Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Vlci Fc Haluzaři
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 53.5
zwak Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Prohászka rent richting de bal. Prohászka passt de bal zonder na te denken. De Rosario rent richting de bal. De Rosario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:1

4e minuut.
Hříbek geeft de bal voor. Brablík heeft problemen om de bal te vangen. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ... Choděra probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

5e minuut.
Matýzek kopt de bal weg. Hříbek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brablík de bal. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Prohászka rent richting de bal. Prohászka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pešek de bal. Phong is nu in balbezit. Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:2

10e minuut.
Brablík geeft de bal voor. Karas kopt de bal weg. Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias geeft een hoge lob. Phong kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kacovský passt de bal zonder na te denken. Skurský rent richting de bal. Skurský passt de bal met de wreef. Daar is Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. Choděra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brablík met een harde bal richting middenveld. Matýzek rent richting de bal. Matýzek met een sublieme pass. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:3

17e minuut.
Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong passt de bal in één keer door. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. Choděra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:4

17e minuut.
Bačák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačák passt de bal zonder na te denken. Pešek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Rosario rent richting de bal. De Rosario schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kanec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prohászka is nu in balbezit. Prohászka passt de bal in één keer door. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Phong onderschept slim de pass. Phong passt de bal in één keer door. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario draait met de bal, schiet en ... Choděra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:5

24e minuut.
De Rosario verovert de bal door een tackle van achteren. De Rosario passt de bal in één keer door. Prohászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohászka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:6

30e minuut.
Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohászka geeft een hoge lob. Phong rent richting de bal. Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:7

31e minuut.
Prostředník rent richting de bal. Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Hyský bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Phong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Hříbek met de inworp. Kanec rent richting de bal. De Rosario verovert de bal door een tackle van achteren. De Rosario geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:8

36e minuut.
Ryfka rent richting de bal. Ryfka probeert naar een medespeler te passen. Prohászka met een sublieme pass. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hyský verovert de bal door een tackle van achteren. Hyský geeft de bal voor. Stuchlík rent richting de bal. Stuchlík geeft de bal voor. De Rosario maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hříbek geeft de bal voor. Phong maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Hyský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phong is nu in balbezit. Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:9

45e minuut.
Inworp. Skurský met een snelle inworp. Phong met een sublieme pass. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vlci 84%, Fc Haluzaři 16%.
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:10

48e minuut.
Hříbek passt de bal met de wreef. Prohászka speelt de bal door. Skurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurský geeft een hoge lob. De Rosario maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Prohászka kopt de bal weg. Skurský is nu in balbezit. Skurský passt de bal zonder na te denken. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. Choděra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stuchlík kopt de bal weg. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Seydler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Seydler moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Seydler schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Phong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seydler heeft problemen om de bal te vangen. Skurský met een snel genomen vrije trap. Phong maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Choděra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Choděra speelt de bal door. Kacovský kopt de bal weg. Phong rent richting de bal. Phong schiet op doel. Paal! Doeltrap. Choděra met een harde bal richting middenveld. Prohászka probeert naar een medespeler te passen. De Rosario rent richting de bal. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. Choděra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:11

54e minuut.
Phong draait met de bal, schiet en ... Choděra probeert naar een medespeler te passen. Hříbek kopt de bal weg. De Rosario heeft problemen om de bal te vangen. De Rosario geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Prohászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohászka passt de bal met de wreef. Phong rent richting de bal. Phong draait met de bal, schiet en ... Choděra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:12

58e minuut.
De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Rosario is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matýzek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is De Rosario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brablík rent richting de bal. Phong onderschept slim de pass. De Rosario rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hříbek neemt de hoekschop. Phong krijgt zijn hoofd ertegen. Choděra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:13

60e minuut.
Stuchlík met een sublieme pass. Skurský speelt de bal door. Phong probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Rosario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De Rosario verovert de bal door een tackle van achteren. De Rosario speelt de bal door. Phong rent richting de bal. Phong passt de bal zonder na te denken. Skurský geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Skurský rent richting de bal. Skurský met een sublieme pass. Daar is Hyský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:14

66e minuut.
Kacovský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skurský de bal. Skurský speelt de bal door. Phong is nu in balbezit. Phong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Skurský de bal. Skurský speelt de bal door. Phong is nu in balbezit. Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:15

68e minuut.
De Rosario is nu in balbezit. De Rosario schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brablík de bal onder controle te krijgen. Prohászka rent richting de bal. Prohászka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Brablík heeft problemen om de bal te vangen. Choděra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:16

71e minuut.
Hříbek speelt de bal door. Klungelig pakt Prohászka de bal. Prohászka passt de bal met de wreef. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Matýzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matýzek passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Prostředník de bal onder controle te krijgen. De Rosario rent richting de bal. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:17

76e minuut.
Skurský verovert de bal door een tackle van achteren. Skurský geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Rosario de bal. De Rosario speelt de bal door. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:18

78e minuut.
Brablík rent richting de bal. Brablík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skurský met een snelle inworp. Stuchlík geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Matýzek is nu in balbezit. Matýzek passt de bal in één keer door. Prohászka speelt de bal door. Daar is Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Hříbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hříbek passt de bal in één keer door. Prohászka speelt de bal door. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ... Choděra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:19

86e minuut.
Matýzek passt de bal in één keer door. Prohászka is nu in balbezit. Prohászka passt de bal in één keer door. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:20

88e minuut.
Skurský geeft een lange en hoge pass. Choděra probeert naar een medespeler te passen. Prohászka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Rosario de bal. De Rosario schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Choděra trapt de bal weg. Prohászka kopt de bal weg. Klungelig pakt Skurský de bal. Phong rent richting de bal. Phong geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vlci 92%, Fc Haluzaři 8%.
SK Vlci - Fc Haluzaři 0:20