Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nedakonice HORNÍ ÚJEZD
Normal Tactiek 2014
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 46.2
waardeloos Schieten solide
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović passt de bal zonder na te denken. Jech is nu in balbezit. Çevik onderschept slim de pass. Çevik haalt uit met een fantastische trap. Frumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kaštelan onderschept slim de pass. Kaštelan geeft een hoge lob. Çevik rent richting de bal. Alakotila rent richting de bal. Alakotila draait met de bal, schiet en ... Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pavlas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Lettre met de inworp. Alakotila rent richting de bal. Alakotila geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Döbrögi de bal. Sokolović is nu in balbezit. Çevik onderschept slim de pass. Çevik draait met de bal, schiet en ... Frumar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:1

20e minuut.
Mijatović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Çevik de bal. Çevik passt de bal met de wreef. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Frumar met een harde bal richting middenveld. Krukowiecki kopt de bal weg. Çevik rent richting de bal. Çevik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:2

29e minuut.
Jech bereikt de bal nog maar net als eerste. Jech passt de bal in één keer door. Daar is Sokolović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çevik onderschept slim de pass. Çevik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Lawrence passt de bal in één keer door. Krukowiecki speelt de bal door. Alakotila probeert naar een medespeler te passen. Çevik heeft problemen om de bal te vangen. Çevik haalt uit met een fantastische trap. Frumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mürşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowiecki speelt de bal door. Çevik rent richting de bal. Alakotila rent richting de bal. Alakotila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frumar speelt de bal door. Mürşüdov met een sublieme pass. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Krukowiecki geeft de bal voor. Çevik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:3

43e minuut.
Košut bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik onderschept slim de pass. Döbrögi is nu in balbezit. Çevik rent richting de bal. Çevik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:4

45e minuut.
Alakotila rent richting de bal. Çevik rent richting de bal. Çevik passt de bal in één keer door. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nedakonice 88%, HORNÍ ÚJEZD 12%.
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:4

48e minuut.
Daar is Košut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alakotila verovert de bal door een tackle van achteren. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik haalt uit met een fantastische trap. Jech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Demirkan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Mijatović met een sublieme pass. Çevik heeft problemen om de bal te vangen. Jech bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik verovert de bal door een tackle van achteren. Çevik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Krukowiecki geeft de bal voor. Çevik kopt de bal weg. Daar is Pavlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çevik is nu in balbezit. Çevik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:5

60e minuut.
Çağıran komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Demirkan probeert de bal met de borst te controleren. Demirkan passt de bal zonder na te denken. Sokolović geeft een hoge lob. Çevik rent richting de bal. Çevik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Çağıran passt de bal zonder na te denken. Sokolović rent richting de bal. Çevik verovert de bal door een tackle van achteren. Döbrögi is nu in balbezit. Döbrögi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. Klungelig pakt Krukowiecki de bal. Krukowiecki met een sublieme pass. Demirkan geeft een hoge lob. Çağıran maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović passt de bal in één keer door. Döbrögi rent richting de bal. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chełkowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Demirkan rent richting de bal. Demirkan passt de bal zonder na te denken. Çevik rent richting de bal. Çevik draait met de bal, schiet en ... Jech probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mijatović zal de hoekschop nemen. Döbrögi heeft problemen om de bal te vangen. Döbrögi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Zušťák probeert de bal met de borst te controleren. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki passt de bal zonder na te denken. Çevik is nu in balbezit. Çevik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Krukowiecki is nu in balbezit. Krukowiecki met een sublieme pass. Pavlas is nu in balbezit. Çağıran onderschept slim de pass. Çağıran geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Demirkan kopt de bal weg. Çevik probeert de bal aan de voet te houden. Košut bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik verovert de bal door een tackle van achteren. Çevik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:6

87e minuut.
Çevik is nu in balbezit. Çağıran is nu in balbezit. Çağıran passt de bal met de wreef. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pavlas rent richting de bal. Mijatović is nu in balbezit. Mijatović geeft een hoge lob. Çevik is nu in balbezit. Çevik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:7

90e minuut.
Çağıran verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Çevik is nu in balbezit. Çevik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nedakonice 82%, HORNÍ ÚJEZD 18%.
FC Nedakonice - HORNÍ ÚJEZD 0:8