Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FK Horní Dunajovice AC Milan !!!
stred Tactiek am I right?
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 59.9
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Cravo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mouha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouha geeft de bal voor. Klungelig pakt Štípek de bal. Hałapacz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:1

5e minuut.
Fargeon met een sublieme pass. Desenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Desenský passt de bal in één keer door. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz schiet op doel. Vodouch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Desenský neemt de hoekschop. Kristka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rozhukaniec onderschept slim de pass. Rozhukaniec geeft een lange en hoge pass. Kristka rent richting de bal. Kristka schiet op doel. Vodouch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:2

10e minuut.
Kristka is nu in balbezit. Skočdolesa is nu in balbezit. Kristka onderschept slim de pass. Kristka draait met de bal, schiet en ... Vodouch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:3

13e minuut.
Vodouch speelt de bal door. Mouha kopt de bal weg. Klungelig pakt Syreček de bal. Kristka rent richting de bal. Kristka draait met de bal, schiet en ... Vodouch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Štípek de bal. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:4

15e minuut.
Mouha probeert de bal met de borst te controleren. Mouha passt de bal met de wreef. Daar is Cravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cravo geeft de bal voor. Kristka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mouha passt de bal met de wreef. Daar is Cravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cravo geeft de bal voor. Daar is Kristka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rozhukaniec passt de bal zonder na te denken. Desenský is nu in balbezit. Desenský passt de bal zonder na te denken. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kristka rent richting de bal. Syreček begaat een overtreding. Kristka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mouha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kristka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mouha verovert de bal door een tackle van achteren. Mouha passt de bal met de wreef. Hałapacz rent richting de bal. Kristka rent richting de bal. Kristka schiet op doel. Vodouch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kristka rent richting de bal. Kristka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:5

28e minuut.
Desenský speelt de bal door. Hałapacz heeft problemen om de bal te vangen. Syreček rent richting de bal. Hałapacz onderschept slim de pass. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kristka is nu in balbezit. Kristka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo probeert naar een medespeler te passen. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka draait met de bal, schiet en ... Vodouch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:6

34e minuut.
Hejtman speelt de bal door. Klungelig pakt Papoušek de bal. Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz schiet op doel. Vodouch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cravo is nu in balbezit. Cravo geeft de bal voor. Kristka kopt de bal weg. Klungelig pakt Štípek de bal. Volák is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:7

37e minuut.
Rozhukaniec met een sublieme pass. Daar is Hałapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałapacz geeft een lange en hoge pass. Cravo is nu in balbezit. Cravo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Baudyš heeft problemen om de bal te vangen. Cravo rent richting de bal. Cravo passt de bal met de wreef. Kristka rent richting de bal. Kristka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:8

42e minuut.
Cravo speelt de bal door. Syreček is nu in balbezit. Kristka verovert de bal door een tackle van achteren. Kristka schiet op doel. Vodouch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Desenský geeft een lange en hoge pass. Mouha rent richting de bal. Mouha geeft de bal voor. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka haalt uit met een fantastische trap. Vodouch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:9

45e minuut.
Kristka passt de bal in één keer door. Cravo is nu in balbezit. Cravo speelt de bal door. Kristka rent richting de bal. Kristka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 90%, AC Milan !!! 10%.
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:9

49e minuut.
Papoušek is nu in balbezit. Rozhukaniec onderschept slim de pass. Rozhukaniec passt de bal zonder na te denken. Hałapacz heeft problemen om de bal te vangen. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fargeon passt de bal in één keer door. Rozhukaniec speelt de bal door. Mouha speelt de bal door. Hałapacz heeft problemen om de bal te vangen. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vodouch trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Rozhukaniec de bal. Rozhukaniec passt de bal zonder na te denken. Desenský rent richting de bal. Desenský haalt uit met een fantastische trap. Vodouch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz schiet op doel. Vodouch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:10

57e minuut.
Desenský met een sublieme pass. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha passt de bal zonder na te denken. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:11

60e minuut.
Mouha verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec geeft een lange en hoge pass. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cravo is nu in balbezit. Cravo speelt de bal door. Kristka rent richting de bal. Kristka draait met de bal, schiet en ... Vodouch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Pietka speelt de bal door. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec passt de bal zonder na te denken. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Rozhukaniec kopt de bal weg. Desenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Desenský met een sublieme pass. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap. Vodouch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ivanko is nu in balbezit. Rozhukaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhukaniec speelt de bal door. Kristka rent richting de bal. Kristka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Štípek kopt de bal weg. Klungelig pakt Syreček de bal. Cravo probeert naar een medespeler te passen. Kristka rent richting de bal. Kristka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vodouch trapt de bal weg van het doel. Rozhukaniec met een sublieme pass. Desenský heeft problemen om de bal te vangen. Desenský geeft de bal voor. Vodouch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kristka rent richting de bal. Kristka schiet op doel. Vodouch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Engel speelt de bal door. Ivanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec onderschept slim de pass. Rozhukaniec geeft de bal voor. Kristka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:12

75e minuut.
Rozhukaniec speelt de bal door. Klungelig pakt Desenský de bal. Engel is nu in balbezit. Desenský verovert de bal door een tackle van achteren. Desenský met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kristka speelt de bal door. Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo passt de bal met de wreef. Kristka is nu in balbezit. Kristka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:13

82e minuut.
Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cravo de bal. Cravo met een sublieme pass. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:14

84e minuut.
Rozhukaniec onderschept slim de pass. Rozhukaniec passt de bal in één keer door. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz schiet op doel. Vodouch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mouha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cravo de bal. Cravo met een sublieme pass. Kristka is nu in balbezit. Kristka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:15

89e minuut.
Syreček rent richting de bal. Syreček probeert naar een medespeler te passen. Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Kristka is nu in balbezit. Kristka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cravo is nu in balbezit. Cravo probeert naar een medespeler te passen. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka draait met de bal, schiet en ... Vodouch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 87%, AC Milan !!! 13%.
1.FK Horní Dunajovice - AC Milan !!! 0:15