Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Řidiči doktora Řeky Milwerton
343 Tactiek jedééém
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 60.1
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek met een sublieme pass. Davidáš rent richting de bal. Davidáš draait met de bal, schiet en ... Łuczka probeert de bal aan de voet te houden. Savaşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:1

2e minuut.
Bordemir passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jerašiūnas de bal. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek draait met de bal, schiet en ... Savaşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordemir is nu in balbezit. Tvarůžek onderschept slim de pass. Ručínský geeft de bal voor. Davidáš maakt een snoekduik en kopt de bal. Savaşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidáš haalt uit met een fantastische trap. Savaşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ručínský zal de hoekschop nemen. van der Vleuten is nu in balbezit. Tvarůžek onderschept slim de pass. Tvarůžek geeft de bal voor. Caprara heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Levora neemt de hoekschop. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap. Savaşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Davidáš is nu in balbezit. Caprara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davidáš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hýsek neemt zijn aanloop. Savaşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:2

7e minuut.
Davidáš passt de bal in één keer door. Hýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hýsek passt de bal in één keer door. Tvarůžek is nu in balbezit. Tvarůžek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Tvarůžek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Vleuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek verovert de bal door een tackle van achteren. Tvarůžek draait met de bal, schiet en ... Savaşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:3

11e minuut.
Levora rent richting de bal. Levora passt de bal zonder na te denken. Krejča heeft problemen om de bal te vangen. Krejča geeft een hoge lob. Tvarůžek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:4

15e minuut.
Guyt is nu in balbezit. Sviatko verovert de bal door een tackle van achteren. Sviatko met een sublieme pass. Daar is Tvarůžek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tvarůžek schiet op doel. Savaşan bokst de bal weg.

18e minuut.
Hýsek passt de bal met de wreef. Levora met een sublieme pass. Davidáš heeft problemen om de bal te vangen. Davidáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:5

19e minuut.
van der Vleuten rent richting de bal. Hýsek onderschept slim de pass. Hýsek probeert naar een medespeler te passen. Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidáš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Levora passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Davidáš de bal. Krejča bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidáš is nu in balbezit. Krejča geeft de bal voor. Savaşan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hýsek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hýsek de bal. Hýsek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tvarůžek de bal. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tvarůžek passt de bal in één keer door. Caprara probeert naar een medespeler te passen. Krejča met een sublieme pass. Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidáš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Řidiči doktora Řeky 71%, Milwerton 29%.
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:5

46e minuut.
Provázek komt het veld opgelopen. Dobrotă komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hýsek passt de bal met de wreef. Levora rent richting de bal. Levora geeft de bal voor. Tvarůžek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:6

49e minuut.
Sviatko passt de bal met de wreef. Krejča probeert naar een medespeler te passen. Davidáš is nu in balbezit. Davidáš haalt uit met een fantastische trap. Savaşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:7

51e minuut.
Ručínský geeft een lange en hoge pass. Levora heeft problemen om de bal te vangen. Levora met een sublieme pass. Davidáš rent richting de bal. Davidáš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:8

52e minuut.
Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hýsek rent richting de bal. Hýsek passt de bal zonder na te denken. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łuczka probeert naar een medespeler te passen. Hýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hýsek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hýsek is nu in balbezit. Hýsek passt de bal zonder na te denken. Caprara bereikt de bal nog maar net als eerste. Levora onderschept slim de pass. Levora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek probeert naar een medespeler te passen. Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidáš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:9

64e minuut.
Levora bereikt de bal nog maar net als eerste. Levora passt de bal met de wreef. Daar is Vyčouhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ručínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ručínský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sviatko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caprara heeft problemen om de bal te vangen. Davidáš rent richting de bal. Davidáš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ručínský passt de bal met de wreef. Sviatko speelt de bal door. Davidáš is nu in balbezit. Davidáš schiet op doel. Savaşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:10

72e minuut.
Siemieniec speelt de bal door. Hýsek probeert de bal aan de voet te houden. Sviatko speelt de bal door. Tvarůžek is nu in balbezit. Tvarůžek schiet op doel. Savaşan bokst de bal weg.

74e minuut.
Krejča probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Davidáš de bal. van der Vleuten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Vleuten krijgt een gele kaart. Davidáš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krejča neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ručínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ručínský geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:11

79e minuut.
Provázek rent richting de bal. Levora onderschept slim de pass. Levora probeert naar een medespeler te passen. Davidáš is nu in balbezit. Davidáš haalt uit met een fantastische trap. Savaşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hýsek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:12

85e minuut.
Tvarůžek is nu in balbezit. Tvarůžek passt de bal in één keer door. Davidáš rent richting de bal. Davidáš schiet op doel. Savaşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:13

88e minuut.
Krejča is nu in balbezit. Krejča passt de bal zonder na te denken. Hýsek met een sublieme pass. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ručínský is nu in balbezit. Ručínský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Řidiči doktora Řeky 81%, Milwerton 19%.
Řidiči doktora Řeky - Milwerton 0:14