. Gansloser rent richting de bal. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. Rozehnal bokst de bal weg. Obajdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangao onderschept slim de pass. Marangao draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gansloser heeft problemen om de bal te vangen. Gansloser schiet op doel. Rozehnal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:6

43e minuut.
Šubrta probeert naar een medespeler te passen. Kraják speelt de bal door. Marangao probeert naar een medespeler te passen. Gansloser rent richting de bal. Gansloser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mezci 76%, FC Atlantis 24%.
Mezci - FC Atlantis 0:7

46e minuut.
Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček geeft de bal voor. Michl kopt de bal weg. Gansloser rent richting de bal. Gansloser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:8

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozehnal trapt de bal weg. Frček kopt de bal weg. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Habr trapt de bal weg. Kraják bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraják speelt de bal door. Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Marangao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marangao geeft de bal voor. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser schiet op doel. Rozehnal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Michl heeft problemen om de bal te vangen. Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček probeert naar een medespeler te passen. Gansloser rent richting de bal. Gansloser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Marangao passt de bal zonder na te denken. Frček is nu in balbezit. Frček speelt de bal door. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marangao is nu in balbezit. Marangao schiet op doel. Rozehnal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:9

63e minuut.
Kraják bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraják passt de bal zonder na te denken. Frček speelt de bal door. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Rozehnal bokst de bal weg.

72e minuut.
Frček geeft een lange en hoge pass. Račka rent richting de bal. Račka passt de bal zonder na te denken. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - FC Atlantis 0:10

73e minuut.
Obajdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangao rent richting de bal. Marangao passt de bal in één keer door. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Rozehnal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh schiet op doel. Rozehnal bokst de bal weg.

79e minuut.
Frček passt de bal zonder na te denken. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser passt de bal zonder na te denken. Marangao rent richting de bal. Marangao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kraják met een sublieme pass. Frček rent richting de bal. Frček geeft een hoge lob. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Obajdin is nu in balbezit. Fahandizh onderschept slim de pass. Fahandizh probeert naar een medespeler te passen. Marangao is nu in balbezit. Marangao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Račka met een harde bal richting middenveld. Daar is Fahandizh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahandizh passt de bal zonder na te denken. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kraják rent richting de bal. Kraják met een sublieme pass. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh probeert naar een medespeler te passen. Marangao geeft de bal voor. Paal!

90e minuut.
Inworp. Marangao met de inworp. Kraják bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraják geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mezci 88%, FC Atlantis 12%.
Mezci - FC Atlantis 0:10