Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autofakerovice HC JZD Vrbov
útočný mrak Tactiek 541
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 55.2
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kroča met een sublieme pass. Falletta Caravasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Falletta Caravasso met een sublieme pass. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Falletta Caravasso is nu in balbezit. Falletta Caravasso passt de bal met de wreef. Peliculoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peliculoso draait met de bal, schiet en ... Kroča werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Vrbov 0:1

16e minuut.
Moráň met een sublieme pass. Klungelig pakt Slavboj de bal. Falletta Caravasso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Falletta Caravasso krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Moráň speelt de bal door. Daar is Falletta Caravasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falletta Caravasso passt de bal zonder na te denken. Peliculoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peliculoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Arconada passt de bal zonder na te denken. Kypriotis speelt de bal door. Falletta Caravasso speelt de bal door. Lauersen heeft problemen om de bal te vangen. Lauersen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peliculoso rent richting de bal. Peliculoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Vrbov 0:2

27e minuut.
Lauersen controleert de bal met de borst. Bulíř geeft de bal voor. Kypriotis kopt de bal weg. Major rent richting de bal. Major geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dražan onderschept slim de pass. Falletta Caravasso verovert de bal door een tackle van achteren. Falletta Caravasso passt de bal zonder na te denken. Peliculoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peliculoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autofakerovice HC JZD 63%, Vrbov 37%.
Autofakerovice HC JZD - Vrbov 0:2

46e minuut.
Major onderschept slim de pass. Major met een sublieme pass. Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moráň verovert de bal door een tackle van achteren. Moráň geeft een lange en hoge pass. Fornůsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Kypriotis met een sublieme pass. Lauersen is nu in balbezit. Lauersen passt de bal met de wreef. Peliculoso rent richting de bal. Peliculoso schiet op doel. Kroča bokst de bal weg.

55e minuut.
Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis geeft een hoge lob. Kašťák probeert naar een medespeler te passen. Falletta Caravasso heeft problemen om de bal te vangen. Falletta Caravasso geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Vrbov 0:3

60e minuut.
Šimák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kypriotis met de inworp. Peliculoso rent richting de bal. Peliculoso geeft een hoge lob. Kroča probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vinklář met een sublieme pass. Lauersen heeft problemen om de bal te vangen. Lauersen speelt de bal door. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major draait met de bal, schiet en ... Kroča verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kašťák probeert de bal aan de voet te houden. Peliculoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinklář legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peliculoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Falletta Caravasso neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kroča bokst de bal weg. Falletta Caravasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Falletta Caravasso schiet op doel. Kroča probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kypriotis rent richting de bal. Kypriotis passt de bal in één keer door. Lauersen met een sublieme pass. Peliculoso rent richting de bal. Peliculoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Vrbov 0:4

71e minuut.
Kypriotis geeft een hoge lob. Major rent richting de bal. Šimák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Major is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falletta Caravasso legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kroča bokst de bal weg. Falletta Caravasso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Vrbov 0:5

75e minuut.
Kroča trapt de bal weg. Daar is Lauersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauersen speelt de bal door. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lauersen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falletta Caravasso met een sublieme pass. Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis geeft de bal voor. Lauersen geeft een lange en hoge pass. Kroča kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Peliculoso de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Vrbov 0:6

86e minuut.
Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis passt de bal met de wreef. Major rent richting de bal. Peliculoso rent richting de bal. Peliculoso schiet op doel. Kroča bokst de bal weg.

89e minuut.
Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis passt de bal met de wreef. Falletta Caravasso probeert naar een medespeler te passen. Peliculoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peliculoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autofakerovice HC JZD 67%, Vrbov 33%.
Autofakerovice HC JZD - Vrbov 0:6