Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Banik Havířov CAFC Půlpánov
Normal Tactiek 555
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Nedohlíd rent richting de bal. Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło speelt de bal door. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Božović met een sublieme pass. Klungelig pakt Šroub de bal. Akifli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wlazło rent richting de bal. Wlazło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:1

8e minuut.
Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Švach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Božović zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Gottvald de bal. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Čuřil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:2

10e minuut.
Gottvald is nu in balbezit. Elvira rent richting de bal. Elvira passt de bal zonder na te denken. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:3

11e minuut.
Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović met een sublieme pass. Klungelig pakt Rivarola de bal. Wlazło rent richting de bal. Wlazło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło passt de bal zonder na te denken. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Akifli geeft een lange en hoge pass. Arago kan de bal niet met de borst controleren. Božović speelt de bal door. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottvald draait met de bal, schiet en ... Čuřil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šváblík is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:4

16e minuut.
Daar is Elvira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kejklíř is nu in balbezit. Elvira onderschept slim de pass. Elvira geeft een hoge lob. Rivarola springt en kopt de bal. Čuřil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kohlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohlíček geeft een hoge lob. Šroub geeft de bal voor. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Čuřil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Akifli is nu in balbezit. Akifli passt de bal zonder na te denken. Gottvald is nu in balbezit. Gottvald draait met de bal, schiet en ... Čuřil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Božović is nu in balbezit. Akifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović is nu in balbezit. Božović geeft een lange en hoge pass. Rivarola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:5

35e minuut.
Božović probeert naar een medespeler te passen. Rivarola speelt de bal door. Wlazło rent richting de bal. Wlazło draait met de bal, schiet en ... Čuřil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:6

36e minuut.
Raný met een sublieme pass. Kohlíček heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Čuřil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Elvira heeft problemen om de bal te vangen. Elvira speelt de bal door. Gottvald rent richting de bal. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Šváblík de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pluháček is nu in balbezit. Šroub verovert de bal door een tackle van achteren. Šroub geeft de bal voor. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Elvira de bal. Elvira passt de bal in één keer door. Gottvald heeft problemen om de bal te vangen. Gottvald haalt uit met een fantastische trap. Kolbaba probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:7

44e minuut.
Božović verovert de bal door een tackle van achteren. Božović probeert naar een medespeler te passen. Gottvald rent richting de bal. Gottvald schiet op doel. Čuřil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Havířov 88%, CAFC Půlpánov 12%.
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:8

46e minuut.
Kolbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola onderschept slim de pass. Šváblík is nu in balbezit. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Božović is nu in balbezit. Božović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:9

48e minuut.
Šroub passt de bal zonder na te denken. Elvira is nu in balbezit. Elvira passt de bal in één keer door. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło passt de bal met de wreef. Elvira speelt de bal door. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:10

51e minuut.
Švach rent richting de bal. Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło passt de bal met de wreef. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Šroub heeft problemen om de bal te vangen. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło met een sublieme pass. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Božović met een snelle inworp. Akifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifli geeft de bal voor. Kubec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čuřil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:11

54e minuut.
Raný heeft problemen om de bal te vangen. Švach is nu in balbezit. Švach passt de bal zonder na te denken. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gottvald rent richting de bal. Božović speelt de bal door. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Čuřil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:12

60e minuut.
Božović rent richting de bal. Božović geeft de bal voor. Daar is Nedohlíd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šroub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wlazło rent richting de bal. Wlazło geeft de bal voor. Rivarola maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ensink met een sublieme pass. Arago is nu in balbezit. Božović speelt de bal door. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:13

69e minuut.
Akifli speelt de bal door. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola passt de bal in één keer door. Gottvald rent richting de bal. Gottvald draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kejklíř de bal. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:14

74e minuut.
Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović speelt de bal door. Daar is Gottvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović speelt de bal door. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira haalt uit met een fantastische trap. Kolbaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Elvira speelt de bal door. Gottvald rent richting de bal. Božović speelt de bal door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Švach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivarola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ziarkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rivarola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Havířov 82%, CAFC Půlpánov 18%.
FC Banik Havířov - CAFC Půlpánov 0:15