Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aleneova TJ Mokrá Hora
Normal Tactiek UZAVRETA OBRANA
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 52.2
poor Schieten outstanding
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


3e minuut.
Udržal is nu in balbezit. Udržal passt de bal zonder na te denken. Jabůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabůrek geeft een hoge lob. Klíněnka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klíněnka rent richting de bal. Smrk verovert de bal door een tackle van achteren. Beneda onderschept slim de pass. Beneda draait met de bal, schiet en ... Dapecí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:1

9e minuut.
Eduard passt de bal zonder na te denken. Udržal met een sublieme pass. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:2

10e minuut.
Štěteček bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěteček passt de bal met de wreef. Gazdoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Sváda is nu in balbezit. Sváda schiet op doel. Dapecí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dapecí speelt de bal door. Jabůrek rent richting de bal. Jabůrek geeft de bal voor. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beneda rent richting de bal. Beneda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Eduard passt de bal in één keer door. Beneda heeft problemen om de bal te vangen. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Dapecí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:3

13e minuut.
Fingr probeert naar een medespeler te passen. Štěteček bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěteček met een sublieme pass. Daar is Klíněnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klíněnka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sváda rent richting de bal. Horálek begaat een overtreding. Sváda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eduard met een snel genomen vrije trap. Klíněnka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Eduard geeft de bal voor. Popov rent richting de bal. Klíněnka onderschept slim de pass. Klíněnka draait met de bal, schiet en ... Dapecí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:4

24e minuut.
Holman passt de bal zonder na te denken. Eduard rent richting de bal. Eduard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klíněnka de bal. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Eduard controleert de bal met de borst. Udržal is nu in balbezit. Udržal passt de bal zonder na te denken. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:5

28e minuut.
Viktora passt de bal met de wreef. Jabůrek met een sublieme pass. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Popov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Holman de bal. Holman probeert naar een medespeler te passen. Eduard speelt de bal door. Beneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Eduard speelt de bal door. Daar is Sváda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sváda speelt de bal door. Beneda rent richting de bal. Beneda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sváda passt de bal in één keer door. Klíněnka rent richting de bal. Beneda is nu in balbezit. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Beneda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klíněnka de bal. Beneda is nu in balbezit. Beneda schiet op doel. Dapecí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:6

42e minuut.
Beneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneda passt de bal met de wreef. Eduard speelt de bal door. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleneova 77%, TJ Mokrá Hora 23%.
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:6

49e minuut.
Beneda rent richting de bal. Beneda passt de bal in één keer door. Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sváda haalt uit met een fantastische trap. Popov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Měrka met een sublieme pass. Jabůrek met een sublieme pass. Beneda is nu in balbezit. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Udržal bereikt de bal nog maar net als eerste. Udržal passt de bal met de wreef. Holman geeft een lange en hoge pass. Klíněnka controleert de bal met de borst. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Popov kopt de bal weg. Udržal speelt de bal door. Eduard bereikt de bal nog maar net als eerste. Eduard geeft de bal voor. Klíněnka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Beneda verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jabůrek zal de hoekschop nemen. Klíněnka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:7

60e minuut.
Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka passt de bal met de wreef. Beneda is nu in balbezit. Beneda schiet op doel. Dapecí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Jabůrek met een snelle inworp. Štorkán speelt de bal door. Sváda is nu in balbezit. Sváda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:8

67e minuut.
Borovka geeft een hoge lob. Beneda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Popov de bal. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Gazdoš passt de bal in één keer door. Sváda rent richting de bal. Horálek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horálek krijgt een gele kaart. Sváda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klíněnka neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:9

71e minuut.
Jabůrek rent richting de bal. Jabůrek passt de bal zonder na te denken. Daar is Gazdoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beneda rent richting de bal. Beneda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viktora met de inworp. Jabůrek rent richting de bal. Jabůrek geeft een lange en hoge pass. Beneda kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Beneda rent richting de bal. Sváda probeert naar een medespeler te passen. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka schiet op doel. Popov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eduard zal de hoekschop nemen. Klíněnka maakt een snoekduik en kopt de bal. Dapecí probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:10

80e minuut.
Sváda rent richting de bal. Sváda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smrk de bal. Beneda is nu in balbezit. Beneda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Holman geeft een hoge lob. Sváda kopt de bal weg. Klíněnka is nu in balbezit. Daar is Klíněnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klíněnka draait met de bal, schiet en ... Dapecí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klíněnka heeft problemen om de bal te vangen. Sváda is nu in balbezit. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:11

86e minuut.
Beneda verovert de bal door een tackle van achteren. Beneda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klíněnka de bal. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Dapecí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:12

90e minuut.
Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sváda geeft een hoge lob. Beneda is nu in balbezit. Beneda haalt uit met een fantastische trap. Smrk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleneova 79%, TJ Mokrá Hora 21%.
Aleneova - TJ Mokrá Hora 0:12