Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrava 1922 FC Kvasiči
Normal Tactiek Stratos
48% Balbezit 52%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
20.9 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Cəmşidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəmşidov geeft een hoge lob. Monarcha kopt de bal weg. Babits geeft een lange en hoge pass. Mahen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:1

2e minuut.
Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen verovert de bal door een tackle van achteren. Čepela is nu in balbezit. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Čepela met een sublieme pass. Monarcha onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cəmşidov zal de hoekschop nemen. Mahen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:2

6e minuut.
Klungelig pakt Danihelka de bal. Danihelka passt de bal met de wreef. Čepela rent richting de bal. Čepela draait met de bal, schiet en ... Pelc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:3

10e minuut.
Danihelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Danihelka passt de bal in één keer door. Čepela rent richting de bal. Čepela schiet op doel. Pelc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:4

11e minuut.
Kryštofík kopt de bal weg. Czeczot probeert de bal met de borst te controleren. Duda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Duda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Duda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Czeczot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czeczot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mahen is nu in balbezit. Čepela is nu in balbezit. Čepela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:5

14e minuut.
Cəmşidov met de inworp. Babits is nu in balbezit. Babits geeft de bal voor. Daar is Danihelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danihelka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Babits onderschept slim de pass. Babits passt de bal met de wreef. Čepela rent richting de bal. Mahen is nu in balbezit. Mahen draait met de bal, schiet en ... Pelc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:6

16e minuut.
Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík probeert naar een medespeler te passen. Monarcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Čepela de bal. Čepela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pelc trapt de bal weg. Gawryś kopt de bal weg. Babits met een sublieme pass. Cəmşidov rent richting de bal. Cəmşidov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Čepela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Danihelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čepela rent richting de bal. Čepela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:7

22e minuut.
Bartoň is nu in balbezit. Danihelka onderschept slim de pass. Danihelka probeert naar een medespeler te passen. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Babits rent richting de bal. Babits geeft de bal voor. Čepela rent richting de bal. Čepela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:8

25e minuut.
Mahen onderschept slim de pass. Heřmánek is nu in balbezit. Mahen verovert de bal door een tackle van achteren. Mahen geeft de bal voor. Danihelka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:9

26e minuut.
Gawryś met de inworp. Babits rent richting de bal. Babits geeft een lange en hoge pass. Čepela rent richting de bal. Čepela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Babits heeft problemen om de bal te vangen. Babits met een sublieme pass. Čepela is nu in balbezit. Čepela draait met de bal, schiet en ... Pelc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:10

30e minuut.
Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen is nu in balbezit. Čepela speelt de bal door. Danihelka rent richting de bal. Danihelka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:11

31e minuut.
Šábes passt de bal met de wreef. Macháň is nu in balbezit. Čepela verovert de bal door een tackle van achteren. Čepela schiet op doel. Pelc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:12

34e minuut.
Gawryś kopt de bal weg. Babits is nu in balbezit. Babits passt de bal met de wreef. Mahen is nu in balbezit. Mahen draait met de bal, schiet en ... Pelc bokst de bal weg.

38e minuut.
Hajda geeft een hoge lob. Kryštofík is nu in balbezit. Brand begaat een overtreding. Brand krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Jirsa rent richting de bal. Babits onderschept slim de pass. Babits passt de bal zonder na te denken. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela haalt uit met een fantastische trap. Pelc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:13

44e minuut.
Babits probeert naar een medespeler te passen. Daar is Čepela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čepela passt de bal in één keer door. Mahen is nu in balbezit. Mahen schiet op doel. Pelc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrava 1922 81%, FC Kvasiči 19%.
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:14

46e minuut.
Danihelka is nu in balbezit. Danihelka probeert naar een medespeler te passen. Cəmşidov is nu in balbezit. Cəmşidov geeft een hoge lob. Čepela springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:15

48e minuut.
Babits geeft een hoge lob. Danihelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Danihelka geeft een lange en hoge pass. Mahen is nu in balbezit. Mahen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Čepela is nu in balbezit. Čepela passt de bal met de wreef. Danihelka is nu in balbezit. Danihelka schiet op doel. Pelc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:16

53e minuut.
Gawryś kopt de bal weg. Monarcha rent richting de bal. Jirsa is nu in balbezit. Mahen rent richting de bal. Mahen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Danihelka rent richting de bal. Danihelka passt de bal zonder na te denken. Mahen is nu in balbezit. Mahen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Macháň de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Brand geeft een hoge lob. Mahen heeft problemen om de bal te vangen. Čepela rent richting de bal. Čepela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Heřmánek geeft de bal voor. Czeczot kopt de bal weg. Babits geeft een lange en hoge pass. Čepela rent richting de bal. Čepela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:17

60e minuut.
Babits kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś speelt de bal door. Danihelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Danihelka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Heřmánek verovert de bal door een tackle van achteren. Heřmánek passt de bal zonder na te denken. Buitenspel voor Trefný. Goede buitenspelval van de verdediging. Sałata neemt vlug de vrije trap. Mahen kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Macháň controleert de bal met de borst. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen haalt uit met een fantastische trap. Pelc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:18

69e minuut.
Mahen is nu in balbezit. Mahen draait met de bal, schiet en ... Gawryś controleert de bal met de borst. Gawryś geeft een hoge lob. Danihelka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monarcha heeft problemen om de bal te vangen. Čepela rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:19

72e minuut.
Hajda rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś passt de bal in één keer door. Čepela is nu in balbezit. Čepela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Danihelka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Babits geeft de bal voor. Macháň heeft problemen om de bal te vangen. Danihelka is nu in balbezit. Danihelka schiet op doel. Pelc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:20

77e minuut.
Brand passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal in één keer door. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jirsa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawryś met de inworp. Babits is nu in balbezit. Babits geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pelc trapt de bal weg van het doel. Babits kopt de bal weg. Gawryś geeft een hoge lob. Danihelka rent richting de bal. Danihelka haalt uit met een fantastische trap. Pelc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gawryś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babits controleert de bal met de borst. Babits geeft de bal voor. Čepela maakt een snoekduik en kopt de bal. Pelc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:21

87e minuut.
Gawryś met de inworp. Babits bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits geeft de bal voor. Danihelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Danihelka schiet op doel. Pelc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrava 1922 85%, FC Kvasiči 15%.
Ostrava 1922 - FC Kvasiči 0:21