Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best Team CZ Beránci
Normal Tactiek Berry
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 53.8
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Lazović is nu in balbezit. Lazović passt de bal in één keer door. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:1

2e minuut.
Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình passt de bal met de wreef. Dân speelt de bal door. Karyś rent richting de bal. Karyś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lazović geeft een hoge lob. Mašla rent richting de bal. Karyś onderschept slim de pass. Karyś draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:2

11e minuut.
Bakala kopt de bal weg. Lazović geeft een hoge lob. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Roberts geeft een hoge lob. Karyś kopt de bal weg. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:3

15e minuut.
Vlasatý rent richting de bal. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Podlejzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bakala de bal. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:4

17e minuut.
Vandíček geeft de bal voor. Bùi Bình kopt de bal weg. Giannelli kan de bal niet met de borst controleren. Giannelli geeft de bal voor. Karyś krijgt zijn hoofd ertegen. Vavřinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Forbes onderschept slim de pass. Forbes probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Na een snelle pass probeert Čvertka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vandíček raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giuliano komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Giannelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình schiet op doel. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:5

28e minuut.
Dân is nu in balbezit. Dân geeft de bal voor. Klungelig pakt Mašla de bal. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:6

30e minuut.
Lazović is nu in balbezit. Lazović speelt de bal door. Karyś probeert de bal met de borst te controleren. Karyś schiet op doel. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:7

31e minuut.
Forbes is nu in balbezit. Forbes passt de bal met de wreef. Karyś rent richting de bal. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. Vavřinec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:8

37e minuut.
Bakala geeft een lange en hoge pass. Kašna kopt de bal weg. Domaradzki geeft de bal voor. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:9

38e minuut.
Vlasatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình is nu in balbezit. Lazović met een sublieme pass. Karyś rent richting de bal. Karyś draait met de bal, schiet en ... Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:10

40e minuut.
Forbes met een sublieme pass. Klungelig pakt Karyś de bal. Karyś probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Čvertka kopt de bal weg. Mašla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:11

45e minuut.
Bùi Bình passt de bal met de wreef. Mašla is nu in balbezit. Karyś onderschept slim de pass. Karyś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Team CZ 89%, Beránci 11%.
The Best Team CZ - Beránci 0:12

47e minuut.
Roberts geeft een lange en hoge pass. Daar is Podlejzal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Lazović zijn tegenspeler op de grond. Lazović krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Giannelli geeft de bal voor. Vavřinec speelt de bal door. Dân is nu in balbezit. Dân geeft een lange en hoge pass. Karyś springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kašna rent richting de bal. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli passt de bal zonder na te denken. Karyś is nu in balbezit. Karyś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli geeft een lange en hoge pass. Čvertka kopt de bal weg. Karyś is nu in balbezit. Karyś schiet op doel. Vavřinec bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Vavřinec probeert naar een medespeler te passen. Domaradzki kopt de bal weg. Klungelig pakt Forbes de bal. Forbes met een sublieme pass. Giannelli geeft een lange en hoge pass. Vavřinec bokst de bal weg. Karyś is nu in balbezit. Karyś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:13

65e minuut.
Olej probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kašna de bal. Štěpaník is nu in balbezit. Karyś onderschept slim de pass. Karyś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lazović met een sublieme pass. Mašla rent richting de bal. Karyś onderschept slim de pass. Karyś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:14

72e minuut.
Giuliano met de inworp. Forbes rent richting de bal. Forbes passt de bal in één keer door. Karyś is nu in balbezit. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lazović geeft een lange en hoge pass. Karyś is nu in balbezit. Karyś probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Giuliano met een snelle inworp. Domaradzki geeft de bal voor. Podlejzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karyś is nu in balbezit. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:15

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giannelli met de inworp. Podlejzal speelt de bal door. Giannelli geeft een hoge lob. Karyś krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - Beránci 0:16

84e minuut.
Lazović met een sublieme pass. Daar is Forbes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forbes probeert naar een medespeler te passen. Lazović is nu in balbezit. Lazović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Giuliano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forbes de bal. Forbes probeert naar een medespeler te passen. Lazović is nu in balbezit. Lazović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Team CZ 85%, Beránci 15%.
The Best Team CZ - Beránci 0:16