Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
konyvasa FK MIKY Batelov
442 Tactiek -)
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 45.9
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Zagalo rent richting de bal. Zagalo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jurčák de bal onder controle te krijgen. Havlík is nu in balbezit. Havlík draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Korteschiel speelt de bal door. Zagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagalo passt de bal zonder na te denken. Tříska is nu in balbezit. Tříska schiet op doel. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Havlík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malnar springt en kopt de bal. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Myszkowski is nu in balbezit. Myszkowski probeert naar een medespeler te passen. Bəşirli speelt de bal door. Zagalo heeft problemen om de bal te vangen. Zagalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jurčák is nu in balbezit. Tříska onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FK MIKY Batelov 0:1

15e minuut.
Zagalo is nu in balbezit. Zagalo speelt de bal door. Tříska rent richting de bal. Tříska schiet op doel. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FK MIKY Batelov 0:2

20e minuut.
Malnar is nu in balbezit. Malnar geeft een lange en hoge pass. Rožboud heeft problemen om de bal te vangen. Tříska rent richting de bal. Tříska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FK MIKY Batelov 0:3

21e minuut.
Malnar is nu in balbezit. Malnar passt de bal met de wreef. Bəşirli speelt de bal door. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FK MIKY Batelov 0:4

23e minuut.
Bəşirli passt de bal in één keer door. Zagalo is nu in balbezit. Jurčák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zagalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zagalo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FK MIKY Batelov 0:5

25e minuut.
Malnar probeert naar een medespeler te passen. Myszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkowski met een sublieme pass. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Tříska rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rožboud. Tříska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bəşirli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zagalo is nu in balbezit. Zagalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tříska is nu in balbezit. Tříska passt de bal in één keer door. Zagalo is nu in balbezit. Zagalo draait met de bal, schiet en ... Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FK MIKY Batelov 0:6

35e minuut.
Marcão komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Lacayo Leiva rent richting de bal. Balko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lacayo Leiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kunert kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FK MIKY Batelov 1:6

42e minuut.
Myszkowski speelt de bal door. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožboud rent richting de bal. Marcão onderschept slim de pass. Marcão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Havlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlík onderschept slim de pass. Havlík geeft de bal voor. Marcão krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konyvasa 74%, FK MIKY Batelov 26%.
konyvasa - FK MIKY Batelov 1:6

46e minuut.
Tomaszczyk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Kloz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszkowski rent richting de bal. Gurliauskas rent richting de bal. Gurliauskas met een sublieme pass. Bəşirli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FK MIKY Batelov 1:7

59e minuut.
Malnar passt de bal met de wreef. Marcão rent richting de bal. Marcão passt de bal met de wreef. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk schiet op doel. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újezdecký komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Tomaszczyk de bal. Tomaszczyk passt de bal zonder na te denken. Újezdecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Újezdecký draait met de bal, schiet en ... Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FK MIKY Batelov 1:8

73e minuut.
Balko geeft een lange en hoge pass. Tomaszczyk is nu in balbezit. Tomaszczyk passt de bal zonder na te denken. Újezdecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Újezdecký haalt uit met een fantastische trap. Velásquez bokst de bal weg.

75e minuut.
Tutti is nu in balbezit. Tutti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tomaszczyk de bal. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rožboud de bal onder controle te krijgen. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Malnar geeft de bal voor. Klungelig pakt Jurčák de bal. Újezdecký rent richting de bal. Újezdecký draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Müürsepp komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Masik is nu in balbezit. Bəşirli verovert de bal door een tackle van achteren. Bəşirli passt de bal zonder na te denken. Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Tutti kopt de bal weg. Újezdecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Újezdecký probeert naar een medespeler te passen. Bəşirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşirli passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konyvasa 66%, FK MIKY Batelov 34%.
konyvasa - FK MIKY Batelov 1:8