Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fryšták 1. FC Ayssan
Normal Tactiek Ayssan ATT 352
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Manka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hliník is nu in balbezit. Hliník geeft een hoge lob. Javora probeert de bal aan de voet te houden. Děkan geeft een hoge lob. Bradna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Stékal geeft een hoge lob. Frencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Frencl geeft de bal voor. Pelikán rent richting de bal. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fryšták - 1. FC Ayssan 0:1

18e minuut.
Filipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frencl onderschept slim de pass. Frencl met een sublieme pass. Homole bereikt de bal nog maar net als eerste. Homole schiet op doel. Bradna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Kvasnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javora bereikt de bal nog maar net als eerste. Javora passt de bal zonder na te denken. Homole bereikt de bal nog maar net als eerste. Homole haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Filipi de bal onder controle te krijgen. Frencl rent richting de bal. Filipi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frencl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Děkan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pelikán geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Manka trapt de bal weg. Pelikán rent richting de bal. Pelikán geeft de bal voor. Bradna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Homole bereikt de bal nog maar net als eerste. Homole probeert naar een medespeler te passen. Javora is nu in balbezit. Javora draait met de bal, schiet en ... Bradna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fryšták 81%, 1. FC Ayssan 19%.
FC Fryšták - 1. FC Ayssan 0:1

46e minuut.
Pavlica met een sublieme pass. Pelikán rent richting de bal. Pelikán geeft de bal voor. Homole rent richting de bal. Homole haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fryšták - 1. FC Ayssan 0:2

48e minuut.
Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán speelt de bal door. Homole is nu in balbezit. Daar is Homole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Javora onderschept slim de pass. Manka geeft de bal voor. Pavlica kopt de bal weg. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Farebný is nu in balbezit. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán passt de bal in één keer door. Homole bereikt de bal nog maar net als eerste. Homole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Frencl probeert naar een medespeler te passen. Pelikán controleert de bal met de borst. Pelikán speelt de bal door. Homole is nu in balbezit. Homole schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pelikán zal de hoekschop nemen. Daar is Homole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homole draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fryšták - 1. FC Ayssan 0:3

70e minuut.
Frencl is nu in balbezit. Frencl speelt de bal door. Homole rent richting de bal. Homole haalt uit met een fantastische trap. Bradna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stékal geeft een lange en hoge pass. Děkan speelt de bal door. Hliník heeft problemen om de bal te vangen. Javora rent richting de bal. Javora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hliník geeft een lange en hoge pass. Inworp. Děkan met een snelle inworp. Frencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Frencl geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hliník geeft een lange en hoge pass. Pelikán rent richting de bal. Pelikán passt de bal zonder na te denken. Homole rent richting de bal. Homole geeft een lange en hoge pass. Bradna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fryšták 65%, 1. FC Ayssan 35%.
FC Fryšták - 1. FC Ayssan 0:3