Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC CannaValley AS Sulice
Normal Tactiek humbuk
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Koloman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Votrubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koloman is nu in balbezit. Maziarczyk is nu in balbezit. Maziarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Narcis is nu in balbezit. Kurz onderschept slim de pass. Kurz passt de bal in één keer door. Daar is Maziarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Uliniarz rent richting de bal. Maziarczyk rent richting de bal. Uliniarz is nu in balbezit. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz haalt uit met een fantastische trap. Dunlop probeert de bal aan de voet te houden. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk draait met de bal, schiet en ... Maceček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Uliniarz heeft problemen om de bal te vangen. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk passt de bal met de wreef. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:1

17e minuut.
Dunlop probeert de bal met de borst te controleren. Maziarczyk is nu in balbezit. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. Maceček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:2

22e minuut.
Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz passt de bal met de wreef. Maziarczyk is nu in balbezit. Maziarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:3

24e minuut.
Čivrný is nu in balbezit. Čivrný met een sublieme pass. Kurz probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz geeft de bal voor. Daar is Maziarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:4

33e minuut.
Sanín met de inworp. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon passt de bal zonder na te denken. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk schiet op doel. Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kurz geeft de bal voor. Daar is Sanín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvorský speelt de bal door. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Solomon met een snelle inworp. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala geeft een hoge lob. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Maceček met een harde bal richting middenveld. Kurz kopt de bal weg. Uliniarz speelt de bal door. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:5

43e minuut.
Kurz probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz passt de bal met de wreef. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap. Maceček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CannaValley 83%, AS Sulice 17%.
AFC CannaValley - AS Sulice 0:6

47e minuut.
Barrios geeft de bal voor. Narcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap. Maceček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Horňák heeft problemen om de bal te vangen. Kurz rent richting de bal. Kurz met een sublieme pass. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Maziarczyk kopt de bal weg. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. Dunlop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maceček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:7

54e minuut.
Uliniarz is nu in balbezit. Maziarczyk is nu in balbezit. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... Hrnčíř probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sanín geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:8

55e minuut.
Koloman is nu in balbezit. Maziarczyk is nu in balbezit. Koloman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koloman krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft de bal voor. Maziarczyk is nu in balbezit. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap. Maceček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:9

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goździejewski komt het veld opgelopen. Dalipagić komt het veld opgelopen. Rosiek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dalipagić passt de bal zonder na te denken. Kurz is nu in balbezit. Kurz probeert naar een medespeler te passen. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:10

63e minuut.
Rosiek met de inworp. Solomon met een sublieme pass. Dalipagić is nu in balbezit. Dalipagić geeft een hoge lob. Maziarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:11

65e minuut.
Terlouw geeft een hoge lob. Dalipagić met een sublieme pass. Daar is Maziarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maziarczyk schiet op doel. Maceček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:12

67e minuut.
Maziarczyk met een sublieme pass. Rosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiek speelt de bal door. Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Dunlop geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurz met de inworp. Solomon rent richting de bal. Solomon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kurz rent richting de bal. Kurz speelt de bal door. Dalipagić is nu in balbezit. Dalipagić haalt uit met een fantastische trap. Maceček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:13

72e minuut.
Dalipagić rent richting de bal. Dalipagić passt de bal in één keer door. Kurz is nu in balbezit. Kurz geeft een hoge lob. Maziarczyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dalipagić probeert naar een medespeler te passen. Kurz is nu in balbezit. Kurz passt de bal zonder na te denken. Dalipagić rent richting de bal. Dalipagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:14

83e minuut.
Kurz passt de bal met de wreef. Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić passt de bal zonder na te denken. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Rosiek is nu in balbezit. Solomon met een sublieme pass. Maziarczyk rent richting de bal. Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:15

87e minuut.
Rosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiek passt de bal met de wreef. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz geeft een hoge lob. Maziarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - AS Sulice 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CannaValley 81%, AS Sulice 19%.
AFC CannaValley - AS Sulice 0:16