Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC CMAS Buffalo Sabres
Normal Tactiek new season
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
17.4 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Teřina is nu in balbezit. Nahodil rent richting de bal. Trąbek met een sublieme pass. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - Buffalo Sabres 0:1

5e minuut.
Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlenka speelt de bal door. Serna is nu in balbezit. Serna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sloboda passt de bal zonder na te denken. Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Serna geeft de bal voor. Canhão rent richting de bal. Canhão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Slanina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Serna passt de bal met de wreef. Canhão rent richting de bal. Canhão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Serna onderschept slim de pass. Serna passt de bal in één keer door. Canhão rent richting de bal. Canhão haalt uit met een fantastische trap. Outrata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - Buffalo Sabres 0:2

25e minuut.
Loďička is nu in balbezit. Švadlenka verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlenka speelt de bal door. Canhão rent richting de bal. Canhão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Teřina is nu in balbezit. Trąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Trąbek met een sublieme pass. Nahodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahodil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Olšanský onderschept slim de pass. Olšanský passt de bal in één keer door. Canhão is nu in balbezit. Švadlenka is nu in balbezit. Švadlenka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - Buffalo Sabres 0:3

31e minuut.
Podkováň heeft problemen om de bal te vangen. Podkováň passt de bal met de wreef. Švadlenka speelt de bal door. Nahodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahodil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Loďička rent richting de bal. Serna verovert de bal door een tackle van achteren. Serna probeert naar een medespeler te passen. Canhão rent richting de bal. Canhão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka passt de bal in één keer door. Canhão rent richting de bal. Canhão haalt uit met een fantastische trap. Peres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Serna neemt de hoekschop. Nahodil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - Buffalo Sabres 0:4

42e minuut.
Bojar is nu in balbezit. Podkováň tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canhão is nu in balbezit. Canhão schiet op doel. Outrata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Švadlenka rent richting de bal. Švadlenka passt de bal met de wreef. Daar is Nahodil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahodil draait met de bal, schiet en ... Taubert probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Roncal kopt de bal weg. Daar is Podkováň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka draait met de bal, schiet en ... Taubert probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CMAS 87%, Buffalo Sabres 13%.
AC CMAS - Buffalo Sabres 0:4

46e minuut.
Krejsa komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Taubert de bal. Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka passt de bal zonder na te denken. Krejsa is nu in balbezit. Krejsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Taubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka onderschept slim de pass. Švadlenka probeert naar een medespeler te passen. Nahodil is nu in balbezit. Nahodil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nahodil rent richting de bal. Nahodil draait met de bal, schiet en ... Outrata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sloboda rent richting de bal. Sloboda geeft een lange en hoge pass. Daar is Polívka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serna is nu in balbezit. Serna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kružík komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kružík is nu in balbezit. Kružík passt de bal in één keer door. Serna geeft een lange en hoge pass. Krejsa heeft problemen om de bal te vangen. Krejsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Sloboda geeft de bal voor. Daar is Serna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Švadlenka de bal. Švadlenka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - Buffalo Sabres 0:5

85e minuut.
Nahodil rent richting de bal. Podkováň onderschept slim de pass. Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Taubert de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - Buffalo Sabres 0:6

88e minuut.
Krejsa is nu in balbezit. Krejsa draait met de bal, schiet en ... Peres probeert de bal aan de voet te houden. Nahodil rent richting de bal. Nahodil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CMAS 69%, Buffalo Sabres 31%.
AC CMAS - Buffalo Sabres 0:6