Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carmen Lukavice Vizovští ogaři
Smrtka 3 Tactiek 532m
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
33.4 gemiddelde waardering 45.2
matig Schieten solide
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Buitenspel voor Časnoha. Goede buitenspelval van de verdediging. Fiori neemt vlug de vrije trap. Otero Álvarez is nu in balbezit. Otero Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Sourada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Qəzənfərov geeft een lange en hoge pass. Smółka kopt de bal weg. Heggem is nu in balbezit. Heggem geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otero Álvarez is nu in balbezit. Otero Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:1

6e minuut.
Rzeczkowski met een snelle inworp. Smółka geeft de bal voor. Qəzənfərov onderschept slim de pass. Texier is nu in balbezit. Texier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Návrat heeft problemen om de bal te vangen. Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka passt de bal in één keer door. Otero Álvarez is nu in balbezit. Otero Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Smółka probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski speelt de bal door. Daar is Otero Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero Álvarez schiet op doel. Sourada bokst de bal weg.

19e minuut.
Rzeczkowski controleert de bal met de borst. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Otero Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Álvarez schiet op doel. Sourada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:2

21e minuut.
Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Otero Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Álvarez schiet op doel. Klungelig pakt Návrat de bal. Sourada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Heggem passt de bal zonder na te denken. Smółka is nu in balbezit. Smółka geeft een hoge lob. Otero Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Álvarez draait met de bal, schiet en ... Sourada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Texier bereikt de bal nog maar net als eerste. Texier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:3

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sourada met een harde bal richting middenveld. Kocman kopt de bal weg. Stach rent richting de bal. Stach schiet op doel. Petry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Hristodorescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Smółka kopt de bal weg. Otero Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:4

45e minuut.
Rzeczkowski met de inworp. Smółka rent richting de bal. Smółka passt de bal met de wreef. Heggem bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 67%, Vizovští ogaři 33%.
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:5

53e minuut.
Heggem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Qəzənfərov de bal. Texier bereikt de bal nog maar net als eerste. Texier schiet op doel. Sourada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:6

54e minuut.
Texier onderschept slim de pass. Heggem bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem speelt de bal door. Daar is Texier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Texier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Qəzənfərov heeft problemen om de bal te vangen. Qəzənfərov geeft een hoge lob. Texier rent richting de bal. Texier haalt uit met een fantastische trap. Sourada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Otero Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Álvarez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:7

62e minuut.
Hristodorescu neemt vlug de vrije trap. Rzeczkowski kopt de bal weg. Otero Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:8

64e minuut.
Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov geeft de bal voor. Inworp. Heggem met een snelle inworp. Smółka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Heggem onderschept slim de pass. Heggem passt de bal met de wreef. Texier rent richting de bal. Texier schiet op doel. Sourada maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Huba heeft problemen om de bal te vangen. Texier is nu in balbezit. Texier haalt uit met een fantastische trap. Sourada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:9

74e minuut.
Rzeczkowski speelt de bal door. Mocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Otero Álvarez draait met de bal, schiet en ... Sourada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Petry met een harde bal richting middenveld. Smółka kopt de bal weg. Texier is nu in balbezit. Texier schiet op doel. Sourada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:10

78e minuut.
Mocek is nu in balbezit. Mocek geeft de bal voor. Detal rent richting de bal. Časnoha verovert de bal door een tackle van achteren. Časnoha haalt uit met een fantastische trap. Petry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Heggem bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem geeft de bal voor. Otero Álvarez is nu in balbezit. Otero Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Sourada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:11

86e minuut.
Kocsis geeft een hoge lob. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski passt de bal met de wreef. Otero Álvarez is nu in balbezit. Otero Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 62%, Vizovští ogaři 38%.
FC Carmen Lukavice - Vizovští ogaři 0:11