Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borussia Havířov 1892 Liverpool FC
Normal Tactiek RED Power
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 51
matig Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Seitzer onderschept slim de pass. Seitzer passt de bal in één keer door. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Urbánszký trapt de bal weg van het doel. Matys kopt de bal weg. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Šifalda rent richting de bal. Seitzer onderschept slim de pass. Seitzer passt de bal zonder na te denken. Medvedev rent richting de bal. Medvedev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Frajlach speelt de bal door. Świerniak rent richting de bal. Świerniak passt de bal in één keer door. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Bříza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Urbánszký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:1

8e minuut.
Tahirli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koranda komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Dobrinoiu met een sublieme pass. Świerniak is nu in balbezit. Świerniak passt de bal met de wreef. Seitzer rent richting de bal. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Paul is nu in balbezit. Koranda met een sublieme pass. Klungelig pakt Świerniak de bal. Bonastre rent richting de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dobrinoiu met een sublieme pass. Świerniak is nu in balbezit. Świerniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bonastre de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:2

13e minuut.
Medvedev rent richting de bal. Medvedev passt de bal zonder na te denken. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Seitzer heeft problemen om de bal te vangen. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Bříza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Seitzer heeft problemen om de bal te vangen. Matys probeert naar een medespeler te passen. Seitzer is nu in balbezit. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frajlach probeert de bal aan de voet te houden. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Bříza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:3

21e minuut.
Koranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranda passt de bal in één keer door. Šifalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bříza met een harde bal richting middenveld. Świerniak kopt de bal weg. Medvedev probeert naar een medespeler te passen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Bříza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:4

26e minuut.
Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre speelt de bal door. Medvedev is nu in balbezit. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev passt de bal in één keer door. Bonastre rent richting de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:5

33e minuut.
Bimalbirua probeert de bal met de borst te controleren. Bimalbirua passt de bal met de wreef. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel. Frajlach probeert de bal aan de voet te houden. Bříza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bříza probeert naar een medespeler te passen. Świerniak rent richting de bal. Świerniak geeft een lange en hoge pass. Bonastre heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Koranda probeert naar een medespeler te passen. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bonastre de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Frajlach geeft de bal voor. Matys probeert de bal aan de voet te houden. Koranda is nu in balbezit. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urbánszký heeft problemen om de bal te vangen. Medvedev rent richting de bal. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:6

44e minuut.
Bonastre rent richting de bal. Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre is nu in balbezit. Medvedev rent richting de bal. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak met een sublieme pass. Klungelig pakt Bonastre de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borussia Havířov 86%, 1892 Liverpool FC 14%.
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:7

49e minuut.
Seitzer rent richting de bal. Seitzer passt de bal in één keer door. Koranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer rent richting de bal. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bříza bokst de bal weg.

50e minuut.
Świerniak is nu in balbezit. Świerniak geeft de bal voor. Urbánszký is nu in balbezit. Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre schiet op doel. Bříza bokst de bal weg. Seitzer heeft problemen om de bal te vangen. Seitzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:8

54e minuut.
Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu passt de bal in één keer door. Daar is Bonastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer rent richting de bal. Seitzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:9

56e minuut.
Pláštěnka kopt de bal weg. Świerniak speelt de bal door. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bonastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Bříza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre passt de bal in één keer door. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:10

60e minuut.
Świerniak verovert de bal door een tackle van achteren. Świerniak speelt de bal door. Medvedev met een sublieme pass. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Bříza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:11

65e minuut.
Daar is Šifalda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urbánszký. Bonastre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bonastre kan niet meer verder spelen. Sabolovič komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Świerniak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:12

70e minuut.
Szmidt kopt de bal weg. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koranda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Medvedev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bimalbirua probeert naar een medespeler te passen. Paul is nu in balbezit. Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Koranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Seitzer heeft problemen om de bal te vangen. Koranda rent richting de bal. Koranda met een sublieme pass. Medvedev rent richting de bal. Medvedev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:13

80e minuut.
Paul is nu in balbezit. Seitzer onderschept slim de pass. Seitzer met een sublieme pass. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič draait met de bal, schiet en ... Bříza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:14

83e minuut.
Medvedev kan de bal niet met de borst controleren. Bimalbirua geeft een hoge lob. Frajlach heeft problemen om de bal te vangen. Seitzer rent richting de bal. Seitzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frajlach de bal onder controle te krijgen. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:15

86e minuut.
Šifalda rent richting de bal. Świerniak verovert de bal door een tackle van achteren. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. Bříza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Bříza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:16

87e minuut.
Koranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranda geeft een hoge lob. Urbánszký heeft problemen om de bal te vangen. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borussia Havířov 87%, 1892 Liverpool FC 13%.
FC Borussia Havířov - 1892 Liverpool FC 0:16