Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CMAS TJ SOKOL KOPŔIVNICE
moje Tactiek ftr
30% Balbezit 70%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 52.2
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont met een sublieme pass. Mochulyak speelt de bal door. Miinala rent richting de bal. Miinala haalt uit met een fantastische trap. Srb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Lejeune met een sublieme pass. Lučka rent richting de bal. Lučka probeert naar een medespeler te passen. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala schiet op doel. Srb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Otter met een sublieme pass. Dupont rent richting de bal. Dupont passt de bal in één keer door. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak geeft een lange en hoge pass. Srb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mochulyak met een sublieme pass. Lejeune speelt de bal door. Carli Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:1

13e minuut.
Pozo speelt de bal door. Lejeune rent richting de bal. Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Carli Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli Neto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Miinala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miinala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:2

17e minuut.
Lučka verovert de bal door een tackle van achteren. Lučka passt de bal met de wreef. Carli Neto is nu in balbezit. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Šabach probeert de bal met de borst te controleren. Lučka verovert de bal door een tackle van achteren. Lučka speelt de bal door. Carli Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli Neto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lejeune met een sublieme pass. Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka passt de bal in één keer door. Miinala rent richting de bal. Miinala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dupont passt de bal zonder na te denken. Lučka rent richting de bal. Lučka passt de bal met de wreef. Daar is Carli Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nyíl geeft de bal voor. Mochulyak is nu in balbezit. Kotík begaat een overtreding. Kotík krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Šabach rent richting de bal. Lejeune verovert de bal door een tackle van achteren. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Mochulyak is nu in balbezit. Mochulyak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:3

26e minuut.
Lučka verovert de bal door een tackle van achteren. Lučka probeert naar een medespeler te passen. Pozo speelt de bal door. Miinala is nu in balbezit. Miinala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:4

31e minuut.
Šabach geeft een lange en hoge pass. Mochulyak kan de bal niet met de borst controleren. Mochulyak met een sublieme pass. Miinala is nu in balbezit. Miinala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Carli Neto rent richting de bal. Šabach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carli Neto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Otter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miinala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:5

36e minuut.
Mochulyak rent richting de bal. Mochulyak heeft problemen om de bal te vangen. Mochulyak probeert naar een medespeler te passen. Miinala rent richting de bal. Miinala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Otter passt de bal met de wreef. Vyčouhal heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otter. Otter krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mochulyak passt de bal in één keer door. Havránek is nu in balbezit. Miinala onderschept slim de pass. Miinala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:6

44e minuut.
Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak passt de bal met de wreef. Dupont geeft een lange en hoge pass. Carli Neto rent richting de bal. Carli Neto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 78%, TJ SOKOL KOPŔIVNICE 22%.
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:6

47e minuut.
Rabyně onderschept slim de pass. Dupont rent richting de bal. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala draait met de bal, schiet en ... Srb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:7

48e minuut.
Vyčouhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčouhal speelt de bal door. Miinala controleert de bal met de borst. Miinala draait met de bal, schiet en ... Srb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Srb trapt de bal weg van het doel. Vyčouhal kopt de bal weg. Klungelig pakt Carli Neto de bal. Carli Neto draait met de bal, schiet en ... Srb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carli Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:8

59e minuut.
Lučka is nu in balbezit. Lučka passt de bal met de wreef. Carli Neto is nu in balbezit. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap. Srb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:9

61e minuut.
Klungelig pakt Mochulyak de bal. Mochulyak met een sublieme pass. Miinala is nu in balbezit. Miinala schiet op doel. Srb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:10

63e minuut.
Srb probeert naar een medespeler te passen. Vyčouhal kopt de bal weg. Rabyně heeft problemen om de bal te vangen. Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka schiet op doel. Srb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carli Neto rent richting de bal. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:11

69e minuut.
Mochulyak geeft de bal voor. Otter kopt de bal weg. Carli Neto is nu in balbezit. Carli Neto draait met de bal, schiet en ... Srb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:12

73e minuut.
Nyíl neemt vlug de vrije trap. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak passt de bal met de wreef. Miinala rent richting de bal. Miinala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carli Neto is nu in balbezit. Carli Neto haalt uit met een fantastische trap. Srb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lejeune passt de bal in één keer door. Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka passt de bal in één keer door. Carli Neto rent richting de bal. Carli Neto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mochulyak rent richting de bal. Mochulyak passt de bal met de wreef. Carli Neto rent richting de bal. Carli Neto draait met de bal, schiet en ... Srb probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Srb trapt de bal weg van het doel. Dupont kopt de bal weg. Miinala rent richting de bal. Miinala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:13

81e minuut.
Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak geeft een lange en hoge pass. Carli Neto kopt de bal weg. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Srb trapt de bal weg van het doel. Dupont kopt de bal weg. Daar is Havránek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dupont kopt de bal weg. Mochulyak met een sublieme pass. Miinala heeft problemen om de bal te vangen. Miinala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:14

87e minuut.
Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak geeft een lange en hoge pass. Lejeune met een sublieme pass. Otter geeft de bal voor. Miinala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 84%, TJ SOKOL KOPŔIVNICE 16%.
FC CMAS - TJ SOKOL KOPŔIVNICE 0:14