Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Havířov FKBazantnice
Normal Tactiek mydefend
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 41
slecht Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Klungelig pakt Turban de bal. Turban passt de bal in één keer door. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller schiet op doel. Talčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:1

12e minuut.
Inworp. Turban met een snelle inworp. Kaltmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:2

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Talčík met een harde bal richting middenveld. Topánek kopt de bal weg. Aller rent richting de bal. Aller haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Míšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kaltmann passt de bal met de wreef. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Špilberský de bal. Topánek rent richting de bal. Aller onderschept slim de pass. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:4

21e minuut.
Virkkilä probeert naar een medespeler te passen. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltmann is nu in balbezit. Aller is nu in balbezit. Aller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Babor de bal. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu speelt de bal door. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:5

26e minuut.
Kaltmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kaltmann met een sublieme pass. Turban bereikt de bal nog maar net als eerste. Turban haalt uit met een fantastische trap. Uchytil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turban geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:6

30e minuut.
Bohatec is nu in balbezit. Kaltmann rent richting de bal. Kaltmann met een sublieme pass. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller haalt uit met een fantastische trap. Talčík bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kaltmann heeft problemen om de bal te vangen. Kaltmann met een sublieme pass. Uchytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller is nu in balbezit. Aller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:7

36e minuut.
Jilavu speelt de bal door. Šifalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifalda passt de bal zonder na te denken. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Míšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kaltmann met een sublieme pass. Aller is nu in balbezit. Aller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:8

44e minuut.
Jilavu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bohatec de bal onder controle te krijgen. Poldík bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller onderschept slim de pass. Aller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Talčík met een harde bal richting middenveld. Inworp. Turban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kaltmann de bal. Kaltmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Havířov 77%, FKBazantnice 23%.
LFC Havířov - FKBazantnice 0:8

48e minuut.
Turban bereikt de bal nog maar net als eerste. Turban met een sublieme pass. Aller is nu in balbezit. Aller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:9

52e minuut.
Turban passt de bal zonder na te denken. Kaltmann is nu in balbezit. Kaltmann passt de bal in één keer door. Bohatec rent richting de bal. Bohatec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:10

61e minuut.
Aller onderschept slim de pass. Poldík speelt de bal door. Šifalda geeft een hoge lob. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec schiet op doel. Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aller is nu in balbezit. Aller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:11

69e minuut.
Poldík kopt de bal weg. Turban bereikt de bal nog maar net als eerste. Turban passt de bal met de wreef. Bohatec rent richting de bal. Bohatec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bohatec is nu in balbezit. Kaltmann probeert naar een medespeler te passen. Jilavu probeert naar een medespeler te passen. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ... Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Virkkilä rent richting de bal. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu passt de bal met de wreef. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:12

83e minuut.
Bohatec geeft de bal voor. Turban rent richting de bal. Turban passt de bal met de wreef. Jilavu rent richting de bal. Jilavu passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Turban is nu in balbezit. Turban met een sublieme pass. Aller rent richting de bal. Aller schiet op doel. Talčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - FKBazantnice 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Havířov 66%, FKBazantnice 34%.
LFC Havířov - FKBazantnice 0:13