Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocky Frenštát Zbrojovka1913!!
Normal Tactiek taktika
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 45.1
poor Schieten adequate
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Moreno Rosillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Poláček de bal. Moreno Rosillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno Rosillo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nazábal is nu in balbezit. Nazábal speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Záblocký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:1

10e minuut.
Gálik bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček met een sublieme pass. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:2

14e minuut.
Kaftan kopt de bal weg. Klungelig pakt Jenáček de bal. Bahenský rent richting de bal. Jenáček onderschept slim de pass. Jenáček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Correa krijgt zijn hoofd ertegen. Jenáček is nu in balbezit. Jenáček schiet op doel. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:3

21e minuut.
Křen geeft een hoge lob. Kaftan probeert de bal aan de voet te houden. Dirvonskas met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Moreno Rosillo speelt de bal door. Dirvonskas met een sublieme pass. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan draait met de bal, schiet en ... Záblocký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:4

36e minuut.
Nazábal geeft de bal voor. Correa kopt de bal weg. Klungelig pakt Křen de bal. Jenáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenáček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 74%, Zbrojovka1913!! 26%.
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:4

49e minuut.
Vybouchnul rent richting de bal. Jenáček rent richting de bal. Kaftan is nu in balbezit. Kaftan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:5

50e minuut.
Poláček verovert de bal door een tackle van achteren. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa rent richting de bal. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan schiet op doel. Záblocký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jenáček zal de hoekschop nemen. Vybouchnul heeft problemen om de bal te vangen. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:6

53e minuut.
Nazábal kopt de bal weg. Vrána controleert de bal met de borst. Moreno Rosillo rent richting de bal. Moreno Rosillo geeft de bal voor. Correa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:7

60e minuut.
Moreno Rosillo met een sublieme pass. Nazábal is nu in balbezit. Nazábal passt de bal met de wreef. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Moreno Rosillo passt de bal met de wreef. Jenáček rent richting de bal. Kaftan rent richting de bal. Kaftan draait met de bal, schiet en ... Záblocký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:8

67e minuut.
Klungelig pakt Kaftan de bal. Kaftan speelt de bal door. Klungelig pakt Vybouchnul de bal. Jenáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenáček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Záblocký trapt de bal weg. Moreno Rosillo geeft de bal voor. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vybouchnul de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Kaftan de bal. Kaftan passt de bal in één keer door. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Záblocký maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Dirvonskas kopt de bal weg. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nazábal geeft een hoge lob. Vybouchnul kopt de bal weg. Klungelig pakt Dupal de bal. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Záblocký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 81%, Zbrojovka1913!! 19%.
Rocky Frenštát - Zbrojovka1913!! 0:8