Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AVE DZABZA Satani Brno
Blitzkrieg Tactiek TUTTI2
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen very good


5e minuut.
Pinglo passt de bal zonder na te denken. Ferrerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrerio passt de bal zonder na te denken. Czarnota is nu in balbezit. Czarnota draait met de bal, schiet en ... Zvolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Vokáč passt de bal zonder na te denken. Harlem rent richting de bal. Vlček is nu in balbezit. Harlem onderschept slim de pass. Harlem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Pentlík de bal onder controle te krijgen. Czarnota rent richting de bal. Czarnota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:1

12e minuut.
Vokáč heeft problemen om de bal te vangen. Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak passt de bal zonder na te denken. Harlem is nu in balbezit. Harlem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zvolský met een harde bal richting middenveld. Fredes kopt de bal weg. Harlem is nu in balbezit. Harlem schiet op doel. Paal! Zvolský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Harlem passt de bal zonder na te denken. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Czarnota krijgt zijn hoofd ertegen. Zvolský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:2

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paipa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrerio speelt de bal door. Harlem probeert de bal met de borst te controleren. Harlem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ferrerio passt de bal met de wreef. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejtiska rent richting de bal. Czarnota onderschept slim de pass. Czarnota draait met de bal, schiet en ... Zvolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Daar is Kmoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinglo rent richting de bal. Pinglo met een sublieme pass. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:3

23e minuut.
Inworp. Ferrerio met de inworp. Vlček is nu in balbezit. Czarnota onderschept slim de pass. Czarnota draait met de bal, schiet en ... Zvolský bokst de bal weg.

23e minuut.
Vejtiska geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrerio met een snelle inworp. Czarnota rent richting de bal. Czarnota schiet op doel. Zvolský bokst de bal weg. Pentlík kopt de bal weg. Ferrerio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ferrerio kopt de bal weg. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vokáč. Vokáč krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Vysočanský rent richting de bal. Paipa verovert de bal door een tackle van achteren. Paipa passt de bal met de wreef. Czarnota rent richting de bal. Czarnota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Czarnota heeft problemen om de bal te vangen. Ferrerio geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vlček de bal onder controle te krijgen. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem schiet op doel. Zvolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:4

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owczarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo geeft een hoge lob. Harlem springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Owczarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pinglo speelt de bal door. Czarnota heeft problemen om de bal te vangen. Czarnota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Vokáč verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo passt de bal in één keer door. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota haalt uit met een fantastische trap. Zvolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paipa met een snelle inworp. Ferrerio geeft een lange en hoge pass. Harlem is nu in balbezit. Harlem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harlem rent richting de bal. Harlem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:5

41e minuut.
Pinglo geeft de bal voor. Daar is Vejtiska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrerio met een sublieme pass. Harlem rent richting de bal. Harlem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:6

43e minuut.
Pentlík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrerio met de inworp. Czarnota is nu in balbezit. Czarnota schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AVE 86%, DZABZA Satani Brno 14%.
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:6

46e minuut.
Fredes passt de bal zonder na te denken. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo passt de bal met de wreef. Czarnota is nu in balbezit. Czarnota draait met de bal, schiet en ... Zvolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Zvolský speelt de bal door. Owczarski kopt de bal weg. Szymkowiak speelt de bal door. Harlem is nu in balbezit. Harlem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fredes onderschept slim de pass. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentlík is nu in balbezit. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szymkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pinglo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinglo geeft de bal voor. Czarnota heeft problemen om de bal te vangen. Czarnota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Owczarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinglo met een sublieme pass. Czarnota is nu in balbezit. Czarnota haalt uit met een fantastische trap. Zvolský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:7

57e minuut.
Paipa passt de bal zonder na te denken. Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak speelt de bal door. Czarnota rent richting de bal. Czarnota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kmoch trapt de bal weg. Ferrerio kopt de bal weg. Daar is Czarnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czarnota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Owczarski met een snelle inworp. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo passt de bal zonder na te denken. Daar is Harlem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem draait met de bal, schiet en ... Zvolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Paipa kopt de bal weg. Czarnota heeft problemen om de bal te vangen. Vejtiska rent richting de bal. Czarnota onderschept slim de pass. Czarnota schiet op doel. Zvolský bokst de bal weg.

68e minuut.
Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Harlem is nu in balbezit. Hajas begaat een overtreding. Hajas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vejtiska onderschept slim de pass. Ferrerio onderschept slim de pass. Ferrerio geeft een hoge lob. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Owczarski is nu in balbezit. Owczarski passt de bal met de wreef. Pinglo rent richting de bal. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Czarnota springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vokáč raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pavlus komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ferrerio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinglo de bal. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota is nu in balbezit. Czarnota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ferrerio verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrerio speelt de bal door. Harlem is nu in balbezit. Harlem haalt uit met een fantastische trap. Zvolský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:8

87e minuut.
Vysočanský passt de bal zonder na te denken. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski passt de bal met de wreef. Hajas rent richting de bal. Hajas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AVE 73%, DZABZA Satani Brno 27%.
FC AVE - DZABZA Satani Brno 0:8