Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastalavista Lenka Karviná
352 Tactiek lenka 1
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 55.1
average Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Inworp. Kubinec met de inworp. Hubchev speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Michael geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goleśniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plag is nu in balbezit. Plag geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:1

4e minuut.
Sršeň met een sublieme pass. Michael met een sublieme pass. Švejdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag verovert de bal door een tackle van achteren. Plag geeft een hoge lob. Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galatík heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:2

6e minuut.
Galatík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goleśniewski met een snelle inworp. Plag rent richting de bal. Plag geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Goleśniewski passt de bal met de wreef. Hubchev geeft een lange en hoge pass. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:3

12e minuut.
Koval is nu in balbezit. Goleśniewski geeft een hoge lob. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:4

15e minuut.
Hubchev is nu in balbezit. Hubchev passt de bal zonder na te denken. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galatík de bal onder controle te krijgen. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rouspetr probeert naar een medespeler te passen. Goleśniewski kopt de bal weg. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. Rouspetr bokst de bal weg. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Švejdík speelt de bal door. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Rouspetr trapt de bal weg van het doel. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Rouspetr trapt de bal weg van het doel. Tobin kopt de bal weg. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Goleśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Goleśniewski geeft een lange en hoge pass. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:5

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švejdík met de inworp. Plag probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sršeň is nu in balbezit. Plateroti onderschept slim de pass. Plateroti speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Perez geeft de bal voor. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag geeft een hoge lob. Perez kan de bal niet met de borst controleren. Perez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:6

31e minuut.
Švadlenka rent richting de bal. Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev met een sublieme pass. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Hubchev de bal onder controle te krijgen. Goleśniewski geeft de bal voor. Perez kopt de bal weg. Klungelig pakt Plag de bal. Plag haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Goleśniewski is nu in balbezit. Goleśniewski passt de bal in één keer door. Daar is Galatík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tobin geeft een lange en hoge pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez passt de bal zonder na te denken. Plag heeft problemen om de bal te vangen. Plag draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Jesenský passt de bal zonder na te denken. Goleśniewski rent richting de bal. Goleśniewski geeft een hoge lob. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gärtner is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:7

42e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin passt de bal met de wreef. Hubchev heeft problemen om de bal te vangen. Hubchev geeft de bal voor. Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:8

44e minuut.
Hubchev geeft de bal voor. Koval is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:9

45e minuut.
Plag rent richting de bal. Plag passt de bal zonder na te denken. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 78%, Lenka Karviná 22%.
Pastalavista - Lenka Karviná 0:10

46e minuut.
Plag heeft problemen om de bal te vangen. Plag speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:11

47e minuut.
Daar is Sršeň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sršeň passt de bal in één keer door. Gärtner rent richting de bal. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:12

48e minuut.
Jesenský speelt de bal door. Sršeň is nu in balbezit. Goleśniewski is nu in balbezit. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:13

49e minuut.
Daar is Sršeň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sršeň passt de bal met de wreef. Koval is nu in balbezit. Plag onderschept slim de pass. Plag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:14

52e minuut.
Koval verovert de bal door een tackle van achteren. Goleśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michael rent richting de bal. Goleśniewski onderschept slim de pass. Goleśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:15

53e minuut.
Sršeň is nu in balbezit. Sršeň passt de bal met de wreef. Gärtner heeft problemen om de bal te vangen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:16

56e minuut.
Kubinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev verovert de bal door een tackle van achteren. Hubchev geeft een hoge lob. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Goleśniewski passt de bal zonder na te denken. Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev passt de bal zonder na te denken. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Plag kopt de bal weg. Galatík heeft problemen om de bal te vangen. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:17

64e minuut.
Koval is nu in balbezit. Goleśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Goleśniewski speelt de bal door. Plag rent richting de bal. Plag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Plag rent richting de bal. Plag speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:18

67e minuut.
Kuti geeft de bal voor. Perez kopt de bal weg. Daar is Plag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Hubchev met een sublieme pass. Tobin probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:19

73e minuut.
Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Tobin probeert naar een medespeler te passen. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:20

76e minuut.
Plateroti kopt de bal weg. Goleśniewski met een sublieme pass. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Tobin passt de bal met de wreef. Plag rent richting de bal. Plag probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Perez is nu in balbezit. Perez passt de bal met de wreef. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag haalt uit met een fantastische trap. Galatík probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goleśniewski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kubinec de bal. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Goleśniewski is nu in balbezit. Švejdík maakt een afschuwelijke overtreding. Goleśniewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tobin met een snel genomen vrije trap. Perez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:21

87e minuut.
Rouspetr met een harde bal richting middenveld. Tobin kopt de bal weg. Klungelig pakt Perez de bal. Plag is nu in balbezit. Plag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hubchev passt de bal zonder na te denken. Tobin geeft een lange en hoge pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Lenka Karviná 0:22

90e minuut.
Klungelig pakt Galatík de bal. Koval bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plag rent richting de bal. Plag schiet op doel. Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 85%, Lenka Karviná 15%.
Pastalavista - Lenka Karviná 0:22