Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pičusové FC PEVAN
Normal Tactiek dva
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45.9
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
bin Hassano verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassano passt de bal met de wreef. Rudelt rent richting de bal. Rudelt haalt uit met een fantastische trap. Doležal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:1

8e minuut.
Pánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan verovert de bal door een tackle van achteren. Drejan met een sublieme pass. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosa geeft de bal voor. Kabátník heeft problemen om de bal te vangen. Komosa rent richting de bal. Komosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Louka onderschept slim de pass. Louka passt de bal in één keer door. Rudelt rent richting de bal. Rudelt haalt uit met een fantastische trap. Doležal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kabátník heeft problemen om de bal te vangen. Komosa is nu in balbezit. Komosa probeert naar een medespeler te passen. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Komosa passt de bal in één keer door. Hájek heeft problemen om de bal te vangen. Hájek speelt de bal door. Louka bereikt de bal nog maar net als eerste. Louka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan met een sublieme pass. Rudelt rent richting de bal. Rudelt draait met de bal, schiet en ... Hykl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doležal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:2

33e minuut.
Klungelig pakt Komosa de bal. Komosa geeft de bal voor. Rudelt kopt de bal weg. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Čtvrtník geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Louka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rudelt heeft problemen om de bal te vangen. Rudelt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pičusové 78%, FC PEVAN 22%.
pičusové - FC PEVAN 0:2

47e minuut.
Daar is Pazderka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan passt de bal zonder na te denken. Rudelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudelt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:3

48e minuut.
Drejan met een sublieme pass. Komosa rent richting de bal. Komosa speelt de bal door. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Inworp. Komosa met een snelle inworp. Hájek probeert naar een medespeler te passen. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rudelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudelt passt de bal met de wreef. Drejan rent richting de bal. Drejan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hykl geeft een lange en hoge pass. Louka is nu in balbezit. Louka passt de bal in één keer door. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... Doležal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:4

53e minuut.
Rob is nu in balbezit. bin Hassano is nu in balbezit. Kabátník bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassano schiet op doel. Doležal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:5

57e minuut.
Doeltrap. Doležal met een harde bal richting middenveld. Kopunec kopt de bal weg. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Louka met een snelle inworp. Hájek heeft problemen om de bal te vangen. Hájek probeert naar een medespeler te passen. Rudelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudelt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kabátník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabátník passt de bal met de wreef. Drejan probeert naar een medespeler te passen. Rudelt rent richting de bal. Rudelt haalt uit met een fantastische trap. Doležal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is bin Hassano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hassano passt de bal met de wreef. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:6

65e minuut.
Hájek speelt de bal door. Drejan is nu in balbezit. Drejan passt de bal met de wreef. Rudelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudelt haalt uit met een fantastische trap. Doležal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pazderka heeft problemen om de bal te vangen. Rudelt rent richting de bal. Rudelt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Čtvrtník is nu in balbezit. Rudelt verovert de bal door een tackle van achteren. Rudelt geeft een hoge lob. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pazderka de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Komosa met een snelle inworp. Klungelig pakt Hájek de bal. Hájek speelt de bal door. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt bin Hassano de bal. Drejan is nu in balbezit. Drejan passt de bal in één keer door. Hykl rent richting de bal. Rudelt onderschept slim de pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rudelt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Louka probeert naar een medespeler te passen. Hájek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájek met een sublieme pass. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:7

78e minuut.
Hájek heeft problemen om de bal te vangen. Hájek probeert naar een medespeler te passen. Komosa geeft de bal voor. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... Doležal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:8

82e minuut.
Drejan met een sublieme pass. Daar is bin Hassano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazderka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Hassano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drejan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:9

83e minuut.
Hájek probeert naar een medespeler te passen. Louka rent richting de bal. Louka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rudelt de bal. Rudelt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano passt de bal met de wreef. Rudelt rent richting de bal. Rudelt draait met de bal, schiet en ... Doležal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:10

88e minuut.
Pánek is nu in balbezit. Rudelt verovert de bal door een tackle van achteren. Rudelt probeert naar een medespeler te passen. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. Doležal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Daar is Komosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komosa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hykl de bal. Rudelt onderschept slim de pass. Rudelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - FC PEVAN 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pičusové 89%, FC PEVAN 11%.
pičusové - FC PEVAN 0:11