Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hostivar FC Kanalpucky 69
Normal Tactiek Bobo1
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 53.1
hopeless Schieten formidable
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Tchuř met een sublieme pass. Daar is Zemín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zemín passt de bal met de wreef. Štorkán is nu in balbezit. Štorkán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:1

4e minuut.
Hurdálek passt de bal zonder na te denken. Štorkán kan de bal niet met de borst controleren. Hurdálek met een sublieme pass. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hurdálek is nu in balbezit. Hurdálek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zemín de bal. Zemín draait met de bal, schiet en ... Běla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:2

8e minuut.
Mujagič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujagič passt de bal met de wreef. Fulín bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorkán onderschept slim de pass. Štorkán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zemín heeft problemen om de bal te vangen. Zemín passt de bal met de wreef. Hurdálek speelt de bal door. Štorkán bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorkán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Drenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenko met een sublieme pass. Hurdálek met een sublieme pass. Štorkán heeft problemen om de bal te vangen. Štorkán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:3

12e minuut.
Zemín rent richting de bal. Hurdálek rent richting de bal. Hurdálek passt de bal zonder na te denken. Štorkán bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorkán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:4

14e minuut.
Goliáš rent richting de bal. Daar is Drenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drenko met een sublieme pass. Štorkán bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorkán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rada kopt de bal weg. Hurdálek heeft problemen om de bal te vangen. Rada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rada geeft de bal voor. Štorkán krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:5

26e minuut.
Hurdálek met een sublieme pass. Štorkán is nu in balbezit. Štorkán probeert naar een medespeler te passen. Zemín is nu in balbezit. Zemín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Štorkán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Okrouhlík de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goliáš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zemín krijgt zijn hoofd ertegen. Běla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Štorkán rent richting de bal. Štorkán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Okrouhlík de bal onder controle te krijgen. Běla probeert wanhopig de bal te grijpen. Velký probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:6

37e minuut.
Velký bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín verovert de bal door een tackle van achteren. Štorkán rent richting de bal. Štorkán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:7

38e minuut.
Hurdálek onderschept slim de pass. Hurdálek met een sublieme pass. Zemín rent richting de bal. Zemín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:8

42e minuut.
Mujagič rent richting de bal. Mujagič passt de bal met de wreef. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:9

45e minuut.
Speer heeft problemen om de bal te vangen. Tchuř probeert naar een medespeler te passen. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hostivar 78%, FC Kanalpucky 69 22%.
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:9

47e minuut.
Goliáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliáš geeft de bal voor. Daar is Štorkán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurdálek is nu in balbezit. Hurdálek draait met de bal, schiet en ... Běla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Okrouhlík geeft een lange en hoge pass. Rada kopt de bal weg. Speer heeft problemen om de bal te vangen. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Štorkán passt de bal zonder na te denken. Hurdálek probeert naar een medespeler te passen. Zemín rent richting de bal. Zemín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:10

53e minuut.
Drenko is nu in balbezit. Drenko passt de bal met de wreef. Hurdálek speelt de bal door. Štorkán rent richting de bal. Štorkán draait met de bal, schiet en ... Běla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Okrouhlík passt de bal in één keer door. Drenko is nu in balbezit. Drenko geeft een lange en hoge pass. Štorkán is nu in balbezit. Štorkán haalt uit met een fantastische trap. Běla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Provazník is nu in balbezit. Hurdálek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Provazník. Hurdálek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mujagič komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hurdálek probeert de bal met de borst te controleren. Hurdálek met een sublieme pass. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:11

65e minuut.
Hurdálek is nu in balbezit. Hurdálek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velký de bal. Zemín rent richting de bal. Zemín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hurdálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorkán rent richting de bal. Štorkán passt de bal zonder na te denken. Zemín is nu in balbezit. Zemín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Šotola kopt de bal weg. Hurdálek probeert de bal aan de voet te houden. Jasoňek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurdálek onderschept slim de pass. Hurdálek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Drenko met de inworp. Klungelig pakt Goliáš de bal. Goliáš geeft de bal voor. Zemín krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:12

73e minuut.
Mujagič geeft een lange en hoge pass. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín passt de bal zonder na te denken. Hurdálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurdálek schiet op doel. Běla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okrouhlík heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:13

75e minuut.
Goliáš is nu in balbezit. Goliáš geeft de bal voor. Klungelig pakt Okrouhlík de bal. Zemín rent richting de bal. Zemín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:14

80e minuut.
Šotola geeft een lange en hoge pass. Velký probeert de bal met de borst te controleren. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín schiet op doel. Běla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:15

81e minuut.
Drenko geeft de bal voor. Goliáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliáš geeft een lange en hoge pass. Zemín is nu in balbezit. Zemín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:16

85e minuut.
Inworp. Ešner met de inworp. Purkart rent richting de bal. Purkart haalt uit met een fantastische trap. Šotola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ešner neemt de hoekschop. Mujagič probeert de bal met de borst te controleren. Škách is nu in balbezit. Škách draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Štorkán passt de bal met de wreef. Hurdálek rent richting de bal. Hurdálek speelt de bal door. Zemín is nu in balbezit. Zemín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Mujagič is nu in balbezit. Mujagič passt de bal zonder na te denken. Goliáš probeert naar een medespeler te passen. Hurdálek is nu in balbezit. Hurdálek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hostivar 81%, FC Kanalpucky 69 19%.
Hostivar - FC Kanalpucky 69 0:16