Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc kapr 85 Dragons of Zdenny Boss
442 Tactiek Sharp 6
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten incredible
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Şaş passt de bal met de wreef. Lenzo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanta. Kanta krijgt een gele kaart. Lenzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villavicencio wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:1

3e minuut.
Kubelka met een sublieme pass. Bremnes kan de bal niet met de borst controleren. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:2

4e minuut.
Daar is Maack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şaş is nu in balbezit. Şaş geeft een hoge lob. Lenzo krijgt zijn hoofd ertegen. Kanta probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Frea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubelka met een snelle inworp. Lenzo rent richting de bal. Lenzo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vaňura probeert naar een medespeler te passen. Maack kopt de bal weg. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo geeft de bal voor. Şaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:3

9e minuut.
Lenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lenzo passt de bal zonder na te denken. Şaş is nu in balbezit. Şaş haalt uit met een fantastische trap. Vaňura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:4

13e minuut.
Pořešil probeert de bal aan de voet te houden. Şaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bremnes. Bremnes krijgt een gele kaart. Şaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stroe komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stroe is nu in balbezit. Stroe passt de bal met de wreef. Tkáč is nu in balbezit. Şaş verovert de bal door een tackle van achteren. Şaş schiet op doel. Vaňura bokst de bal weg. Daar is Kanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:5

17e minuut.
Pořešil rent richting de bal. Lenzo rent richting de bal. Lenzo passt de bal zonder na te denken. Şaş rent richting de bal. Şaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:6

22e minuut.
Bremnes met een sublieme pass. Tkáč rent richting de bal. Tkáč geeft de bal voor. Kubelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stroe rent richting de bal. Stroe passt de bal zonder na te denken. Lenzo rent richting de bal. Lenzo schiet op doel. Vaňura probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:7

28e minuut.
Vilppula speelt de bal door. Daar is Maack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şaş onderschept slim de pass. Şaş geeft een lange en hoge pass. Lenzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Vaňura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kanta heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

30e minuut.
Kanta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kubelka met de inworp. Daar is Lenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Vaňura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Drzymała passt de bal in één keer door. Şaş rent richting de bal. Şaş passt de bal met de wreef. Lenzo rent richting de bal. Lenzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stroe geeft een hoge lob. Daar is Lenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:8

39e minuut.
Stroe speelt de bal door. Klungelig pakt Villavicencio de bal. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Şaş rent richting de bal. Şaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mikruta onderschept slim de pass. Mikruta geeft de bal voor. Lenzo kopt de bal weg. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:9

45e minuut.
Drzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymała geeft een lange en hoge pass. Villavicencio probeert naar een medespeler te passen. Lenzo heeft problemen om de bal te vangen. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 83%, Dragons of Zdenny Boss 17%.
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:9

46e minuut.
Pořešil rent richting de bal. Lenzo onderschept slim de pass. Lenzo passt de bal zonder na te denken. Şaş rent richting de bal. Şaş schiet op doel. Vaňura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lenzo rent richting de bal. Lenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:10

47e minuut.
Maack heeft problemen om de bal te vangen. Şaş rent richting de bal. Şaş passt de bal zonder na te denken. Lenzo rent richting de bal. Lenzo schiet op doel. Vaňura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Mikruta is nu in balbezit. Mikruta geeft de bal voor. Daar is Korytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şaş is nu in balbezit. Şaş haalt uit met een fantastische trap. Vaňura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kubelka verovert de bal door een tackle van achteren. Kubelka geeft een hoge lob. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Şaş rent richting de bal. Şaş geeft de bal voor. Frea rent richting de bal. Kubelka onderschept slim de pass. Kubelka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bremnes is nu in balbezit. Stroe onderschept slim de pass. Stroe passt de bal met de wreef. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Frea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelka verovert de bal door een tackle van achteren. Kubelka geeft een lange en hoge pass. Şaş rent richting de bal. Şaş draait met de bal, schiet en ... Paal! Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kanta de bal onder controle te krijgen. Vaňura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:11

67e minuut.
Stroe passt de bal in één keer door. Drzymała rent richting de bal. Drzymała geeft een lange en hoge pass. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kubelka probeert naar een medespeler te passen. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo passt de bal met de wreef. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:12

71e minuut.
Kanta is nu in balbezit. Kanta geeft een lange en hoge pass. Drzymała kopt de bal weg. Şaş rent richting de bal. Şaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Drzymała geeft een lange en hoge pass. Kanta kopt de bal weg. Bremnes is nu in balbezit. Şaş onderschept slim de pass. Şaş haalt uit met een fantastische trap. Vaňura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:13

79e minuut.
Mikruta geeft de bal voor. Şaş kopt de bal weg. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş is nu in balbezit. Şaş draait met de bal, schiet en ... Vaňura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kubelka passt de bal zonder na te denken. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Şaş rent richting de bal. Şaş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korytek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Villavicencio geeft de bal voor. Klungelig pakt Korytek de bal. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:14

83e minuut.
Maack speelt de bal door. Daar is Vilppula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenzo begaat een overtreding. Lenzo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta geeft een lange en hoge pass. Maack probeert de bal aan de voet te houden. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş haalt uit met een fantastische trap. Vaňura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vaňura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:15

89e minuut.
Kanta is nu in balbezit. Şaş verovert de bal door een tackle van achteren. Lenzo rent richting de bal. Lenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:16

90e minuut.
Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio geeft een lange en hoge pass. Drzymała kopt de bal weg. Şaş rent richting de bal. Şaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 76%, Dragons of Zdenny Boss 24%.
Fc kapr 85 - Dragons of Zdenny Boss 0:16