Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lejzr LIONS of ZdennyKING
343 Tactiek force def
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 51.6
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Davor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pignone rent richting de bal. Mantlík is nu in balbezit. Pignone onderschept slim de pass. Pignone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:1

3e minuut.
Voreadis is nu in balbezit. Voreadis met een sublieme pass. Klungelig pakt Galuška de bal. Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Turbatu probeert de bal aan de voet te houden. Mantlík is nu in balbezit. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Turbatu kopt de bal weg. Šermíř heeft problemen om de bal te vangen. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pignone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pignone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Somberk de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Irala neemt de hoekschop. Pignone probeert de bal met de borst te controleren. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:2

13e minuut.
Baltă kopt de bal weg. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu rent richting de bal. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voreadis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:3

18e minuut.
Ferestrău probeert naar een medespeler te passen. van Heemst rent richting de bal. van Heemst geeft de bal voor. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:4

25e minuut.
Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Irala met een sublieme pass. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap. Jakovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šermíř heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Irala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pignone maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:5

28e minuut.
Nakládal heeft problemen om de bal te vangen. Irala is nu in balbezit. Irala probeert naar een medespeler te passen. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Mantlík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Irala passt de bal in één keer door. Daar is Pignone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantlík is nu in balbezit. Pignone verovert de bal door een tackle van achteren. Pignone draait met de bal, schiet en ... Jakovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Turbatu passt de bal in één keer door. Pignone rent richting de bal. Pignone draait met de bal, schiet en ... Jakovec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:6

35e minuut.
Malínek met een sublieme pass. Klungelig pakt Vortel de bal. Pignone rent richting de bal. Pignone schiet op doel. Jakovec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:7

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakovec trapt de bal weg van het doel. Vortel speelt de bal door. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šermíř met een harde bal richting middenveld. Irala kopt de bal weg. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lejzr 84%, LIONS of ZdennyKING 16%.
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:7

48e minuut.
Vortel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău geeft een hoge lob. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap. Jakovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:8

49e minuut.
Bojčev rent richting de bal. Bojčev passt de bal zonder na te denken. Daar is Vortel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Irala is nu in balbezit. Irala geeft de bal voor. Šermíř heeft problemen om de bal te vangen. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Šermíř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:9

53e minuut.
Šermíř is nu in balbezit. Pignone verovert de bal door een tackle van achteren. Pignone geeft de bal voor. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. Jakovec bokst de bal weg. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:10

56e minuut.
van Heemst geeft de bal voor. Somberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Somberk geeft een lange en hoge pass. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Jakovec trapt de bal weg van het doel. Pignone heeft problemen om de bal te vangen. Pignone draait met de bal, schiet en ... Jakovec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:11

60e minuut.
Klungelig pakt Voreadis de bal. Voreadis passt de bal in één keer door. Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ... Jakovec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:12

63e minuut.
Doeltrap. Jakovec met een harde bal richting middenveld. Ferestrău kopt de bal weg. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel. Jakovec bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu passt de bal met de wreef. Irala probeert naar een medespeler te passen. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Jakovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:13

67e minuut.
Ferestrău met een sublieme pass. Pignone is nu in balbezit. Galuška is nu in balbezit. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala probeert naar een medespeler te passen. Turbatu geeft een lange en hoge pass. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Irala rent richting de bal. Irala passt de bal zonder na te denken. Pignone is nu in balbezit. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:14

74e minuut.
Bojčev rent richting de bal. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu passt de bal met de wreef. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Nakládal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irala is nu in balbezit. Irala geeft de bal voor. Pignone rent richting de bal. Pignone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Beneš rent richting de bal. Voreadis verovert de bal door een tackle van achteren. Voreadis passt de bal in één keer door. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Baltă passt de bal met de wreef. Voreadis heeft problemen om de bal te vangen. Voreadis speelt de bal door. Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:15

82e minuut.
Pignone is nu in balbezit. Pignone met een sublieme pass. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:16

84e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Pignone rent richting de bal. Pignone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Baltă passt de bal in één keer door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ... Jakovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:17

90e minuut.
Ferestrău probeert naar een medespeler te passen. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ... Jakovec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lejzr 87%, LIONS of ZdennyKING 13%.
Lejzr - LIONS of ZdennyKING 0:17