Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Lobzy City vyoraní krtci
4def Tactiek OFF křídlo
55% Balbezit 45%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 52.6
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Štúr bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabędzki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štúr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łabędzki met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Štúr neemt zijn aanloop. Farmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - vyoraní krtci 0:1

7e minuut.
Štúr kopt de bal weg. Altrichter rent richting de bal. Altrichter met een sublieme pass. Štúr bereikt de bal nog maar net als eerste. Štúr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Omáčka is nu in balbezit. Omáčka geeft een hoge lob. Palomares heeft problemen om de bal te vangen. Štúr is nu in balbezit. Štúr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Altrichter heeft problemen om de bal te vangen. Łabędzki begaat een overtreding. Altrichter raakt geblesseerd tijdens het duel. Vichnar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Štúr krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Altrichter krijgt zijn hoofd ertegen. Łabędzki onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Altrichter springt en kopt de bal. Farmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Miazga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trk met de inworp. Vichnar is nu in balbezit. Vichnar geeft een hoge lob. Farmer bokst de bal weg. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - vyoraní krtci 0:2

21e minuut.
Moh rent richting de bal. Štúr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adinolfi. Adinolfi krijgt een gele kaart. Štúr raakt geblesseerd tijdens het duel. Zezulák met een snel genomen vrije trap. Vichnar is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vichnar neemt de hoekschop. Farmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Omáčka rent richting de bal. Zezulák rent richting de bal. Owsiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owsiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 70%, vyoraní krtci 30%.
1.FC Lobzy City - vyoraní krtci 0:2

60e minuut.
Segers passt de bal met de wreef. Palomares met een sublieme pass. Owsiak speelt de bal door. Sahipataoğulları rent richting de bal. Sahipataoğulları draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Palomares kopt de bal weg. Klavan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Laibl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Luongo de bal. Trk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Hanysek trapt de bal weg. Adinolfi rent richting de bal. Zezulák verovert de bal door een tackle van achteren. Zezulák geeft een hoge lob. Štúr springt en kopt de bal. Farmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Altrichter is nu in balbezit. Altrichter haalt uit met een fantastische trap. Paal! Farmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Zezulák is nu in balbezit. Palomares is nu in balbezit. Palomares passt de bal in één keer door. Štúr is nu in balbezit. Štúr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Owsiak rent richting de bal. Štolba onderschept slim de pass. Štolba geeft een lange en hoge pass. Štúr bereikt de bal nog maar net als eerste. Štúr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 63%, vyoraní krtci 37%.
1.FC Lobzy City - vyoraní krtci 0:2