Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutník Tatran Kuřim FC
442 Tactiek 4-3-1-2
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 55
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Połącarz geeft een hoge lob. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna passt de bal zonder na te denken. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista geeft een lange en hoge pass. De Stefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Martir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - Kuřim FC 0:1

9e minuut.
Levohradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard met een sublieme pass. De Battista rent richting de bal. De Battista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Barmby met een sublieme pass. Janosch is nu in balbezit. Janosch passt de bal met de wreef. De Battista is nu in balbezit. De Battista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - Kuřim FC 0:2

17e minuut.
Połącarz geeft een lange en hoge pass. Öğüt heeft problemen om de bal te vangen. Öğüt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Battista de bal. De Battista draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Scheubeck probeert naar een medespeler te passen. Gerrard heeft problemen om de bal te vangen. Gerrard probeert naar een medespeler te passen. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Janosch kopt de bal weg. De Battista probeert de bal met de borst te controleren. Martir is nu in balbezit. De Battista rent richting de bal. De Battista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Fujdiar de bal. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujdiar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łopaciuk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Łopaciuk kan niet meer verder spelen. Vykoukal komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Stefano trapt de bal weg van het doel. Sabău kan de bal niet met de borst controleren. De Battista is nu in balbezit. De Battista draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - Kuřim FC 0:3

45e minuut.
Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğüt rent richting de bal. Gherghe onderschept slim de pass. Gherghe met een sublieme pass. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - Kuřim FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 70%, Kuřim FC 30%.
Hutník Tatran - Kuřim FC 1:3

49e minuut.
Gerrard is nu in balbezit. Gerrard passt de bal met de wreef. Martir is nu in balbezit. Martir schiet op doel. De Stefano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - Kuřim FC 1:4

50e minuut.
Gerrard probeert de bal met de borst te controleren. Sabău rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martir. Sabău wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sabău kan niet meer verder spelen. Vybouchnul komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Baues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard geeft een lange en hoge pass. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap. De Stefano bokst de bal weg.

54e minuut.
Fujdiar geeft de bal voor. Hristojević probeert de bal met de borst te controleren. Martir is nu in balbezit. Martir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - Kuřim FC 1:5

55e minuut.
Svrčina komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista passt de bal zonder na te denken. Martir is nu in balbezit. Martir draait met de bal, schiet en ... De Stefano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - Kuřim FC 1:6

69e minuut.
Baues is nu in balbezit. Baues passt de bal met de wreef. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe haalt uit met een fantastische trap. Casellas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - Kuřim FC 2:6

73e minuut.
De Battista rent richting de bal. De Battista passt de bal zonder na te denken. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ... De Stefano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - Kuřim FC 2:7

75e minuut.
De Battista geeft de bal voor. Svrčina bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrčina geeft de bal voor. Losna kopt de bal weg. Gerrard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kabátník met een sublieme pass. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka geeft een hoge lob. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gherghe probeert naar een medespeler te passen. Gerrard speelt de bal door. Martir speelt de bal door. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista haalt uit met een fantastische trap. De Stefano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vykoukal rent richting de bal. Martir verovert de bal door een tackle van achteren. Martir draait met de bal, schiet en ... De Stefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 77%, Kuřim FC 23%.
Hutník Tatran - Kuřim FC 2:7