Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lotus Veveri AC Strom
Normal Tactiek 343off
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 56.6
average Schieten formidable
poor Passen very good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Jíša heeft problemen om de bal te vangen. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska rent richting de bal. Tříska draait met de bal, schiet en ... Gemrot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - AC Strom 0:1

10e minuut.
Parlayan heeft problemen om de bal te vangen. Clement rent richting de bal. Parlayan rent richting de bal. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement haalt uit met een fantastische trap. Gemrot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - AC Strom 0:2

13e minuut.
Čeleda is nu in balbezit. Clement onderschept slim de pass. Clement passt de bal met de wreef. Parlayan is nu in balbezit. Parlayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Parlayan schiet op doel. Gemrot probeert naar een medespeler te passen. Méhes kopt de bal weg. Parlayan is nu in balbezit. Parlayan draait met de bal, schiet en ... Gemrot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - AC Strom 0:3

36e minuut.
Voštěp geeft de bal voor. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Clement kopt de bal weg. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lotus Veveri 66%, AC Strom 34%.
FC Lotus Veveri - AC Strom 0:3

46e minuut.
Flaa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vulpeş speelt de bal door. Méhes probeert naar een medespeler te passen. Manembu speelt de bal door. Klungelig pakt Flaa de bal. Flaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Voštěp rent richting de bal. Voštěp passt de bal zonder na te denken. Flaa is nu in balbezit. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska draait met de bal, schiet en ... Gemrot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Škopek probeert de bal aan de voet te houden. Sarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarales geeft de bal voor. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa draait met de bal, schiet en ... Gemrot bokst de bal weg.

54e minuut.
Flaa rent richting de bal. Clement is nu in balbezit. Flaa rent richting de bal. Clement is nu in balbezit. Clement haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flaa is nu in balbezit. Flaa haalt uit met een fantastische trap. Gemrot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gemrot probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

55e minuut.
Škopek is nu in balbezit. Sarales onderschept slim de pass. Sarales speelt de bal door. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Clement onderschept slim de pass. Flaa heeft problemen om de bal te vangen. Flaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Roşoga geeft een hoge lob. Sarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarales geeft een lange en hoge pass. Clement kopt de bal weg. Flaa probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hashim probeert naar een medespeler te passen. Voštěp bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes met een sublieme pass. Manembu geeft een hoge lob. Flaa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Flaa is nu in balbezit. Flaa probeert naar een medespeler te passen. Tříska rent richting de bal. Tříska haalt uit met een fantastische trap. Gemrot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - AC Strom 0:4

69e minuut.
Flaa is nu in balbezit. Flaa passt de bal met de wreef. Tříska is nu in balbezit. Tříska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - AC Strom 0:5

70e minuut.
Douša met een sublieme pass. Daar is Jirsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa schiet op doel. Gemrot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - AC Strom 0:6

73e minuut.
Inworp. Sarales met een snelle inworp. Manembu rent richting de bal. Manembu geeft een lange en hoge pass. Flaa krijgt zijn hoofd ertegen. Gemrot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Manembu geeft een lange en hoge pass. Daar is Flaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaa passt de bal zonder na te denken. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Manembu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voštěp controleert de bal met de borst. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement schiet op doel. Gemrot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Méhes is nu in balbezit. Méhes geeft een lange en hoge pass. Gemrot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flaa rent richting de bal. Flaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - AC Strom 0:7

89e minuut.
Flaa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Clement de bal. Méhes met een sublieme pass. Flaa is nu in balbezit. Flaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lotus Veveri 82%, AC Strom 18%.
FC Lotus Veveri - AC Strom 0:7