Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dementi FC Gejza
Normal Tactiek QQQ
41% Balbezit 59%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 54.3
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Hadahonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadahonil probeert naar een medespeler te passen. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač haalt uit met een fantastische trap. Kopyto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:1

5e minuut.
Uviďál passt de bal zonder na te denken. Poruba met een sublieme pass. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:2

8e minuut.
Jaška onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uviďál geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rostřikovač maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:3

8e minuut.
Fabiánek met een sublieme pass. Nežárka rent richting de bal. Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nekopa kopt de bal weg. Daar is Hlouška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poruba geeft een lange en hoge pass. Rostřikovač maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopyto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:4

12e minuut.
Scavo heeft problemen om de bal te vangen. Scavo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rostřikovač de bal. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ... Kopyto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:5

13e minuut.
Rostřikovač is nu in balbezit. Nežárka onderschept slim de pass. Rostřikovač schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rostřikovač krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač passt de bal met de wreef. Hadahonil rent richting de bal. Hadahonil draait met de bal, schiet en ... Kopyto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nežárka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ufkabakan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Jaška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ... Kopyto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uviďál geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hadahonil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Uviďál speelt de bal door. Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač passt de bal met de wreef. Hadahonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadahonil schiet op doel. Kopyto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uviďál geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rostřikovač maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:6

19e minuut.
Gaon verovert de bal door een tackle van achteren. Uviďál speelt de bal door. Rostřikovač heeft problemen om de bal te vangen. Rostřikovač haalt uit met een fantastische trap. Prokeš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Knobloch is nu in balbezit. Poruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Poruba passt de bal met de wreef. Uviďál geeft een hoge lob. Hadahonil maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:7

22e minuut.
Nežárka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nežárka passt de bal met de wreef. Jirků is nu in balbezit. Rostřikovač onderschept slim de pass. Rostřikovač schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gaon verovert de bal door een tackle van achteren. Gaon passt de bal in één keer door. Hadahonil heeft problemen om de bal te vangen. Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hadahonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokeš is nu in balbezit. Hadahonil verovert de bal door een tackle van achteren. Hadahonil draait met de bal, schiet en ... Kopyto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:8

27e minuut.
Nekopa verovert de bal door een tackle van achteren. Nekopa geeft de bal voor. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:9

28e minuut.
Uviďál verovert de bal door een tackle van achteren. Uviďál probeert naar een medespeler te passen. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadahonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadahonil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:10

30e minuut.
Dobruský rent richting de bal. Poruba verovert de bal door een tackle van achteren. Poruba met een sublieme pass. Hadahonil is nu in balbezit. Hadahonil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ufkabakan geeft de bal voor. Jaška heeft problemen om de bal te vangen. Hadahonil probeert naar een medespeler te passen. Poruba controleert de bal met de borst. Poruba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hadahonil is nu in balbezit. Hadahonil probeert naar een medespeler te passen. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:11

38e minuut.
Poruba rent richting de bal. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač geeft de bal voor. Hadahonil is nu in balbezit. Hadahonil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jaška met een harde bal richting middenveld. Nekopa kopt de bal weg. Adamus is nu in balbezit. Adamus geeft een hoge lob. Rostřikovač maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:12

41e minuut.
Hadahonil speelt de bal door. Poruba is nu in balbezit. Poruba passt de bal zonder na te denken. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Poruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Poruba speelt de bal door. Hadahonil rent richting de bal. Hadahonil schiet op doel. Kopyto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:13

45e minuut.
Uviďál is nu in balbezit. Uviďál met een sublieme pass. Hadahonil rent richting de bal. Hadahonil schiet op doel. Na een snelle pass probeert Prokeš de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Uviďál kan de bal niet met de borst controleren. Dobruský verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uviďál geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hadahonil maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementi 90%, FC Gejza 10%.
Dementi - FC Gejza 0:14

48e minuut.
Uviďál rent richting de bal. Uviďál passt de bal in één keer door. Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač haalt uit met een fantastische trap. Kopyto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Uviďál bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviďál passt de bal met de wreef. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:15

54e minuut.
Otřísal kopt de bal weg. Daar is Knobloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poruba met een sublieme pass. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nekopa kopt de bal weg. Prokeš probeert de bal met de borst te controleren. Hadahonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadahonil haalt uit met een fantastische trap. Kopyto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:16

57e minuut.
Jaška geeft de bal voor. Inworp. Uviďál met een snelle inworp. Poruba rent richting de bal. Poruba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Poruba is nu in balbezit. Poruba passt de bal in één keer door. Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač schiet op doel. Kopyto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Nekopa neemt de hoekschop. Dobruský onderschept slim de pass. Adamus probeert naar een medespeler te passen. Hadahonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadahonil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:17

64e minuut.
Poruba verovert de bal door een tackle van achteren. Poruba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hadahonil de bal. Hadahonil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaška de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uviďál neemt de hoekschop. Kopyto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Prokeš geeft een hoge lob. Inworp. Uviďál met de inworp. Poruba rent richting de bal. Poruba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kopyto met een harde bal richting middenveld. Uviďál rent richting de bal. Uviďál geeft een hoge lob. Hadahonil rent richting de bal. Hadahonil haalt uit met een fantastische trap. Kopyto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Prokeš de bal. Nekopa rent richting de bal. Nekopa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:18

73e minuut.
Nekopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekopa passt de bal zonder na te denken. Hadahonil rent richting de bal. Hadahonil draait met de bal, schiet en ... Kopyto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kopyto met een harde bal richting middenveld. Adamus kopt de bal weg. Prokeš heeft problemen om de bal te vangen. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač passt de bal met de wreef. Hadahonil is nu in balbezit. Hadahonil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:19

80e minuut.
Poruba heeft problemen om de bal te vangen. Jirků bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviďál verovert de bal door een tackle van achteren. Poruba is nu in balbezit. Poruba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:20

84e minuut.
Adamus passt de bal in één keer door. Poruba is nu in balbezit. Poruba passt de bal zonder na te denken. Hadahonil is nu in balbezit. Hadahonil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - FC Gejza 0:21

85e minuut.
Nežárka heeft problemen om de bal te vangen. Rostřikovač verovert de bal door een tackle van achteren. Poruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač passt de bal in één keer door. Kopyto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nekopa met een snelle inworp. Poruba geeft de bal voor. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač haalt uit met een fantastische trap. Kopyto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementi 95%, FC Gejza 5%.
Dementi - FC Gejza 0:21