Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smrtící vesnice FC Octopus
www.attack.com Tactiek Octo 2
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.1 gemiddelde waardering 55.3
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Takáč kopt de bal weg. Biffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffi geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Beránek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:1

4e minuut.
Takáč passt de bal met de wreef. Biffi speelt de bal door. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Beránek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:2

6e minuut.
Biffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffi geeft de bal voor. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Takáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Takáč geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny krijgt zijn hoofd ertegen. Beránek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Schulmeister is nu in balbezit. Biffi verovert de bal door een tackle van achteren. Biffi met een sublieme pass. Klungelig pakt Zapotoczny de bal. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Beránek trapt de bal weg. Biffi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veyr de bal. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Schulmeister geeft een hoge lob. Balašević geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny heeft problemen om de bal te vangen. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Beránek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biffi neemt de hoekschop. Kousal kopt de bal weg. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Beránek probeert naar een medespeler te passen. Biffi rent richting de bal. Biffi geeft een hoge lob. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Hozman geeft een hoge lob. Takáč rent richting de bal. Takáč passt de bal zonder na te denken. Daar is Carpintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpintero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Biffi met de inworp. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Veyr de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biffi neemt de hoekschop. Carpintero maakt een snoekduik en kopt de bal. Beránek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Biffi rent richting de bal. Biffi geeft een hoge lob. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny schiet op doel. Beránek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:3

27e minuut.
Zapotoczny passt de bal met de wreef. Biffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carpintero de bal. Carpintero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zapotoczny passt de bal in één keer door. Biffi heeft problemen om de bal te vangen. Biffi probeert naar een medespeler te passen. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Takáč kopt de bal weg. Daar is Hozman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero schiet op doel. Beránek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:4

32e minuut.
Takáč geeft een lange en hoge pass. Carpintero rent richting de bal. Carpintero passt de bal in één keer door. Kopýtko verovert de bal door een tackle van achteren. Zapotoczny rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biffi neemt de hoekschop. Husnik heeft problemen om de bal te vangen. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Schulmeister probeert naar een medespeler te passen. Myslbek geeft een hoge lob. Zapotoczny heeft problemen om de bal te vangen. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Beránek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny passt de bal in één keer door. Carpintero probeert de bal aan de voet te houden. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Takáč kopt de bal weg. Daar is Hozman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero haalt uit met een fantastische trap. Beránek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:5

39e minuut.
Takáč bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faltýnek. Takáč raakt geblesseerd tijdens het duel. Takáč zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carpintero kopt de bal weg. Zapotoczny heeft problemen om de bal te vangen. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Biffi probeert naar een medespeler te passen. Zapotoczny heeft problemen om de bal te vangen. Zapotoczny passt de bal zonder na te denken. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mažňák rent richting de bal. Biffi verovert de bal door een tackle van achteren. Biffi passt de bal in één keer door. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel. Beránek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrtící vesnice 76%, FC Octopus 24%.
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:5

47e minuut.
Carpintero met een sublieme pass. Biffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffi speelt de bal door. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Beránek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biffi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carpintero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Hozman trapt de bal weg. Biffi kopt de bal weg. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny geeft een lange en hoge pass. Beránek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zapotoczny heeft problemen om de bal te vangen. Zapotoczny geeft de bal voor. Carpintero rent richting de bal. Carpintero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Myslbek passt de bal in één keer door. Takáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Takáč passt de bal zonder na te denken. Carpintero rent richting de bal. Carpintero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Beránek met een harde bal richting middenveld. Biffi heeft problemen om de bal te vangen. Biffi kopt de bal weg. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:6

56e minuut.
Daar is Carpintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takáč rent richting de bal. Takáč passt de bal in één keer door. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Schulmeister met een snelle inworp. Dauchez rent richting de bal. Dauchez geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Beránek bokst de bal weg. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Paal! Carpintero is nu in balbezit. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Beránek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:7

66e minuut.
Beránek trapt de bal weg. Biffi kopt de bal weg. Carpintero rent richting de bal. Carpintero schiet op doel. Beránek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:8

70e minuut.
Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopýtko. Zapotoczny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biffi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny schiet op doel. Beránek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hozman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Takáč met de inworp. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Myslbek speelt de bal door. Biffi is nu in balbezit. Biffi speelt de bal door. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Beránek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:9

76e minuut.
Takáč geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Biffi de bal. Biffi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Biffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffi passt de bal met de wreef. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:10

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kousal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Husnik met een sublieme pass. Biffi rent richting de bal. Biffi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrtící vesnice 65%, FC Octopus 35%.
Smrtící vesnice - FC Octopus 0:11