Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BULdogs FC Baška
Normal Tactiek baf
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 33.3
matig Schieten matig
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Vėtrinkas rent richting de bal. Kabrna verovert de bal door een tackle van achteren. van Heemst onderschept slim de pass. van Heemst draait met de bal, schiet en ... Černín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BULdogs - FC Baška 0:1

12e minuut.
Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst is nu in balbezit. van Heemst geeft een hoge lob. Poupátko is nu in balbezit. Poupátko schiet op doel. Černín bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BULdogs - FC Baška 0:2

14e minuut.
Podbrożny is nu in balbezit. Poupátko verovert de bal door een tackle van achteren. Poupátko speelt de bal door. Vėtrinkas probeert de bal met de borst te controleren. Vėtrinkas draait met de bal, schiet en ... Černín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
van Heemst onderschept slim de pass. van Heemst geeft een hoge lob. Vėtrinkas kopt de bal weg. Poupátko is nu in balbezit. Poupátko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BULdogs - FC Baška 0:3

26e minuut.
Podbrożny geeft een lange en hoge pass. Poupátko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vėtrinkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kręcichwost rent richting de bal. Kręcichwost haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kręcichwost is nu in balbezit. Kręcichwost geeft een hoge lob. Hůlka is nu in balbezit. Vėtrinkas verovert de bal door een tackle van achteren. Vėtrinkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BULdogs - FC Baška 0:4

39e minuut.
van Heemst met een snelle inworp. Kręcichwost bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcichwost passt de bal met de wreef. Poupátko is nu in balbezit. Poupátko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BULdogs 62%, FC Baška 38%.
BULdogs - FC Baška 0:4

60e minuut.
van Heemst met de inworp. Kręcichwost bereikt de bal nog maar net als eerste. Zralý tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zralý krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kręcichwost speelt de bal door. Vėtrinkas is nu in balbezit. Podbrożny verovert de bal door een tackle van achteren. Poupátko verovert de bal door een tackle van achteren. Poupátko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mynář is nu in balbezit. van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. van Heemst geeft een lange en hoge pass. Poupátko rent richting de bal. Poupátko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zralý passt de bal zonder na te denken. Stráněl bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst rent richting de bal. van Heemst passt de bal in één keer door. Poupátko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BULdogs 76%, FC Baška 24%.
BULdogs - FC Baška 0:4