Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ketkovice Děti z Modré vsi
baron Tactiek koťátko-8
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. von Prag rent richting de bal. von Prag speelt de bal door. Rosier is nu in balbezit. Rosier schiet op doel. Baroš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Baroš met een harde bal richting middenveld. Əşrəfov kopt de bal weg. Rosier rent richting de bal. von Prag rent richting de bal. von Prag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Vodička geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. von Prag met een snelle inworp. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Oktábec rent richting de bal. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:1

6e minuut.
Koska probeert naar een medespeler te passen. Vodička is nu in balbezit. Nelson onderschept slim de pass. Rosier is nu in balbezit. Rosier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baroš probeert naar een medespeler te passen. Stehno controleert de bal met de borst. von Prag speelt de bal door. Klungelig pakt Rosier de bal. Rosier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ringo passt de bal zonder na te denken. von Prag probeert naar een medespeler te passen. Lisjak is nu in balbezit. Rosier is nu in balbezit. Rosier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:2

9e minuut.
von Prag kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosier de bal. Sober rent richting de bal. Rosier onderschept slim de pass. Rosier haalt uit met een fantastische trap. Baroš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Louis is nu in balbezit. Louis passt de bal met de wreef. Smolej probeert naar een medespeler te passen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:3

15e minuut.
Vodička bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson onderschept slim de pass. Nelson met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Baroš bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ringo kopt de bal weg. Daar is von Prag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Prag passt de bal met de wreef. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. von Prag neemt de hoekschop. Rosier heeft problemen om de bal te vangen. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lisjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sober is nu in balbezit. Lisjak verovert de bal door een tackle van achteren. Lisjak haalt uit met een fantastische trap. Baroš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Stehno geeft de bal voor. Əşrəfov geeft een hoge lob. Rosier rent richting de bal. Rosier schiet op doel. Baroš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:4

20e minuut.
Daar is Smolej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolej passt de bal met de wreef. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:5

21e minuut.
Nelson passt de bal met de wreef. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Rosier rent richting de bal. Rosier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:6

23e minuut.
Smolej is nu in balbezit. Smolej passt de bal zonder na te denken. Əşrəfov speelt de bal door. Klungelig pakt Rosier de bal. Rosier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:7

25e minuut.
Hrbek bereikt de bal nog maar net als eerste. von Prag verovert de bal door een tackle van achteren. von Prag probeert naar een medespeler te passen. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:8

27e minuut.
Štrobl geeft een hoge lob. Ringo rent richting de bal. Ringo geeft de bal voor. Rosier controleert de bal met de borst. Rosier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baroš trapt de bal weg van het doel. Lisjak kopt de bal weg. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson schiet op doel. Baroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:9

29e minuut.
Řebík is nu in balbezit. Lisjak met een sublieme pass. von Prag met een sublieme pass. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Sober met een harde bal richting middenveld. Lendl kopt de bal weg. Daar is Rosier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier geeft een lange en hoge pass. Filipko kopt de bal weg. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nelson onderschept slim de pass. Nelson met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een hoge lob. Rosier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sober heeft problemen om de bal te vangen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier is nu in balbezit. Rosier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:10

36e minuut.
Rosier passt de bal in één keer door. von Prag bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is von Prag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Prag geeft de bal voor. Nelson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:11

39e minuut.
von Prag is nu in balbezit. von Prag geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hrbek de bal onder controle te krijgen. Rosier rent richting de bal. Rosier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:12

40e minuut.
Štrobl geeft een hoge lob. Inworp. von Prag met de inworp. Əşrəfov geeft een lange en hoge pass. Nelson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:13

42e minuut.
Ciubotariu geeft de bal voor. Əşrəfov kopt de bal weg. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Štrobl de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:14

45e minuut.
Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu met een sublieme pass. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Baroš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ketkovice 86%, Děti z Modré vsi 14%.
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:15

47e minuut.
Inworp. Pružina komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Oktábec bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktábec geeft de bal voor. Ciubotariu geeft een hoge lob. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:16

49e minuut.
Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak passt de bal in één keer door. von Prag bereikt de bal nog maar net als eerste. von Prag geeft een hoge lob. Pružina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. Pružina rent richting de bal. Pružina draait met de bal, schiet en ... Baroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:17

53e minuut.
Pružina rent richting de bal. Filipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipko geeft een lange en hoge pass. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Baroš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:18

57e minuut.
Baroš trapt de bal weg van het doel. Əşrəfov kopt de bal weg. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina schiet op doel. Baroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:19

63e minuut.
Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov geeft een lange en hoge pass. Štrobl kan de bal niet met de borst controleren. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Řebík probeert de bal met de borst te controleren. Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov passt de bal in één keer door. Pružina is nu in balbezit. Pružina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baroš trapt de bal weg. Lisjak probeert de bal met de borst te controleren. Lisjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:20

66e minuut.
Smolej passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu met een sublieme pass. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:21

69e minuut.
von Prag passt de bal in één keer door. Əşrəfov geeft een hoge lob. Filipko heeft problemen om de bal te vangen. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... Baroš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina geeft de bal voor. Daar is Lisjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:22

74e minuut.
Smolej met een sublieme pass. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson passt de bal met de wreef. Lisjak rent richting de bal. Lisjak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Əşrəfov passt de bal in één keer door. Daar is von Prag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Prag geeft een hoge lob. Hrbek probeert de bal aan de voet te houden. Nelson maakt een snoekduik en kopt de bal. Baroš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:23

78e minuut.
Hrbek speelt de bal door. Štrobl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina onderschept slim de pass. Pružina draait met de bal, schiet en ... Baroš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:24

80e minuut.
Ringo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ginisi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lendl kopt de bal weg. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina is nu in balbezit. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak schiet op doel. Baroš bokst de bal weg. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pružina is nu in balbezit. Pružina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Ginisi geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu geeft een hoge lob. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Baroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:25

87e minuut.
Lisjak is nu in balbezit. Lisjak draait met de bal, schiet en ... Filipko probeert de bal aan de voet te houden. von Prag rent richting de bal. von Prag geeft de bal voor. Baroš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tremolada verovert de bal door een tackle van achteren. Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov geeft een lange en hoge pass. Pružina is nu in balbezit. Pružina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sober de bal. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina schiet op doel. Baroš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ketkovice 81%, Děti z Modré vsi 19%.
FC Ketkovice - Děti z Modré vsi 0:25